Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Василь Кобін: "Став гравцем Вереса, через головного тренера Юрія Вірта"
15:35
Василь Кобін: "Став гравцем Вереса, через головного тренера Юрія Вірта"
Новачок Вереса Василь Кобін розповів, з якої причини прийняв рішення продовжити кар'єру в рівненській команді.

Василь Кобін:
32-річний футболіст по завершенні минулого сезону залишив Шахтар через закінчення терміну дії контракту і до недавніх пір перебував у статусі вільного агента.
 
У підсумку, незважаючи на чутки про можливий від'їзд за кордон, досвідчений фланговий захисник прийняв рішення продовжити кар'єру в Україні, де інтерес до співпраці з ним виявив Верес.
 
«Вибрав Верес, тому що тут працює головним тренером Юрій Вірт, а мені хотілося йому допомогти», - заявив Кобін в спілкуванні з телеканалом Футбол 1.
 
«Контракт розрахований на один рік. Подивимося, як у мене складеться в Вересі і як все складеться у Вереса, а потім вже будемо розмовляти».
 
«У команді багато гравців, які пограли у вищій лізі, а чемпіонат у нас зараз рівний, тому багато буде залежати від фактора везіння. Думаю, відразу десять команд будуть боротися за місце в першій шістці, якщо не брати до уваги Шахтар і Динамо».
 
Відзначимо, що в поєдинку 4-го туру УПЛ проти Зірки Кобін дебютував у новій команді, вийшовши на заміну на 58-й хвилині, а рівненці обіграли суперника з рахунком 3:1, здобувши першу перемогу в історії виступу в турнірі. Сам Василь взяв участь у третьому голі, віддавши гольову передачу.
 
«У перерві попросив хлопців додати в швидкості, адже у нас швидкісні футболісти, які можуть вбігати в вільні зони. Василь Кобін, інші футболісти, які вийшли на заміну, фактично вирішили долю матчу», - заявив головний тренер Вереса.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1095 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: