Головна » Усі публікації » у світі » Василь Хіміч підписав професійний контракт з "Кішвардою"
22:09
Василь Хіміч підписав професійний контракт з "Кішвардою"
Мукачівський футболіст завдяки стрімкому прогресу отримав право підписати свій перший професійний контракт.

Василь Хіміч підписав професійний контракт з Василь Хіміч підписав перший професійний контракт у своєму житті - трирічну угоду з Кішвардою. Футболіст й до цього часу був частиною Кішварди, виступаючи за юнацькі та молодіжні команди. Він прибув з академії-партнера угорців у Мукачеві, де грав з 2013 по 2018 рік за всі вікові групи - від U14 до основи на чемпіонат області. У 2018 році він провів декілька матчів і у чемпіонаті Закарпаття і забивав хустській Оболоні та Ужгороду.

В 2018 році переїхав до Кішварди, де приєднався до роботи у віковій групі U17, потім був включений до U19, а потім і до дублюючого складу, який зараз виступає в третьому дивізіоні. 

Тим часом він також вже дебютував у вищій лізі (зіграв один тайм у домашній грі з Ференцварошем у червні минулого року), і вже відзначився голом за дорослу команду у товариському матчі.

«Моя велика мрія здійснилася, адже я мріяв підписати перший професійний контракт з того часу, як тільки почав грати у футбол, і це мотивує. Я радий, що отримав цю можливість, граючи у команді у третій лізі. Я зроблю все можливе, щоб отримати можливість грати у найвищому дивізіоні і для мене це багато значить тренуватися з дорослою командою», - сказав 19-річнй Василь Хіміч після церемонії підписання. 

За словами спортивного директора клубу Аттіли Рівіса, це хороший гравець, який може зіграти на будь-якій позиції в атаці, найкращими якостями якого є його швидкість і здатність швидко приймати рішення. Василь Хіміч у цьому сезоні провів за резервну команду Кішварди у третьому дивізіоні 14 матчів, в яких забив 4 голи.

 
Категорія: у світі | Переглядів: 489 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: