Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Вгатили майже стільки ж, як могли (ФОТО, ВІДЕО)
17:09
Вгатили майже стільки ж, як могли (ФОТО, ВІДЕО)
Про південний гольовий буревій над Бичковом дізнавайтесь далі.

Вгатили майже стільки ж, як могли (ФОТО, ВІДЕО)
Складно, м’яко кажучи, приходиться команді зі Східного Закарпаття в південних просторах Срібної Землі. Мало того, що в протистояннях зі своїми добрими знайомими вони взяли далеко не максимум, та ще й потрапили під роздачу від титулованого зіркового виноградівського колективу. Після таких рахунків у головах звичайних уболівальників мимоволі закрадається думка, а чи той формат змагань вибрали організатори.
 
Коли команди калібру «Севлюша» й «Середнього», а не кажучи про плавно перекочовуючий у профі-футбол «Минай», можуть забивати, за навіть не максимальної самовіддачі, скільки забажають, а при десь чверті відданих сил все одно виграють, то з цих двобоїв мало що отримують позитивного як ті, які «луплять», так і ті, яких по повній програмі «мають ... за опонентів». Можна було б проводити попередні групові етапи (без участі згаданих грандів), із яких вивести до другого етапу приміром три або п’ять кращих і тоді вже доповнити їх відомою трійцею. Із них можна було б зробити повноцінний елітний зимовий чемпіонат Закарпаття, із використанням наявних штучних полів на «Камелоті», Середньому, Виноградові, де б усі грали з усіма за коловою системою, із врахуванням кому на яку арену ближче їхати. А решта, що не пройшли б сюди, розіграли б нагороди другої зимової ліги Закарпаття. Тоді б і глядачам було набагато цікавіше в обох дивізіонах, бо наприклад у даному матчі мало хто достояв до чотирнадцятого голу, а виноградівські уболівальники в прямому сенсі благали суперника боротися з їх рідним «Севлюшем».
 
Відкрили рахунок виноградівці зі стандарту. Чонка подав із кутового з правого флангу на ближню стійку, де Чедрик головою переправив м’яч повз воротаря – 1:0. Одна з наступних атак правим флангом зі зміщенням до центру, за участю Ломаги, Чонки та Василинця, завершилась прострілом у штрафний майданчик. Перший удар Сидоряк випередив Ребрика, та не зміг винести й Чедрик додав круглого в сітку й оформив дубль – 2:0.
 
Середина першого тайму була щедрішою на взяття воріт. Спочатку Чедрик підставив ногу на правій стійці після удару-прострілу від Василинця – 3:0. За мить уже сам Василь відгукнувся на схожу прострільну передачу від Чедрика з лівого краю карної зони на дальній стійці й переправив м’яч у ближній кут – 4:0. Після цього Ребрик віддав із правого флангу в центр на Чонку, а той в один дотик переадресував на лівий край карної зони на Реплюка, що із допомогою дриблінгу звільнився від опонентів і повернув на одинадцять метрів на Чонку, що проштовхнув круглого в сітку – 5:0. Далі Ковтун віддав по лівому краю на хід Реплюку, а той прострілив на дальню стійку на Чедрика, який оформив дубль – 6:0.
 
Тільки після цього суперник, зусиллями Ціпле та Локоти, зміг досить гостро прорватись по центру й забити гол престижу. Денис коротко й трохи правіше віддав на Євгена, який метрів із вісімнадцяти влучив у правий верхній кут. Козар стрибав, та не зумів дістати досить складний м’яч – 1:6.
 
Кінцівка тайму пройшла в рівнішій боротьбі. На 25-й хвилині Руснак опинився на завершенні атаки правим флангом й коротко віддав уперед та трохи лівіше на Ухаля. Йосип ударом-прострілом влучив у ближній кут, та Козар зреагував й забрав до рук. Трохи згодом Ребрик на ближній стійці замкнув чергову прострільну передачу з правого флангу від Чедрика – 7:1.
 
Другий тайм розпочався з атак «Севлюша». На 38-й хвилині Вашкеба середнім пасом знайшов на лівому краї воротарського майданчика Чедрика, який міг оформити хет-трик. Та Сидоряк вчасно вибіг із воріт і відбив удар впритул від Михайла. Та в одній з наступних атак центрфорвард «Севлюша» двічі бив головою та ногою відповідно і все ж забив із аналогічної позиції – 8:1. За мить Ребрик ударом із близької відстані замкнув ще один простріл із кутового від Чонки – 9:1.
 
Середина тайму знову була складною для земляків Івана Яремчука. Спочатку на простріл із лівого флангу вздовж лінії воротарського майданчика від Ковтуна відгукнувся Продан і низом переправив у сітку – 10:1. Через хвилину Артур міг оформити дубль, коли відгукнувся на лівому краї воротарського майданчика на прострільну передачу з протилежного краю карної зони, та спрямував круглого над поперечиною.
 
Далі Чедрик поборовся на лівій стійці й у підкаті переправив м’яч у сітку – 11:1. Продан відгукнувся на схожу розрізну передачу з лівого флангу від Чонки й низом спрямував круглого в кут – 12:1. Чедрик результативним ударом метрів із десяти в дальній кут завершив наступ лівим флангом й оформив шалений севентет – 13:1.
 
Кінець тайму знову був трохи розважливішим. На 61-й хвилині Ломага завершив атаку правим флангом прицільним ударом зовсім поруч із правою стійкою. За якусь мить Гібалюк метрів із вісімнадцяти пробив над поперечиною. Через хвилину Чедрик влучно пробив із лінії штрафного майданчика, та Сидоряк зумів зреагувати. Заключною крапкою в грі стала чудова гольова комбінація, коли Чонка отримав пас по центру й переадресував на правий фланг на Ляховича. Микола вирізав якісний пас у центр карної зони, на ділянку перед лінією воротарського майданчика, на Ковтуна й Василь головою переправив м’яч у сітку – 14:1.
 
 
Арбітр – Михайло Райда
Асистенти – Вадим Рубей та Іван Біров
Делегат ФФЗ – Василь Попович
 
17 лютого, м. Виноградів, стадіон «Пластмасовик», хмарно з проясненнями, 200 глядачів (на початку першого тайму)
 
«Севлюш» Виноградів – «імені Івана Яремчука» Великий Бичків 14:1 (7:1)
 
Голи: Чедрик, 5, 11, 15, 20,43, 54, 59, Ребрик, 30, 44, Василинець, 16, Чонка, 18, Продан, 52, 57 – Локота, 21.
 
«Севлюш»: Василь Козар, Андрій Ломага, Микола Гибалюк, Віталій Чейпеш, Василь Ковтун, Михайло Реплюк, Василь Вашкеба, Юрій Чонка, Василь Василинець (Микола Ляхович, 46), Денис Ребрик, Михайло Чедрик.
Запасні: Віталій Гринишин, Мирослав Мудра, Артур Продан
Старший тренер – Валентин Слюсар, тренер – Денис Ребрик.
 
«імені Івана Яремчука»: Йосип Сидоряк, Сергій Андрусяк, Володимир Басараба, Йосип Ухаль, Василь Мандзюк, Ростислав Басараба, Олег Руснак,Михайло Дутчук, Євген Локота, Денис Ціпле, Михайло Бойчук.
Запасні: Микола Гучканюк, Василь Рус, Микола Рус.
тренери – Йосип Сидоряк та Руслан Ухаль.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 984 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: