Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Вдруге поспіль чотири, та вже не сухі
09:18
Вдруге поспіль чотири, та вже не сухі
Про один із центральних матчів суботнього ігрового дня дізнавайтесь далі.

Вдруге поспіль чотири, та вже не сухі
«Сокіл» в останні роки привчив фанів до того, що частенько підносив сюрпризи навіть для найвишуканіших команд Західної зони. Цього разу підопічним Криси протистояв діючий суперчемпіон першої ліги, тому суттєвих несподіванок було неймовірно складно очікувати. Утім, як і в головному протистоянні першої ліги в Середньому, тут також не обійшлось без «зернового камбеку».
 
Хоча гості й не встигали один-в-один за Качуром, Ковачем та Стецем, та взаємопідстраховка рятувала від неприємностей. На старті тайму невеликий брак у передачах господарів і кінчешцям в останній момент вдавалось переривати атаки суперника й розпочинати свої намагання швидких переходів у контрнаступ. На шостій хвилині гості пішли вперед по центру, коли Лучин пробив із прицілом у лівий верхній кут. Воротар зміщувався в напрямку польоту м’яча, та дістати було складно. Утім, той полетів вище поперечини. Через п’ять хвилин Сугоняк отримав м’яч метрах у сорока від воріт і виконав подачу на дальній правий край штрафного майданчика, де стався провал у захисті «Колоса», бо кілька гравців не спромоглися підібрати й цим скористався Ніцкулич, що пробивав упритул метрів із восьми, та не сильно й Нагорнюк зумів зреагувати.
 
Пінджоля на 16-ій хвилині пробивав метрів із двадцяти, з відскоком від газону, в лівий кут. Та несильно й Фанта впорався, забравши мяч мертво. Через три хвилини Герц розпочав атаку десь біля центрального кола, віддав уперед і там уже Качур із Бобиком розіграли. Іван двічі пробивав: перший заблокований двома опонетами, які самовіддано кинулись «на амбразуру», а другий вже летів рикошетом від Івана, та несильно й Фанта зреагував.
 
На 31-ій хвилині атака з лівого флангу з невеликим зміщенням до центру. Ільницький коротко віддав на Стеця й Юрій пробивав метрів із двадцяти, та заблокували. Качур намагався додати метрів із десяти, та суперники не дали. На продовженні атаки з ліва зі зміщенням до центру Кузьма дуже сильно влучив у лівий верхній кут, Фанті було важко ловити, тому кулаками відбив, а далі партнери винесли. Через чотири хвилини атака зліва направо. Гичка віддав метри на чотири-п’ять уперед на Герца. Андрій так само коротко переадресував на Ільницького. Мирослав пробив поруч із правою дев’яткою. Ще за мить Пінджоля подав зі штрафного з правого флангу на дальню стійку на Ільницького. Мирослав пробив і м’яч рикошетом полетів досить підступно, та все ж повз дальню праву стійку. Та за поле не вийшло й на продовженні з невеликим зміщенням до центру й назад на ділянці перед правим кутом штрафного майданчика Пінджоля з ходу досить потужно пробив і хто-зна чи Фанта зреагував би, та м’яч хоча й зовсім трохи, та все ж полетів над поперечиною. Ще через хвилину атака у відповідь лівим флангом. Рабел розвернув її в центр і віддав трохи назад, десь метрів на двадцять на Сугоняка. Ігор перевів на правий край штрафного майданчика на Ніцкулича. Девід ударом із ходу низом цілив у дальній кут і м’яч підступно підстрибував, полетівши дуже небезпечно поруч зі стійкою.
 
Якщо гості досить стандартно грали, коли кілька гравців регулярно підключались із захисту в атаку, то у господарів фланові гравці мінялись місцями, зокрема Пінджоля й Бобик то з права, то зліва загострювали.
На 39-ій хвилині Бобик віддав із правого флангу вліво на лінію штрафного майданчика на Качура, а Іван скинув трохи назад під удар Ільницькому. Мирослав цілив у правий кут, та м’яч полетів поруч зі стійкою.
 
Через дві хвилини атака правим флангом, у якій Качур віддав лівіше на Ковача, на ділянку десь метрах у двадцяти п’яти від воріт. Михайло пройшов уперед кілька метрів і переадресував на Ільницького. Мирослав влітав у карну зону й пробивав. Кілька суперників намагались виконати блокування і м’яч рикошетом полетів у сторону воріт, та Фанта забрав у руки. Далі Сугоняк завершив атаку лівим флангом із незначним зміщенням до центру ударом метрів із вісімнадцяти, з-під ноги суперника, й влучив під праву стійку. Нагорнюк можливо думав, що вилітає за межі поля, бо навіть не стрибав й змушений був виймати – 0:1. За мить Рабел отримав м’яч на лівому краї штрафного майданчика й скинув під удар Котовичу. Володимир не дав круглому зупинитись і пробив досить небезпечно, бо опускався, та все ж над лівою дев’яткою.
 
По перерві Гичка та Меденці пішли в атаку, бо Морон зайняв центр захисту. Господарі застосовували пресинг не тільки на своїй половині, а й біля чужих воріт. На 48-ій хвилині Меденці заробив штрафний із лівого флангу. Пінджоля подав на ділянку перед дальнім краєм воротарського майданчика, де Ковач небезпечно пробив головою, та повз браму. Та трохи згодом удар-парашут метрів із сорока від Кузьми застав зненацька Фанту й м’яч залетів йому за комірець у ліву дев’ятку – 1:1. Через три хвилини Пінджоля віддав середній пас на Качура, у якого супершанс із можливістю пробити із вбивчої позиції. Та в останній момент неймовірний підкат від Браїли рятує гостей від голу. Ще через три хвилини Рабел метрів із вісімнадцяти цілив у лівий кут, та полетіло повз стійку.
 
На 60-ій хвилині подача зправа на Клочанку, який метрів із семи пробив головою повз ближню ліву стійку. Через дві хвилини Кузьма подав із права на Гичку в центр, на ділянку перед штрафним майданчиком. Сергій віддав уперед на Ковача, на ділянку перед одинадцятиметровою позначкою. Михайло легенько та підступно пробив із відскоком від газону. Фанта перевів на кутовий. Пінджоля подав із кута в центр штрафної зони, на ділянку перед воротарським майданчиком, де Качур головою вколотив під поперечину – 2:1. Після цього гості були змушені перейти до позиціних атак, а їх опоненти вдалися до швидких і разючих контратак, переважно по центру, які змушували порушувати правила.
 
На 74-ій хвилині Пінджоля знову подав із правого флангу на дальній край штрафного майданчика, де Гичка метрів із дванадцяти пробив із лету, намагаючись влучити в дальній кут, та воротар зреагував. Трохи згодом відбувся дальній пас на Качура, на правий край штрафного майданчика. Іван продавив захисника й пострілом у правий кут оформив дубль – 3:1. Через дві хвилини Пінджоля віддав уперед по правому флангу середній пас на Качура. Іван із допомогою дриблінгу залишив «із носом» двох опонентів вже у штрафному майданчику, десь метрах у дванадцяти від воріт, і пробивав у дальній правий кут. Та не вдалось влучити під стійку й Фанта з другої спроби приборкав м’яч.
 
На 83-ій хвилині Меденці перехопив метрах у сорока від чужих воріт і віддав на Пінджолю, а сам помчав на лівий край. Олександр побачив це і знову повернув на тезку. Меденці влучив у правий кут, та Фанта зреагував. Далі Качур обіграв по лівому флангу трьох опонентів і мав забивати з кількох метрів, та на правій стійці Гичка додав м’яч із метра, щоб стовідсотково довести справу до розгрому – 4:1.
 
 
Арбітр – Юрій Бобаль
Асистенти – Ростислав Молнар та Михайло Біров
Делегат ФФЗ – Василь Козик
 
8 червня, с. Іванівці, стадіон «Колос», ясно, + 27 градусів, 300 глядачів
 
«Колос» Іванівці – «Сокіл» Кінчеш – 4:1 (0:1)
 
Голи: Кузьма, 50, Качур, 63, 78, Гичка, 84 – Сугоняк, 43.
 
«Колос»: Юрій Нагорнюк, Андрій Герц, Олександр Кузьма (Євген Кукрі, 84), Сергій Гичка, Сергій Клочанка, Михайло Ковач (Золтан Клочанка, 77), Мирослав Ільницький, Юрій Стець (Олександр Меденці, 46), Сергій Бобик (Сергій Морон, 46), Олександр Пінджоля (Юрій Чечур, 87), Іван Качур (Юрій Русин, 87).
Запасні: Василь Гудивок, Олександр Чикаловський, Мирослав Меденці.
тренер – Андрій Герц.
 
«Сокіл»: Віталій Фанта, Юрій Микульця, Андрій Крупа, Микита Браїла, Ярослав Ільків, Девід Ніцкулич, Іван Корпош, Ігор Сугоняк (Олександр Гряділь, 76), Віктор Рабел, Віталій Лучин, Володимир Котович.
Запасні: Михайло Данкулинець, Віталій Бедьо, Ярослав Костик.
старший тренер – Іван Криса.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 725 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: