Головна » Усі публікації » на Закарпатті » В Зарічеві відбудеться турнір по пляжному футболу
13:33
В Зарічеві відбудеться турнір по пляжному футболу
Організатори цих змагань мають на меті 17 серпня зібрати колективи нашого краю, щоб провести прем’єрний турнір з пляжного футболу.

Організатори цих змагань мають на меті 17 серпня зібрати колективи нашого краю, щоб провести прем’єрний турнір з пляжного футболу.

Якщо змагання пройдуть вдало, то велика ймовірність, що він стане регулярним на цій локації, а саме в селі Зарічево, на базі відпочинку «Кінське». Окрім самих ігор там можна буде чудово провести свій час, оскільки на території бази розміщені три невеликі штучні озера, також майданчик для пляжного волейболу. Трішки далі протікає р. Уж.

Заявки на турнір можна подавати до 15 серпня за телефонами 0931277770, 0685555996 Мілан та 0663898451 Алан. Регламент змагань буде залежати від кількості учасників турніру. В груповому раунді команди будуть грати 1 тайм по 15 хвилин. Вже на фінальній стадії змагань ігровий час буде збільшено. Самі ігри будуть проходити за міжнародними правилами пляжного футболу. Суддівство буде забезпечено арбітрами з перечинськоого суддівського комітету.

Вступний внесок з команди вартує орієнтовано 100 гривень. Переможці отримають символічні призи від організаторів. Також всі учасники після закінчення турніру зможуть посмакувати бограчем.


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 932 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: