Головна » Усі публікації » в Україні » Великоберезнянські школярі зайняли восьме місце у фіналі Шкільної футзальної ліги України (ФОТО)
10:53
Великоберезнянські школярі зайняли восьме місце у фіналі Шкільної футзальної ліги України (ФОТО)
13 та 14 травня, відбулись матчі Всеукраїнського фіналу Шкільної футзальної ліги України 2017 року.

Великоберезнянські школярі зайняли восьме місце у фіналі Шкільної футзальної ліги України (ФОТО) У сезоні 2016/2017 р. р. взяли участь більш ніж 3000 шкільних команд та 30000 учнів п’ятих класів з усієї України. А до Всеукраїнського фіналу пробились 16 найкращих шкільних команд, які подолали міські, регіональні та зональні етапи змагань.

За результатми жеребкування школярі з Великого Березного потрапили до третьої групи Петра Сагайдачного. У першій грі наші футболісти перемогли ЗОШ №5 із Словянська 1:0. У наступній грі мінімально поступились екс-чемпіону НВК №26 Рівне 1:2. В останній грі групи здолали Бобровицьку гімназію з Чернігівської області 1:0.

З другого місця березняни пробились до плей-офф за 5-8 місця. У півфіналі закарпатці поступились ТСШ № 29 з мітса Тернопіль. У грі за 7 місце зазнали найбільшої поразки від СШ № 1 з Івано-Франківська 0:4.

Відзначимо, що переможцями третього сезону стали учні ЗОШ № 47 з Херсона, які у фіналі переграли футзалістів бердичівського НВК № 10. Окрім того, за підсумками Всеукраїнського турніру були визначені найкращі гравці як в окремих номінаціях, так і у складах усіх шістнадцятьох команд-фіналістів. Кожен з гравців був нагороджений пам’ятними призами від партнерів Шкільної футзальної ліги України. У закарпатській команді кращим був Василь Цигак. ФОТОРЕПОРТАЖ із турніру дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
ФОТОРЕПОРТАЖ із турніру дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.


Категорія: в Україні | Переглядів: 882 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: