Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Великі Лази" - переможець Ліги чемпіонів Закарпаття 2017 (ФОТО)
21:26
"Великі Лази" - переможець Ліги чемпіонів Закарпаття 2017 (ФОТО)
У складних погодних умовах чемпіон Ужгородщини здобуває ще один трофей.

Здавалось, що граючи на штучному полі фінальний матч фактор поля не вплине на гру команд. Та великий снігопад, який розпочався перед грою все ж вніс свої корективи. Початок матчу був за Скалою, гравці якої більш впевнено тримали м’яч та якісних моментів глядачі довго не могли побачити.
 
Перше серйозне загострення сталося саме біля воріт Негрова. Гаврилешко вибігав у перспективну стрімку атаку та замість удару з 17 метрів вирішив віддавати пас партнеру, який перехопили захисники. На полі було дуже багато боротьби, неприємних стиків і відповідно травм. На 25-ій хвилині лідер ужгородської команди Гаврилешко в черговий раз отримав по ногам і більше не зміг продовжити гру (підозра на перелом), його одразу забрала швидка.

Команди лише час від часу створювали напівмоменти. В середині тайму вони обмінялись ударами зі стандартів від Данканича та Назаренка, але все у руки голкіперу. З часом Великі Лази перехопили ініціативу і все активніше йшли вперед. Сов’як пробивав з 20 метрів та воротар забрав. На 34-ій хвилині правий півзахисник Феньо опинився в потрібному місці і замкнув з 10 метрів передачу від партнера – 0:1.
 
Одразу після цього у Негрова виник хороший момент, коли Малеш з правого краю штрафної наблизився до воріт, але пробив не сильно і Галаговець спіймав. До перерви ще Данканич двічі пристрілювався, але не точно.
 
Старт другого тайму затягнувся на майже півгодини. Снігом засипало все поле і не було видно білі лінії поля. Тож арбітр відвів команди назад у роздягальні, а працівники стадіону та вболівальники в цей час розчищали лінії.
 
Друга половина гри була трохи цікавішою за гострими епізодами. Сніг на полі заважав показувати комбінаційний футбол, тож команди намагались грати якнайпростіше. Мкртичан пробивав з 16 метрів та воротар на місці. Данканич після чергової атаки зіграв на добиванні, але Галаговець знову рятує свої ворота.
 
Біля інших воріт триходівка Сов’як, Шандор, Бокотей завершилась ударом останнього зліва з 14 метрів, але повз дальній кут. Шандор перехопив вибивання від воріт і одразу переадресував у штрафну на Назаренка та його удар головою забрав кіпер.
 
На 65-ій хвилині Тарас Плиска грає на підборі, після кутового біля чужих воріт, і б’є з 19 метрів та поперечка рятує Негрово від голу. За хвилину Назаренко заробив штрафний за 17 метрів до воріт, та Бокотей пробив трохи вище рамки.
 
На 71-ій хвилині Данканич пробиває з лівого краю, але мимо. За дві хвилини Делеган проривається до воріт, але переграти воротаря не зміг. На 75-ій хвилині вже Данканич опиняється один перед голкіпером та Галаговець знову на висоті.
 
В останню десятихвилинку іршавці пішли вперед великими силами, змушуючи Великі Лази грати на відбій. Та облога чужої штрафної їм не принесла результату. А підопічні Ковача декілька разів могли збільшувати рахунок в ході контратак. Та Мателешко та Феньо не змогли завдати акцентованого удару.
 
Великі Лази втримали потрібний рахунок і стають переможцями Ліги Чемпіонів Закарпаття. Єдиний гол на рахунку наймолодшого гравця у переможців дев’ятнадцятирічного В’ячеслава Феня.
 
По завершенні голова ФФЗ Іван Дуран та його заступник Віктор Качур нагородили учасників фіналу, керівників, тренерів та президентів команд. Приз кращого гравця матчу отримав Анатолій Гаврилешко, який нажаль не зміг дограти цю гру. Кращим бомбардиром турніру став Олександр Попович.
 
 
Арбітр – Ярослав Козик
Асистенти – Іван Грубінка, Віталій Лофинець
4-й арбітр – Михайло Райда
Делегат матчу – Йосип Шитєв
 
смт Середнє, штучне поле, глядачів 300
 
ФК «Скала» Негрово – ФК «В.Лази» 0:1
 
Голи: Феньо, 34.
 
Скала: Євгеній Чобан, Генріх Мкртичан, Василь Росул, Ерік Майор (Василь Веждел, 35), Іван Данканич, Дмитро Дудник, Іван Делеган, Крістіан Попик (Василь Ковач, 58), Крістіан Малеш (Анатолій Батрин, 85), Артур Продан, Василь Лакатош.
Запасні: Іван Пуга, Іван Троян, Віталій Ракочка.
Тренер – Ерік Майор.
 
В. Лази: Юрій Галаговець, Тарас Плиска, Вячеслав Куцик, Євген Обдирко, Роман Плиска, В’ячеслав Феньо, Дмитро Зубанич, Віктор Сов’як, Андрій Бокотей (Олег Мателешко, 61), Сергій Назаренко, Анатолій Гаврилешко (Євген Шандор, 26).
Запасні: Павло Калинич.
Тренер - Іван Ковач.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1912 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Michealsox  
0
Продвижение в ТОП Google, Яндекса – это тонкая и интеллектуальная работа на стыке семантики, филологии и программирования. Без качественного и последовательного SEO может произойти самое ужасное с Вашим бизнесом — не произойдет ничего!

الاسم *:
Email *:
كود *: