Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Велика ціна перемоги (ФОТО)
21:43
Велика ціна перемоги (ФОТО)
Середнянці стартують у новому сезоні з перемоги, але із серйозною втратою.

Велика ціна перемоги (ФОТО)
Останні дербі Ужгородщини проходять все у більш конкурентній боротьбі і розгромних рахунків вже практично нема. Можливо на це впливає й рівень чемпіонату, який із відходом Минаю чи таких гравців як Нурієв, явно не стає сильнішим, сили команд потроху вирівнюється. У Середнє у цій грі був відсутній Василь Куделко, який поїхав на виїзний матч ДЮФЛУ.
 
Цей поєдинок не сильно відрізнявся від їхньої останньої зустрічі у Зимовій першості. З перших хвилин господарі активно йшли вперед, трохи частіше через лівий фланг. На 3-ій хвилині Лукіяник змістився з лівого краю в центр і пробив з 20 метрів, але не точно. Перша ж атака ужгородців закінчилась фатально для середнянців. Кривка справа віддав у центр на лінію штрафної, куди набігав Соскида і в падінні пробив по воротам, йому навздогін полетів у підкат Котьо, намагаючись завадити, але у стику дістав жорсткий удар по нозі, в результаті чого отримав перелом. Сталася тривала пауза, в ході якої на поле виїхав джип, який погрузив перечинського захисника у багажник, щоб оперативно доправити у лікарню.
 
Надалі гра так само проходила переважно на половині поля гостей. На 22-ій хвилині Бобаль подав кутовий, а Кундрик цілив головою у дальній кут, але трохи мимо. За п’ять хвилин не зовсім узгоджені дії захисту Ужгорода призвели до голу. Боднар під тиском Машталіра намагався винести м’яч із штрафної, але влучив у голову своєму опоненту, м’яч відскочив на інший край штрафної, дезорієнтувавши Славіка, туди набіг Качур, випередивши голкіпера і пробив по воротам – 1:0.
 
На 33-ій хвилині по-справжньому довелось вступити у гру Кучінці. Соскида поборовся за верховий м’яч, скинувши Дудашу, який одразу пробив з зліва з 24 метрів, кіпер перевів на кутовий. На 39-ій хвилині Бобаль з лівого краю карної зони віддав на Гуловича, який обійшов захисника і пробив з 12 метрів, Славік відбив. На 45-ій хвилині Качур пробив з 18 метрів та воротар впіймав.
 
У другому таймі в ужгородських захисників було ще більше роботи. На 52-ій хвилині Качур прострілив зліва, Чумак не вдало вибив прямо на Трачука, який з 13 метрів влучив у поперечку. На 59-ій хвилині Рацин на вході у штрафну отримав передачу і виходив один в один, але вирішив обігрувати Славіка і втратив м’яч. За хвилину Бобаль з лівого краю асистує Машталіру, який пробиває в дотик з 10 метрів та ще й з рикошетом від захисника, голкіпер реагує на цей удар.

Одна з не частих атак гостей із завершенням відбулась на 67-ій хвилині, коли Бонтей пробив з 23 метрів, Кучінка забрав. На 73-ій хвилині Качур на швидкості вибіг сам на сам із Славіком, але пробити його не зумів. На 80-ій хвилині Бако зі штрафного з 22 метрів пробив над перекладиною. Далі забити міг свіжий Медведєв, який після подачі від Качура не зумів завдати акцентованого удару з 8 метрів.
 
Під завершення гри скористатися чудовою нагодою здобути нічию міг Соскида. Після подачі з флангу Руслан пробивав головою з декількох метрів, але трохи не влучив під праву стійку. Та останнє слово у цьому матчі було за підопічними Варги. Вони заробили стандарт у небезпечній близькості від карної зони і Трачук прицільним ударом відправив шкіряного у ближню дев’ятку – 2:0.
 
Саме такий рахунок можна вважати закономірним у цьому матчі. Середнє здобуває не просту перемогу із задовільною реалізацією моментів, але втрачає надовго свого основного захисника. Ужгород із новим наставником не зміг нічим здивувати суперника, мабуть для цього Баб’яку потрібно трохи більше часу.
 
 
Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Валерій Шкура, Юрій Шимон
Делегат матчу – Іван Головко
 
смт Середнє, стадіон «Виноградар», глядачів 150
 
ФК «Середнє» - ФК «Ужгород» 2:0
 
Голи: Качур, 28, Трачук, 90.
 
Середнє: Павло Кучінка - Станіслав Котьо (Мирон Гулович, 9), Сергій Кундрик, Юрій Дрозд, Євген Лукіяник - Віталій Трачук, Олександр Бако, Дмитро Рацин (Віталій Медведєв, 69) - Сергій Машталір (Олексій Франчук, 79), Іван Качур, Матвій Бобаль (Річард Шольц, 62).
Запасні: Михайло Костюк, Мирослав Бундаш.
Тренер – Василь Варга.
 
Ужгород: Юрій Славік - Василь Боднар, Віктор Чумак, Степан Буксар (Іван Ільчук, 79) Василь Бонтей - Андрій Лазар, Роберт Товт (Руслан Куртанич, 82), Павло Кривка, Михайло Дудаш, Володимир Дуран (Іван Ковач, 62) - Руслан Соскида.
Запасні: Андрій Іонін, Василь Орос.
Тренер – Мирослав Баб’як.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1287 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: