Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Ветерани "Севлюша" виявились сильнішими за "Динамо" (ВІДЕО)
17:42
Ветерани "Севлюша" виявились сильнішими за "Динамо" (ВІДЕО)
На футбольному стадіоні «Юність», 28 серпня відбувся товариський матч ветеранів ФК Динамо (Київ) та ветеранів ФК Севлюш (Виноградів).

Ветерани Перед початком матчу, поки трибуни заповнювались вболівальниками, відбулась прес-конференція для журналістів, на якій легенди футболу поділились враженнями від нашого міста, та побажали йому процвітання.

А потім почалась гра... І, як це не дивно (а може так і було задумано), Севлюш, після голів Владислава Бобіти та Юрія Штефанко, переміг грізних динамівців з рахунком 2:0! Але, нагадаємо, що це товариський матч до дня міста, тож, мабуть, гості з Києва вирішили зробити такий подарунок для севлюшців.

Після гри вболівальники ще довго не відпускали з поля гравців Динамо, кожен хотів сфотографуватися з легендарними бомбардирами й отримати автограф. І це зрозуміло. Адже не кожного дня у провінційне містечко приїжджають такі знаменитості як Володимир Безсонов, Анатолій Дем'яненко, Олег Кузнєцов, Олексій Михайличенко, Олександр Заваров, Леонід Буряк, Василь Рац, Іван Яремчук, Ігор Бєланов, Володимир Мунтян, Володимир Веремєєв та інші прославлені ветерани київського "Динамо".

Футбольне свято вдалось на славу!

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1593 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: