Головна » Усі публікації » у світі » Василь Пиняшко забиває за "Динамо"
16:16
Василь Пиняшко забиває за "Динамо"
Ужгородський футболіст відзначився у першому турі канадської футбольної ліги за свій новий клуб із Торонто.

Василь Пиняшко забиває за
Раніше наш сайт повідомляв, як у січні 2022 року Пиняшко розпочав свої закордонні виступи за угорську Казінцбарціку, де провів півроку, однак не отримуючи належної ігрової практики влітку подався за океан.

Минулої неділі стартувала канадська футбольна ліга в якій беруть участь сім команд: Serbian White Eagles, Dynamo FC Toronto,  Scarborough SC, Toronto Falcons, Weston United FC, Hamilton City, OOTY Black Pearl FC. Тут бачимо зокрема команди місцевих діаспор, як от сербської та української (Динамо Торонто), за яку і грає Василь.

Канадська футбольна ліга — професійна ліга для канадських футбольних клубів, розташованих переважно в провінції Онтаріо, спадкоємця Канадської національної футбольної ліги. Сезон триває з травня по жовтень. За рангом є третьою у футбольних змаганнях Канади після Прем'єр-ліги та Чемпіоншипа.



























У першому турі торонтівське Динамо зіграло вдома з Вестон Юнайтед і перемогло 4:1. Саме Василь Пиняшко забив перший гол на 19-ій хвилині з пенальті. Після перерви динамівці довели рахунок до розгромного завдяки дублю Валерія Ярмоша та голу Ендрю ДеМарко.

У Динамо Торонто близько половину команди складають українці, зокрема і з досвідом виступів у професіоналах: Павло Чорномаз (Волинь Луцьк, Зірка Кропивницький, Арсенал Біла Церква, ФК Тернопіль), Іван Кучеренко (Кривбас, ФК Полтава), Олександр Квачов (Зоря Луганськ, ПФК Львів, Кремінь, Енергія Нова Каховка, ФК Суми, Буковина Чернівці), Андрій Сорокин (Мир Горностаївка, Гірник-Спорт Горішні Плавні, СК Краматорськ, Кристал Херсон), Микола Темнюк (Агробізнес, Нива Тернопіль), Сергій Урсуленко (Балкани Зоря), Валерій Ярмош (Динамо Хмельницький), Ігор Вітів (Оболонь Київ, Сталь Камянське, Десна Чернігів, Металург Запоріжжя) та ін.

Наприкінці минулого року добре знайомих закарпатських футболістів було помічено на аматорських кубкових змаганнях у Канаді, як от була навіть збірна Закарпаття, де грали Василь Пиняшко, Віктор Жоффчак, Олександр Бако, Денис Ребрик, Дмитро Рацин, Іван Варваринець, Назарій Слободян.

Категорія: у світі | Переглядів: 777 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: