Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Великолазівці перепливли довжанську «Боржаву» (ФОТО)
15:50
Великолазівці перепливли довжанську «Боржаву» (ФОТО)
Aбо як учасник районного чемпіонату здолав команду вищої ліги.

Aбо як учасник районного чемпіонату здолав команду вищої ліги.

У неділю, на стадіоні села Великих Лаз за путівку до ¼ фіналу Кубка Закарпаття з футболу силами мірялись ФК «Боржава» Довге та команда з В. Лаз. Поєдинок обіцяв бути цікавим. Лази із хорошим наставником Іваном Ковачем, «Боржава» із досвідченим Павлом Іванчов.

Звичайно, поле «бажало кращого». Не гоже на такому стадіоні проводити матчі обласного дивізіону. Та що поробиш, така спортивна інфраструктура, як в Лазах, далеко не остання у нашому краї. У рапорті арбітри «оцінили» поле на трієчку. На «двійці» ж бо грати не можна).

Звичайно покриття відіграло свою роль, технічного футболу, що могла продемонструвати «Боржава», ми не побачили. Хоча з перших хвилин вона провела декілька небезпечних атак. Фаворитом вважали Довге, цей не дивно, адже клуб класом вищий за гравців Лаз. Але останні без бою здаватись не хотіли. Вони ж бо на 10 хвилині добряче потрусили поперечину воріт суперника. Та більше чогось путнього зробити не змогли. Наступні хвилин 20 обидві команди вовтузились у центрі поля. Через неспроможність щось зробити, футболісти почали гарячкувати і отримали декілька гірчичників.

Сухий рахунок на 33 хвилині розмочив Сергій Білан. Він зі стандарту, метрів з 17-ти, закрутив м’яч у сітку воріт господарів - 0:1.

Більше вболівальники голів у першому таймі не побачили, хоча декілька стандартів у виконанні Лаз могли погано обернутися для боржавців. Та не склалося. Довжани теж мали 3-4 нагоди, але то Чедрика зупиняв свисток арбітра, який фіксував положення «поза грою», то незлагоджені комбінаційні дії не довели «м’яча до сітки».

Другий тайм розпочався невиразно. Свисток рефері частенько зупиняв гру. Один із стандартів знову приносить результат для довжан. Кутовий на 63 хвилині матчу і Михайло Чедрик виводить свою команду вперед - 2:0.

Здавалося б доля півфіналіста вирішена. «Боржава» уже напевно в голові святкувала чергову перемогу, та не так сталося як гадалося. Уже через хвилину Михайло Микула успішно завершив комбінаційні дії партнерів і неочікувано для довжан переправив м’яч у сітку - 1:2. Після зменшення гандикапу господарі піймали кураж. Вони раз за разом проводили небезпечні атаки, і ось, ще один гол. 77 хвилина матчу і той же Михайло записує дубль на свй рахунок і відновлює паритет на табло. Такого гості точно не очікували. Не сподівались на щастя і вболівальники господарів, але сьогодні фортуна щиро посміхалась Лазам. Обернута обличчям до господарів вона була і в післяматчевих пенальті(5:4). До ¼ фіналу Кубка області виходить команда із Великих Лаз.

Опісля поєдинку наставник «Боржави» Павло Іванчов зізнався, - «Не такого очікував від своїх підопічних. Захист провалив гру. За 5 хвилин Лази зрівняли рахунок… Прикро. Я не побачив такого футболу, який показали хлопці із чопською командою. Тай поле не дозволяло грати так, як хотілося б…». Незадоволення стадіоном між собою висловлювали і футболісти Довгого. Михайло Чедрик ж бо зазначив «На такому полі і «Динамо» програє». Що ж, поле винувате, чи гравці, це вже історія. А результат залишився незмінним.

Нагадаємо, що далі Лази мірятимуться силами із ФК «Поляна». Чи буде фортуна на їхній стороні дізнаємось уже наступного тижня.

Відеоматеріал з матчу дивіться у програмі "Час футболу" у вівторок о 19.20.

Олександра Терембець




Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 722 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: