Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Важка звитяга "Колоса" над "Боржавою"
11:43
Важка звитяга "Колоса" над "Боржавою"
У важкому матчі ФК «Колос» Ракошино здобуває непросту перемогу.

Важка звитяга
4-го листопада у селі Ракошино місцева команда в рамках 25-го передостаннього туру Першості Закарпаття з футболу приймала гостей із Довгого ФК «Боржава».
 
Всім поціновувачам Закарпатського футболу відразу було зрозуміло, що це буде непроста гра, адже обидві команди перебувають в середині турнірної таблиці і є командами приблизно однакового рівня. А такі матчі завжди проходять в безкомпромісній боротьбі, тим паче в кінці чемпіонату коли ведеться боротьба за остаточні та підсумкові місця.
 
З самого початку матчу «Колос» на правах господарів прогнозовано заволодів територіальною перевагою. Вже на 11-ій хвилині господарям вдалось забити відносно швидкий гол. Простріл з правого флангу вдало замкнув Горський Олександр. До честі «Боржави» потрібно зазначити, що команда після пропущеного голу не знітились, а навпаки активізувалась в атакувальній фазі. Як підсумок, на 14-ій хвилині Боднар Іван головою майстерно та результативно, замкнув навіс зі штрафного удару. Після такого жвавого початку матчу команди дещо заспокоїлись. Ближче до завершення першого тайму гравець господарів Говдош Микола міг двічі відзначитись у воротах гостей. Спочатку він трошки не дотягнувся до м`яча, щоб вже в порожні ворота забити гол. А через декілька хвилин Микола під час добивання після небезпечного штрафного удару з 5 метрів пробив вище воріт. Це були без сумніву два стовідсоткові шанси для взяття воріт.
 
Другий тайм Ракошино розпочало так само вдало і активно, як і перший. За свою настирливість господарі були винагороджені голом. Захисник гостей Якуб Михайло вже біля лінії власних воріт зіграв наче воротар відбивши м`яч руками. Арбітр відразу вказав на пенальті, а Михайлові дав червону картку, за позбавлення суперника очевидної можливості забити гол. Сінкін Юрій впевнено реалізував вирок арбітра. Команда з Довгого після пропущеного голу і вилучення заграла подекуди навіть краще ніж грала до того. Зокрема найбезпечніший момент був на 69-ій хвилині. Півзахисник гостей Боднар Іван обіграв декількох опонентів і без перешкод пробивав з 18-ти метрів, однак Кундрик Степан відбив цей постріл і врятував свою команду від пропущеного голу. У «Колоса» можна згадати декілька перспективних напівмоментів, коли Курта Вадим та Говдош Микола виходили на ударні позиції, але забити їм не судилось.
 
Таким чином «Колос» Ракошино здобуває важку перемогу завдяки вдалій грі в дебюті кожного з таймів.
 
 
Арбітр: Дьордь Назар.
Асистенти арбітра: Головей Еміл, Рогач Ян.
Делегат ФФЗ: Кампов Іван.
 
«Колос» - «Боржава» 2:1
 
Голи: Горський, 11, Сінкін, 52 (пен.) – Боднар, 14.
 
«Колос» : Кундрик С, Болдижар Ю, Петровці В, Логойда Ю, Горський О, Сінкін Ю, Говдош М, Болдог Д, Куцкір М, Курта В, Ващинець В.
Запасні : Добош М, Андрушко Ю, Лазар О.
 
«Боржава» : Волошин В, Симканич В, Роман І, Фулей І, Якуб М, Батрин М, Сурмач В, Бровдій І, Боднар І, Ганчич В, Батрин В.
Запасні : Шандра В, Ловга В, Баран Д.
Панченко Артем
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 728 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: