Головна » Усі публікації » у світі » Василь Кобін: "Тільки виповниться 35 років - цвях, бутси і фініш" (ВІДЕО)
00:54
Василь Кобін: "Тільки виповниться 35 років - цвях, бутси і фініш" (ВІДЕО)
Досвідчений захисник Василь Кобін розповів про причини свого відходу з Вереса та трансферу в казахстанський Тобол.

Василь Кобін:
Кобін виступав за Верес з літа і був важливим гравцем основного складу, але вже в грудні покинув рівненський клуб, а потім підписався в Казахстані.
 
За словами Василя, він не зрозумів причин звільнення з Вереса тренера Юрія Вірта.
 
«В принципі, мене в Вересі все влаштовувало. Єдине, що керівництво клубу звільнило Вірта. Мені здається, що вони зробили помилку, але тільки час все розставить все по своїх місцях. Як я чув, керівництво клубу було впевнено в тому, що Вірт виконає завдання фінішу в топ-шістці », - заявив захисник в ефірі телеканалу Футбол 1.
 
Кобін не приховує, що в Казахстані отримав більш вигідні фінансові умови.
 
«Коли надійшла пропозиція Тобола, то я вивчав команду, умови і на що вони претендують. Ми будемо боротися за призові місця, і я думаю, що будемо претендувати на медалі. Зараз в команді багато нових гравців, є збірники Казахстані і Грузії. За складом команда непогана. Якщо порівнювати з Вересом, то зовсім трішки виграв у фінансовому плані. Немає колосальної різниці. Просто це нова країна для мене і новий виклик. Хочу показати себе - це завдання номер один».
 
Завершувати кар'єру захисник поки не має наміру, але планує це зробити вже через пару років.
 
«Потрібно думати про завершення кар'єри і хочеться ще пограти в футбол. Якраз такий вік. Правда, я себе добре почуваю в фізичному плані, що підтверджує статистика після кожної гри. Хочеться пограти в футбол, а перехід в Тобол - це не завершення кар'єри. 100% планую пограти до 35 років, а тільки виповниться 35 років - цвях, бутси і фініш».
 
32-річний Василь Кобін в 2009-17 роках перебував на контракті у Шахтаря і за цей час провів за клуб 80 матчів (5 голів).
 
За півроку в Вересі захисник зіграв 16 матчів в УПЛ, забив 2 голи і зробив 3 гольові передачі.
Категорія: у світі | Переглядів: 1029 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: