Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Важка перемога юнаків Великого Бичкова у Тернові
09:30
Важка перемога юнаків Великого Бичкова у Тернові
18 червня на сільському стадіоні юнаки ФК «Терново» приймали однолітків СК «ім. І.Яремчука» з Великого Бичкова.

Важка перемога юнаків Великого Бичкова у Тернові
Першими на газон вийшли гравці юнацьких складів. Це була гра безпосередніх сусідів по турнірній таблиці, адже господарі випереджали своїх гостів на одне очко, і знаходились на одну сходинку вище своїх опонентів. Все це вказувало на те, що матч буде принциповим та непоступливим. Забігаючи на перед зауважу, що так воно і було.
З перших хвилин матчу ініціативою заволоділи саме господарі, натомість гості побудували свою гру на контратаках та від захисту. Активними у складі «Терново» були Костевич Іван, Стенавський Михайло та Бомба Максим. Не дивлячись на ігрову перевагу, першими забили гості. Ціпле Денис з 20 метрів у падінні з розвороту прекрасно пробив по воротах тернівців, без шансів для голкіпера господарів Василя Маркуша.
 
Згодом на 15-й хвилині «Терново» відповіли взаємністю. Бомба Максим з 35-ти метрів прекрасно пробив зі штрафного і м`яч влетів під перекладину воріт Едуарда Кучеренко – 1:1.
 
На 20-й хвилині гості несподівано знову вийшли вперед. Після навісу зі штрафного удару м`ячем заволодів півзахисник Бичкова Олександр Даник. Він вибіг один на один з воротарем і успішно реалізував свою гольову можливість. Надалі голів та цікавих моментів в першому таймі не було.
 
З початком другого тайму на полі була така сама гра як і в першому. Терново більше атакувало та намагалось відквитати своє відставання, а гості оборонялись. Потрібно віддати належне гравцям Бичкова за їхню надійну гру в захисті та прекрасні контратаки, які принесли результат. В одній з таких контратак Олексадр Даник вийшов на побачення з кіпером, обіграв його і в порожні ворота забив гол – 1:3 на користь гостей.
 
Під кінець матчу тернівці все ж зуміли скоротити відставання в рахунку, але цього було замало. На 64-й хвилині Руслан Лавришин вийшов віч-на-віч з воротарем гостей і успішно забив гол. Як підсумок, виїзна перемога Великого Бичкова у Тернові.
 
 
Арбітри: Головей Еміл
Асистенти арбітра: Рогач Ян, Павлюкович Богдан
Інспектор: Бобаль Матвій.
 
ФК «Терново» - СК «ім. І.Яремчука» Великий Бичків 2:3
 
Голи: Бомба, 15, Лавришин, 64 – Ціпле, 4, Даник, 20, 56.
 
ФК «Терново»: Маркуш В, Субота О, Бомба М, Лавришин Р, Костевич М, Стенавський М, Стенавський І, Аліферов В, Костевич І, Фіцай П, Балагура І.
Запасні: Костевич В, Шелемба В, Балагура В.
 
СК «ім. І.Яремчука» Великий Бичків: Кучеренко Е, шелельо В, герасим С, Дерда І, Понцір Д, Ціпле Д, Даник О, Данюк О, Прудь М, Тимчак Ю, Новакоський В.
Запасні: Локота А, Пруць Д.
Панченко Артем
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 977 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: