Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Великі Лази" зуміли перемогти "Ремету" (ФОТО)
16:52
"Великі Лази" зуміли перемогти "Ремету" (ФОТО)
У третій групі в очній зустрічі вирішували долю другої путівки у чвертьфінал Великі Лази та Ремета.

Гра проходила у супроводі дощу, поле було важким і футбол набував англійських мотивів нижчих ліг.

По закінченню першої десятихвилинки гості створили декілька гострих моментів. На 8-ій Цап прорвався правим краєм і зробив навісну передачу та м’яч полетів у бік воріт і влучив у поперечку. За хвилину перечинці заробили стандарт в 25 метрах від воріт, Тропіщак пробив сильно, з відскоком від газону, Кашка встиг підставити голову під непередбачуваний відскок і лише таким чином відбив.

На продовження цієї атаки Ремета подала кутовий, який на дальній стійці замкнув центральний захисник Данканич – 0:1.

Команда Микуланинця вперше влучила у рамку воріт на 17-ій хвилині, коли Мотильчак зі штрафного з 24 метрів прямим ударом змусив голкіпера попрацювати. Перед цим господарі через травму втратили центрального захисника Андрія Митровку.

На 24-ій хвилині Ляховець з лівого краю з 14 метрів в ході однієї атаки двічі пробивав по воротам, Кашка справився з цими не простими пострілами. 

На 29-ій хвилині Мотильчак, який постійно підключався до атак на швидкості увірвався до чужої штрафної, де захисник у підкаті зніс його. Арбітр ставить доволі не очевидний пенальті, який реалізував Мателешко – 1:1.

Цей гол додав впевненості великолазівцям, яким аж ніяк не можна було програвати. На 43-ій хвилині Кашка знову рятує свої ворота після удару Моргуна з 8 метрів.

 У другій половині матчу номінальні господарі мали більш відчутну перевагу, особливо в центрі поля, який їм вдавалось проходити набагато легше, ніж супернику. На 51-ій хвилині Мотильчак пробив з 20 метрів, Скубенич забрав. На 58-ій хвилині Лази вийшли у швидку атаку: Цигак віддав вперед на хід Дюгованцю, який втік від захисників на одного кіпера і пробив повз нього – 2:1.

На 65-ій хвилині один з лідерів Ремети Тропіщак знову завдав удару з штрафного з 24 метрів, воротар грає надійно.

На 78-ій хвилині завдяки індивідуальним діям забити вдалось Роману Митровці, який пройшов з м’ячем на лівий край карної зони і з гострого кута пробив воротаря, який відбив шкіряного у власні ворота – 3:1. 

До честі гостей вони не здавались до останніх хвилин і під завершення основного часу Белей отримав передачу у штрафній і з розвороту пробив з 12 метрів у ближній кут – 3:2.

Великі Лази з труднощами здобувають першу перемогу в Лізі чемпіонів і йдуть до плей-оф . Ремета склала гідну конкуренцію лідерам Ужгородського та Мукачівського районів, однак покидає цей розіграш Ліги.


ФК «В.Лази» – ФК «Ремета» – 3:2

Голи: Мателешко, 30 (пен.), Дюгованець, 58, Р. Митровка, 78 - Данканич, 12, Белей, 89.

В.Лази: Юрій Кашка, Михайло Мотильчак, Сергій Цигак (Юрій Шмулига, 63), Андрій Митровка (Ростислав Дюгованець, 15), Іван Гогерчак, Дмитро Зубанич, Віктор Совяк, Олег Мателешко, Віталій Сакадаті (Євген Шандор, 63), Олександр Іванов, Роман Митровка.

Ремета: Юрій Скубенич, Валентин Мешко, Олександр Тропіщак, Олександр Данканич, Любомир Червеняк, Олександр Белей, Сергій Місяйло, Іван Легеза, Андрій Ляховець, Іван Моргун, Юрій Цап.
На заміну виходили: Василь Шикула, Максим Шумаєв, Михайло Мешко, Віталій Мешко. 
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1178 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Ужгород  
0
Це реально якась повна дурня - вручення медалів Вільхівцям! Є регламент, є спортивний принцип, як можна після чемпіонату поміняти Регламент і зробити два треті місця? Це що дзюдо, чи самбо, таке враження, що ФФЗ не вийшло із песпрєдєльних 90-х! Понятно, шо боси вільхівців засосах із головою ФФЗ, но шоби вже так нагло рішати собі метдалі, то жах! Питання до Вільхівців- ПАЦАНИ ВАМ САМИМ НЕ ГАНЬБА? ВАС ЗРОБИЛИ ПОСМІХОВИСЬКОМ НА ВСЮ ОБЛАСТЬ! Вас в слідуючому році в кожному селі і городі за це будуть піхати! Як можна купити собі медалі? Може давайте вже і на другий рік забронюйте у ФФЗ срібло? ПОЗОРІЩЕ!!!!!!!!!!

2 Мікітос  
0
Вже вся область футбольна лахає з того, як тренєр Вултхівців "Карась" подлизав у ФФЗ і замутив медалі на шару. Се позор і порушення всіх спортивних принципів та фейр плей, не кажучи про Регламент, який збоченці у ФФЗ насилують як хочуть

1 Ваня86  
0
ФФЗ ви зовсім там помішалися???? Де спортивний принцип?? Ви вирішили і нагородили бронзою Вільхівці..За шо?? :))))А Концово для чого боролися так за бронзу??? Так дайте і Мукачеву вже бронзу бо они реально сильніші за тих шо плачуть- Вільхівців. Ідіоти і більше добавити нічого

الاسم *:
Email *:
كود *: