Головна » Усі публікації » на Закарпатті » «Веселий футбол» на мукачівському «ДЮСШ-Спартак»
00:54
«Веселий футбол» на мукачівському «ДЮСШ-Спартак»
Пропонуємо вашій увазі репортаж поєдинку міжнародного турніру імені Андрія Гаваші серед клубів U-15.

Пропонуємо вашій увазі репортаж поєдинку міжнародного турніру імені Андрія Гаваші серед клубів U-15 між «Божік-Академією» з Ніредьхази та «Говерлою» з Мукачева, який відбувся на мукачівському стадіоні «ДЮСШ-Спартак».

Команди розпочали без особливої розвідки і показали цього вечора футбол, який в народі іменують «веселий». На старті першого тайму активнішими були мукачівці, які випередили опонентів як за ударами – 3:0, так і за влучаннями в площину – 2:0, перший з яких відбувся вже на 2-й хвилині. Врятував воротар гостей Беркі Бенце. Та через хвилину він був безсилим, коли Віктор Зан наважився на удар з далекої відстані. Мяч попрямував за несподіваною для голкіпера траекторії і влетів у праву девятку – 0:1. Угорці відповіли на 8-й та 11-й хвилині гостротою по центру, яка стались із-за провалу захисту господарів. Рятівником ситуації став воротар Михайло Габор, який вдало зіграв на виходах.

В середині тайму академісти продовжили шукати ворота «Говерли» і саме вони завдали двох ударів. Якщо на 14-й хвилині захисникам та воротарю вдалось врятуватись, то в наступній атаці вони виймали круглого з сітки. До масованого наступу своєї команди підключився правий захисник гостей Давід Староста (знайоме прізвище чи не так?) і замкнув простріл партнера влучним ударом – 1:1. Не встигли господарі оговтатись, як камбек дістав повного розвитку на 22-й хвилині у вигляді голу Мегея Балаца – 2:1.

В кінцівці тайму мукачівці вирівняли гру як у володінні мячем, так і за ударами в площину – 1:1. А от із точністю було краще у господарів – 1:0, які на 25-й хвилині відновили рівновагу. Постріл здалеку вдався Миколі Руху – 2:2. З «божіків» вивести своїх партнерів уперед мав той самий забивний захисник із закарпатського походження прізвищем, однак мяч після його удару полетів повз стійку.

Початок другого тайму пройшов за невеличкої територіальної переваги академістів, однак за ударами, 100 % з яких були влучними, була рівновага – 1:1. Під час своїх контратак мукачівці вдавались до флангових навісів. Суперник, під час позиційних атак, вдавався до прострілів. Крім влучного прямого удару опонентів від одного із захисників, на який зреагував воротар, мукачівці на 46-й хвилині ледь не зробили фатальну обрізку. Після прострілу гостей із флангу, круглий зрикошетив від Руха і полетів в сторону воріт. Та його швидкість дозволила Габору зреагувати.

У середині тайму «Божік-Академія» продовжила напружувати суперника і знову мала перевагу за ударами – 2:1. Господарі змушували своїх фанів триматись за серце під час провалу центру свого захисту, де відчувалось зловживання індивідуальними діями. Мукачівці шукали своїх верховими навісами. Однак, влучань у площину не було.

Кінцівка тайму була набагато продуктивнішою. Гості мали перевагу за ударами – 4:2, однак за влучаннями в площину була рівновага – 1:1. Угорцям вдалось знову вийти вперед на 69-й хвилині, коли один із нападників завершив, влучним ударом у лівий кут, одну зі своїх атак по центру – 3:2. У «Говерли» був чудовий шанс замиритись на 75-й хвилині, та після їх удару з-за меж штрафного майданчика суперника врятувала поперечина воріт.

Євген СВИЩО для Lobda.at.ua

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 899 | Додав: Лобда | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: