Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Ветерани змагались за Кубок ГО "ВФСТ "Колос"
16:35
Ветерани змагались за Кубок ГО "ВФСТ "Колос"
У Берегові завершились Всеукраїнські фінальні змагання Кубка ГО "ВФСТ "Колос" з футзалу серед ветеранів вікової категорії 40+ та 45+.

Ветерани змагались за Кубок ГО
У віковій категорії 40+ взяли участь чотири команди (Львівська, Закарпатська, Рівненська, Вінницька області). ФК "Ветерани-Шкло", здолавши всіх свої суперників, здобула головний приз змагань "Кубок з футзалу серед команд ветеранів 40+ ГО ВФСТ "Колос" України", друге місце вибороли Муровано-Куриловецька ТГ з Вінницької області, третіми стали господарі турніру збірна Берегівської ТГ.

У віковій категорії 45+ виступило десять команд (Одеська, Київська, Закарпатська, Вінницька, Черкаська, Полтавська, Кіровоградська, Харківська області), які впродовж трьох днів визначали кращого. За підсумками групового етапу до півфіналу пробилась і Медея з Ужгородщини. Однак у півфіналі зіграла внічию, а в серії пенальті поступилась супернику. У грі за третє місце проти ФК Яготин закарпатці зазнали невдачі 1:2, гол за медейців забив Томаш Мітуля.  

Фінал видався напрочуд видовищним - одесити постійно вели у рахунку, однак Пирятин зумів створити камбек і перед фінальним свистком зрівняти рахунок 4:4. У серії пенальті вже полтавська команда була попереду, однак згодом Подільськ все ж вирвав перемогу на шостому ударі серії. 

Після фінальних поєдинків організатори змагань нагородили призерів та учасників турніру. Берегівчани отримали бронзові нагороди у категорії 40+, а Медея - диплом за четверте місце.

ФОТОРЕПОРТАЖ з турінру дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 460 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: