Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Верес" розгромив ужгородців
19:58
"Верес" розгромив ужгородців
Тричі відзначившись у воротах суперників упродовж перших півгодини гри, рівненський "Верес" переконливо переміг "Ужгород".

До звітного поєдинку проти "Ужгорода" рівненський "Верес" підійшов із кількома кадровими втратами. Через перебір попереджень матч пропускав Сергій Петько, який в попередніх поєдинках впевнено "цементував" центр поля. Як і раніше відновлюється після важкої травми Віталій Тимофієнко. Поза заявкою залишился Віталій Микитин та Олександр Дударенко. Натомість, вперше після тривалої відсутності повернувся до складу Юрій Іваночко.

Втім, ще більші проблеми були у наставника ужгородців Василя Варги. До Млинова він привіз лише чотирнадцять футболістів.

Аби відкрити рахунок у зустрічі рівнянам, які зараз перебувають у прекрасній формі, знадобилося дві хвилини. Мар'ян Мисик класною передачею знайшов на лінії воротарського майданчика гостей Юрія Соломку, який кивком голови підправив м'яча у сітку - 1:0.

"Ужгород" спробував огризнутися, але натомість отримав другий гол у свої ворота. Антон Яременко у стрімкій контратаці втік від опікунів і вивів на ударну позицію Михайла Шестакова. Той не залишив шансів Готрі - 2:0.

Ще один доленосний епізод трапився у середині тайму. Кирило Пасічник перериваючи вертикальну передачу рівнян, зіграв вкрай незграбно і зупинив м'яча рукою. Нюанс у тому, що якби не ця рука захисника гостей - Михайло Шестаков тікав би на чисте побачення із Михайлом Готрою. У підсумку - пряме вилучення для Пасічника. 

Але і це не все. Мар'ян Мисик пробив штрафний, Готра парирував удар перед собою, а Юрій Соломка скористався розгубленістю опікунів і оформив дубль - 3:0!

Дещо зіпсувало враження від першого тайму вилучення Сергія Любчака. Хоча воно теж, відверто, не викликало сумнівів. Зрив атаки, повторне попередження і червона картка. Аби відновити чисельність оборони Юрію Вірту ще до перерви довелося замінити Михайла Шестакова на Тараса Пінчука.

Збільшити перевагу рівнян ще до перерви могли Мар'ян Мисик і Антон Яременко. В обох епізодах ужгородців врятував Михайло Готра.

На старті другого тайму Юрій Соломка був близький до хет-тріку. Цього разу гостей врятувала стійка воріт! Після цього гра дещо заспокоїлася. Підопічні Юрія Вірта цього разу впевнено довели гру до "сухої" перемоги, яка стала для рівнян четвертою поспіль у чемпіонаті.


"Верес" - "Ужгород" - 3:0 (3:0)

Голи: Соломка (2, 28), Шестаков (9)

"Верес": Бабійчук - Чеботаєв, Любчак, Ховбоша, Солдат, Кучеров, Євдокимов, Мисик (Гребенюк, 76), Соломка, Шестаков (Пінчук, 34), Яременко (Сад, 72). Запасні: Фіяло, Ющишин, Іваночко. 
Головний тренер: Юрій Вірт.

"Ужгород": Готра - Пасічник, Селещук, Шкіндер, Ряшко, Павленко, Пуканич (Русин, 63), Масікевич, Машталір (Дуран, 65), Ференцик, Корольчук. Запасні: Лютнянський. 
Головний тренер: Василь Варга.

Попередження: Любчак (11), Солдат (63) - Селещук (84).

Вилучення: Любчак (30, повторне попередження) - Пасічник (26).
Інформаційна служба НК "Верес" (Рівне)
Нет описания фото.
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 626 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: