Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Великі Лази" здійснюють камбек у меншості (ФОТО)
22:26
"Великі Лази" здійснюють камбек у меншості (ФОТО)
Проваливши перший тайм великолазівці зуміли вирвати перемогу у конкурента за перше місце у групі.

Чемпіона Ужгородщини влаштовувала у цьому матчі нічия, тоді як свалявцям потрібно було вигравати, щоб відвоювати перше місце у групі. На воротах у обох команд стояли досить вікові гравці. Стройне виглядали більш досвідченою командою, адже багато гравців з їх складу пограли у минулому сезоні у Вищій лізі області за Поляну.

Саме гості і розпочали активніше і вже на 2-ій хвилині могли відкривати рахунок. Після закидання із глибини поля Ілля Ропонич з семи метрів пробив повз ворота. Запасне поле середнянського стадіону, як на цей період, було у хорошому стані. Командам у перші десять хвилин більше не вдавалось нічого створити.
 
Лише на 13-ій хвилині Гаврилешко вивів Феня на одного воротаря, але Ярослав не зміг переграти Ропонича з 8 метрів. Через дві хвилини Ілля Ропонич пройшов майже півполя з м’ячем і пробив з 22 метрів, трохи вище. На 16-ій хвилині зелено-білі заробили штрафний недалеко від карної зони, центральний захисник Мондик потужно пробив з 18 метрів і м’яч зачепивши по дорозі когось із гравців влетів у ворота – 0:1.
 
За п’ять хвилин Стройне ще раз забиває за допомогою рикошету. Станкович з правого краю віддав у центр на Іллю Ропонича, який з 16 метрів пробив повз кіпера – 0:2.
 
Наставник господарів одразу вносить корективи у гру змінивши Бокотея на Мателешка, тим самим використавши єдину свою заміну, так як на лаві запасних у нього більше нікого не було. З часом великолазівці почали збільшувати тиск на ворота суперника. Сов’як віддав на Гаврилешка, який розстрілював ворота з убивчої позиції з 10 метрів та Ропонич знову рятує свої ворота. Після подачі з кутового Феньо грає на підборі і пробиває з 19 метрів, але мимо. Назаренкозі стандарту з 30 метрів поцілив у рамку, але воротар грає надійно.
 
Далі Гаврилешко знову вивів Феня на ударну позицію, та його удар у падінні вийшов не точним. Після чергового кутового Обдирко пробив головою та захисник на стійці виніс круглого з лінії, Сов’як намагався добити, але йому завадили оборонці. Вже на останній хвилині першого тайму пішла ще одна подача з кута поля, Мондик хотів вибити шкіряного з штрафної та м’яч зрізався і полетів у бік своїх воріт, де Назаренко добив головою – 1:2.
 
Цей гол у роздягальню додав упевненості Великим Лазам і вони у другому таймі продовжили йти вперед. Зубанич завдавав удару з 20 метрів, але мимо. На 48-ій хвилині Мателешко вийшов сам на сам, на швидкості обійшов воротаря, але Ропонич відтер нападника від м’яча рукою, свисток арбітра промовчав.
 
На 64-ій хвилині господарі провели разючу атаку правим краєм, яку розпочав Обдирко, який віддав на Феня, крайній півзахисник з флангу переадресував на Мателешка, який з 19 метрів пробиває точно у дальній кут – 2:2.
 
За п’ять хвилин один з лідерів Великих Лаз Анатолій Гаврилешко підвів свою команду, заробивши за 3 хвилини два попередження. Та це не сильно вплинуло на їх атакувальний порив. На 77-ій хвилині Роман Плиска подав штрафний майже з центра поля у чужу карну зону, де Куцик поборовся і стоячи спиною до воріт переправив головою м’яч у ворота – 3:2.
 
На 81-ій хвилині підопічні Ковача організували схожу атаку із другим голом. Обдирко по своєму правому фланзі віддав на Феня, який прострілив вздовж воріт, а Сов’як у падінні головою довершує камбек своєї команди – 4:2.

У додатковий час ще Тарас Плиска пробивав з 23 метрів та голкіпер впіймав. Великі Лази зуміли проявити характер і вирвати перемогу у не простому матчі, і завершити груповий етап Ліги чемпіонів Закарпаття на першому місці.
 
 
 
Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Ігор Гарлач, Валерій Шкура
Делегат матчу – Йосип Шитєв
 
смт Середнє, стадіон «Виноградар», поле №2, глядачів 50
 
ФК «В. Лази» - ФК «Стройно» 4:2
 
Голи: Назаренко, 45, Мателешко, 64, Куцик, 77, Сов’як, 81 - Мондик, 16, І. Ропонич, 21.
 
В. Лази: Юрій Кашка, Дмитро Зубанич, В’ячеслав Куцик, Роман Плиска, Тарас Плиска, Євген Обдирко, Віктор Сов’як, Ярослав Феньо, Анатолій Гаврилешко, Андрій Бокотей (Олег Мателешко, 25), Сергій Назаренко.
Тренер – Іван Ковач.
 
Стройно: Василь Ропонич, Василь Ільницький, Сергій Головнич, Василь Лібак, Іван Маркулинець, Віктор Мондик, Василь Островка, Ілля Ропонич, Іван Станкович, Іван Туряниця, Едуард Островка.
На заміну виходили: Ігор Грабар, Юрій Фізер, Іван Фізер.
Тренер – Василь Ропонич.
 
Вилучення: Гаврилешко, 70.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1143 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: