Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Велика Копаня" реабілітувалась за фіаско в Коропці (ФОТО)
15:30
"Велика Копаня" реабілітувалась за фіаско в Коропці (ФОТО)
Про один із найбільш конкурентних двобоїв Західної зони дізнавайтесь далі.

Поєдинок пройшов на зустрічних курсах за майже рівного володіння м’ячем. Першими могли відзначитись гості, які на 7-й хвилині провели змістовну атаку правим флангом за участю Дем’яна, Микульці та Гончарова й останній із цього тріо заробив право на штрафний у 30-ти метрах від воріт. Микульця зі стандарту цілив у дальній верхній кут, та м’яч полетів над поперечиною.
 
Через десять хвилин мабуть кращий гравець «Великої Копані» Івашко, якщо рахувати за об’ємом виконаної на полі роботи, отримав м’яч на лівому краї, обігрався з чемпіоном Закарпаття у складі молодіжного «Севлюша» минулого року Міговком і влучив у дальній кут. Фанта змістився й зреагував. Ще через дві хвилини гравці «Сокола» прорвались правим флангом зі зміщенням до центру й на завершенні Глива коротко віддав на Гончарова й той підступно пробив над правою дев’яткою на щастя для Пилипа, який не міг зреагувати на цей постріл.
 
На 24-й хвилині Івашко вчергове опинився на лівому фланзі, отримав коротку передачу від Фозекоша й влучно пробив із відскоком від газону. Фанта хоча й важко, та все ж відбив і далі забрав круглого до своїх рук. Та в одній із наступних атак господарі змогли створити позитивний настрій своїм фанам, коли за наслідками атаки лівим краєм Фурик-молодший віддав на Івашка, а Ерік обігрався з Фозекошем і навісив на дальній край воротарського майданчика на Міговка. Михайло ударом головою влучив точно в ближній правий нижній кут повз воротаря й відкрив рахунок – 1:0.
 
Через дев’ять хвилин, після вкидання з-за бокової з правого флангу, Корпош пробив поруч із лівою стійкою. Ще через хвильку Глива зі штрафного влучив у лівий кут. Пилип змістився й зреагував. Та найнебезпечніший момент гості створили на 41-й хвилині, коли за наслідками атаки правим флангом за участю Корпоша, Гливи та Микульці, останній із цього тріо влучив у ближній кут. Воротар «Великої Копані» стрибав, та не діставав. Та господарів від голу врятувала стійка, яка дозволила їм піти на перерву в хорошому гуморі.
 
Другий тайм розпочався з позиційних атак гостей, та до ударів справа ніяк не доходила. Натомість, господарі вдалось вирватись у контратаку правим флангом. Дубровка коротко віддав на Івашка, а Ерік середнім пасом знайшов Фурика-молодшого. Іван якісною передачею вивів Макару віч-на-віч із воротарем. Фанта намагався руками дістати від нього м’яч, та зачепив Любомира й арбітр вказав на одинадцятиметрову позначку. Свищо ударом з точки хитнув воротаря вправо, а сам легенько переправив круглого під ліву стійку – 2:0. Через дев’ять хвилин ще один контратакувальний наступ правим флангом завершився підступним ударом Любомира Макари, з передачі Фурика-молодшого, зовсім поруч із ближньою стійкою.
 
На 68-й хвилині на верхову передачу з правого флангу від Фозекоша на лінії воротарського майданчика відгукнувся Вучкан, який ударом головою спрямував м’яч поруч із лівою стійкою. Через вісім хвилин господарі могли довести справу до розгрому, коли за наслідками наступу по центру Свищо заробив право на штрафний у 27-ми метрах від воріт. Сам постраждалий ударом зі стандарту влучив у лівий нижній кут. Фанта стрибав, та не дістав. «Сокіл» від голу врятувала інша стійка тих же воріт, що на 41-й хвилині були фартовими для господарів. Від каркасу брами м’яч відлетів у центр штрафного майданчика й далі захисники змогли локалізувати «пожежу».
 
На 79-й хвилині на якісну верхову передачу з правого флангу від Микульці в центрі штрафного майданчика відгукнувся Яхимець, який головою спрямував круглого трохи вище поперечини. Та згодом гості все ж зуміли скоротити перевагу опонентів до мінімуму. На чергову прострільну передачу від Гливи з правого флангу в центр карної зони знову першим підбіг Яхимець і з лівої ноги влучив у дальню ліву дев’ятку, забивши гол-красень – 1:2. Цей гол перевів все у нервову стихію з частими дрібними фолами та без особливих загострень попереду. Ситуацію на полі розрядив фінальний свисток, який зафіксував другу домашню перемогу «Великої Копані» у чемпіонаті Закарпаття.
 
Звитяга дозволила підопічним Фурика зупинитись на відстані однієї нічиєї від провідного квартету. Та спочивати на лаврах їм не доводиться, бо вже у суботу 27-го травня на них очікує важка мандрівка в мальовничий Великий Березний, де навіть нічия з місцевим однойменним клубом буде вартувати розгромної перемоги в домашніх двобоях із тим же «Соколом» чи «Рутенією». Незважаючи на поразку, крилаті, з причини того, що всі, хто трохи нижче них, теж зазнали втрат, залишилися поряд із «Великою Копанею». Та якщо підопічні Криси не зможуть у суботу в рідних стінах зупинити «Бобовище», то цілком імовірно, що їх випередить «Заріччя», яке вони нещодавно здолали в очному протистоянні.
 
 
Арбітр – Віталій Лофинець
Асистенти – Віктор Тейгел та Олександр Абель
Делегат ФФЗ – Георгій Куля
 
21 травня, с. Велика Копаня, стадіон «Колос», 300 глядачів, хмарно з проясненнями, + 27 градусів
 
«Велика Копаня» – «Сокіл» Кінчеш – 2:1 (1:0)
 
Голи: Міговк, 27, Свищо, 53, з пенальті – Якимець, 86.
 
«Велика Копаня»: Михайло Пилип (Ярослав Гайович, 70), Іван Фурик-старший, Тарас Тромбола, Владислав Кікало, Іван Дубровка, Василь Фозекош, Ерік Івашко (Віталій Макара, 79), Михайло Свищо, Михайло Міговк, Віктор Васьковчик (Любомир Макара, 46), Іван Фурик-молодший (Віктор Вучкан, 64).
Запасні: Ігор Агапітов.
Тренери – Михайло та Іван Фурики.
 
«Сокіл»: Віталій Фанта, Андрій Крупа, Олександр Якимець, Ярослав Фаринич (Йосип Вароді, 46), Роман Дем’ян (Ян Куберка, 69), Василь Микульця, Андрій Лобанов, Олександр Глива, Віталік Микович (Віктор Рабел, 62), Юрій Микульця (Дмитро Турега, 82), Олександр Гончаров (Іван Корпош, 25).
Запасні: Владислав Тренич, Вячеслав Фленько, Артем Цехмістров, Євген Грицкевич.
Тренер – І. Криса.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1029 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: