Головна » Усі публікації » на Закарпатті » В Ужгороді змагались полісмени (ФОТО)
12:26
В Ужгороді змагались полісмени (ФОТО)
У п'ятницю, 4 березня у спорткомплексі "Юність" працівники Патрульної Поліції позмагались у футболі.

В Ужгороді змагались полісмени (ФОТО) У п'ятницю, 4 березня у спорткомплексі Юність працівники Патрульної Поліції довели, що вміють не тільки сумлінно виконувати свої обов'язки, але й активно відпочивати, зокрема, за рахунок спорту. У турнірі, присвяченому 100 днів їх діяльності взяли участь 4 команди.

«Ідея організувати подібний турнір в Ужгороді швидко знайшла підтримку у керівництва і ми без труднощів змогли зібрати футбольні колективи. Це дебютний проект і ми сподіваємось зможемо продовжити цю традицію, адже полісмени повинні всебічно розвиватись», - ділиться думками один з ініціаторів змагання.

У підсумку, зуміли виставити на турнірі команди Патрульної Поліції Ужгорода, Патрульної Поліції Мукачева, працівників Адміністрації Поліції, а також на запрошення відгукнулись працівники телеканалу «Тиса-1».
Приємно констатувати, що поєдинки по-справжньому були запеклими та напруженими. Учасники змагань продемонструвати чудову фізичну підготовку та належний технічний рівень футболу.

На верлині п'єдесталу пошани опинились досвідчені працівники Адміністрації Поліції, вслід за ними фінішувала команда «Тиси-1». Третє місце здобула Патрульна Поліція Мукачева, а на останній сходинці - представники Ужгорода.

Окрім того, змагались у настільному тенісі з поміж представниць прекрасної половини людства, що охороняють наш спокій на вулицях міста.

Нагородження провели міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, начальник Патрульної Поліції Ужгорода та Мукачева Юрій Марценишин та заступник голови обласного ФСТ Михайло Пантьо.

Учасники отримали не тільки футбольні м'ячі, але й волейбольні та баскетбольні, що можна розцінювати як натяк на розширення та залучення інших видів спорту у подальших заходах.
Олександр Курта
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 877 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: