Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Великі Лази" перемагають у Суперкубку Ужгородщини
21:00
"Великі Лази" перемагають у Суперкубку Ужгородщини
У неділю, 9 квітня, у Невицькому відбувся матч за Суперкубок Ужгородського району.

Йосиф Мукуланинець, тренер ФК «Великі Лази»:
 
– Вважаю, буде хороша гра. Наша команда налаштована на боротьбу. У Руських Комарівцях сильна бойова команда і тому легко точно не буде.
 
Іван Ковач, голова Федерації футболу Ужгородського району:
 
– Команда з Великих Лазів – діючий чемпіон, а команда з Руських Комарівців – фіналіст кубка району і чемпіон першої ліги. Тому очікуємо на бойовий матч у цьому дербі.
 
Гра на перших хвилинах виявилася більш-менш рівною й до ударів по воротах справа не доходила. Відтак поблизу карного майданчика трапився момент, який, певніше за все, і став переломним у грі. Захисник Р. Комарівців сфолив на суперника, що виходив один на один із голкіпером і отримав пряму червону картку. Удар зі штрафного результату не приніс, та вже наступна атака виявилася результативною і В. Лази повели в рахунку 1:0.

Однак і футболісти «Світанку» дали зрозуміти, що не збираються відсиджуватися в обороні. В одній з контратак вони зрівняли рахунок – 1:1. Після цього м’яч переважно був у центрі поля. За хвилин десять до кінця тайму команда з Великих Лазів знайшла слабинку в захисті суперників і до кінця першого тайму ще тричі «розписалася» у воротах «Світанку». На перерву команди вийшли з рахунком 4:1.

Початок другого тайму проходив обопільних атаках, однак до удару по воротах через численні помилки в обидвох команд справа не доходила. Футболісти Р. Комарівців вирішили тиснути суперника і один з ударів у красивому сейві парирував голкіпер В. Лазів. Та вже за невеликий час за порушення правил у карному майданчику суддя призначив пенальті, який Р. Комарівці холоднокровно реалізували.

Та вже незабаром у відповідь Великі Лази провели атаку, яка завершилася успіхом – 5:2. Згодом ще після однієї з атак ФК «Великі Лази» збільшують розрив – 6:2. Та все ж останню крапку в матчі поставили футболісти «Світанку». Один з гравців почав атаку зі своєї половини поля і пройшовши аж до воріт суперника таки забив гол. Фінальний свисток зафіксував перемогу команди ФК «Великі Лази»

На урочистому закритті змагань були присутні депутат Закарпатської обласної ради Мирон Помпель, голова ФФ Ужгородщини Іван Ковач та його заступник Василь Хмельницький, які вручили нагороди фіналістам. Найкращими гравцями визнали Михайла Чухту з Руських Комарівців та Анатолія Гаврилешка з Великих Лазів. Команді-переможниці в урочистій обстановці Іван Ковач вручив суперкубок. Крім того, всі футболісти отримали медалі та грошові винагороди.

 
Арбітр – Юрій Шимон
Асистенти: Петро Милян, Федір Дувалко
ФК «Світанок» (Руські Комарівці) – ФК «Великі Лази» – 3:6.
 
Голи: Дмитро Чухта 18, Ігор Мищак 81 (пен.), 90 – Євген Обдирко 14, Анатолій Гаврилешко 34, 36, 44, Олег Мателешко 83, Євген Шандор 87.
 

17857203_659691807574944_921485354_n

17888348_659692207574904_1036919425_n


Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1160 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: