Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Ветерани «Іршавського району» вигризли путівку до півфіналу
17:43
Ветерани «Іршавського району» вигризли путівку до півфіналу
B Іршаві, відбувся матч 2 туру обласного чемпіонату з футболу серед ветеранів між командами «Мукачево» та «Іршавський район».

В субботу, 16 листопада, на стадіоні «Бужора», що в Іршаві, відбувся матч 2 туру обласного чемпіонату з футболу серед ветеранів між командами «Мукачево» та «Іршавський район».

Перемога однієї з команд давала їй можливість посісти перше місце в групі. На жаль, таку важливу гру не відвідали вболівальники гостей. А ще прикрішим було бачити, що її проігнорували іршавські вболівльники. Зібралось щонайбільше кілька десятків найвідданіших фанів і це при тому, що в Іршаві проживає понад 10 тисяч людей.

Матч обслуговував Віталій Лофинець. Початок першого тайму команди провели в атаках, та гострішими були випади гостей. Вони отримали можливість відкрити рахунок вже на 6 хвилині, коли неподалік від свого штрафного майданчика втратив м’яч Володимир Лівак, та партнери підстрахували іршавського півзахисника і винесли м’яч з-під ноги у одного з мукачівських форвардів. Господарі відповіли атакою правим флангом на 8-й хвилині, коли Володимир Савко вивів на ударну позицію Сергія Гозду. Атакувальний півзахисник «Іршавського району» цілив у правий кут. Воротар «Мукачева» Володимир Кузьма зреагував на політ м’яча.

На 9-й хвилині на вістрі атаки по центру «Мукачева» був Микола Русин, який завдавав прицільного удару. М’яч при цьому влучив у руку одному із захисників. Арбітр Віталій Лофинець призначив штрафний. М. Русин пробивав якісно, та м’яч рикошетом від одного із захисників влучив у стійку і від неї вилетів на кутовий. Після подачі з кутового знову відбувся удар в лівий кут та воротар іршавців Леонід Феєр парирував його. З ніг на голову перевернула 11-а хвилина, коли Сергій Гозда наважився на удар з далекої відстані метрів з 35-ти під перекладину. Володимир Кузьма тільки махнув рукою і був змушений виймати шкіряного з сітки своїх воріт – 1:0.

Середина першої половини вже була повністю за «Іршавським районом». Логічним втіленням цього домінування стала 15 хвилина, коли господарям вдалась атака по центру. На її завершенні В. Савко коротким пасом вивів на ударну дистанцію С. Гозду. Сергій ударом середньої потужності метрів з 15-ти відправив м’яч у правий кут і оформив дубль – 2:0. Далі команди обмінялись кількома гострими атаками, переважно через правий фланг. Мукачівці виконували небезпечні прострільні передачі як з гри, так із стандартних положень, а іршавці – комбінаціями з ударами повз ворота.

В кінці першого тайму гостріше атакувало «Мукачево». Чого вартий момент на 27-й хвилині, коли нападники гостей пробивали двічі. Спочатку м’яч влучив у поперечину і відлетів на лінію воротарського майданчика. Після повторного удару, з вбивчої позиції, іншого форварда м’яч полетів повз праву стійку. Далі було ще кілька гострих прострілів з правого флангу гостей. Іршавці розраховували тільки на швидкі контратаки і на центрфорварда В. Савка. Під час одного з таких контрвипадів іршавці влучили в поперечину.

За рівної гри її перша половина завершилась на користь «Іршавського району», виконавці якого продемонстрували кращу реалізацію нагод – 2:0.

Початок та середину другого тайму мукачівці провели в атаках, в яких особливої користі не досягли. Натомість вони наразились на кілька контрвипадів, де міг відзначитись В. Савко. Від чергових м’ячів у ворота гостей врятувала самовіддана гра в захисті Степана Перевузника. Головні події другої половини відбулись в кінці матчу. На 60-й хвилині мукачівці нарешті реалізували один із своїх гольових моментів. Як потрібно забивати голи своїм форвардам показав центральний захисник Степан Перевузник, який підключився в напад і потужним ударом у лівий кут скоротив розрив у рахунку – 1:2. Та не встигли гості порадіти з такого локального успіху, як через три хвилини гравці «Іршавського району» реалізували одну з контратак правим флангом. Її влучним пострілом у правий кут завершив В. Савко – 3:1.

Ще через дві хвилини стався курйозний гол у ворота іршавців. «Мукачево» вчергове загострило ситуацію навісом з правого флангу. Воротар намагався вибити м’яч, та, перебуваючи під пресингом нападників, зрізав його у свої ворота – 2:3.

У мукачівців було ще пять хвилин основного та хвилина доданого часу, щоб перевести гру до серії одиналцятиметрових ударів, та в своїх трьох атаках вони не змогли створити реальної загрози. «Іршавський район» здобув перемогу – 3:2, маючи в активі 6 очок (різниця голів – 6:2), вийшов до півфіналу.

«Іршавський район» - «Мукачево» - 3:2

«Іршавський район»: Леонід Феєр, Іван Мошкола, Михайло Семак, Олесь Горзов, Михайло Щока, Володимир Лівак, Дмитро Радь, Іван Матьола, Іван Скраль, Сергій Гозда, Володимир Савко.

«Мукачево»: Володимир Кузьма, Юлій Товт, Руслан Іванчо, Володимир Банга, Іван Зозуля, Віктор Ришкович, Степан Перевузник, Василь Балог, Мирослав Галь, Микола Русин, Сергій Кушнарьов.

Євген Свищо спеціально для lobda.at.ua

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1273 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: