Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Видали позитивне зерно на гірському повітрі (ФОТО)
14:54
Видали позитивне зерно на гірському повітрі (ФОТО)
Про те, як в одному з центральних матчів Західної зони води «Боржави» пішли на користь урожаю Мукачівщини, дізнавайтесь далі.

Видали позитивне зерно на гірському повітрі (ФОТО)
«Боржаву», при переході з елітного дивізіону в першу найзахіднішу, автоматично могли зарахувати до фаворитів. Та роботу тренерського штабу з постійного вдосконалення ніхто не відміняв. Десь могла бути й недооцінка суперника, про якого давно не було чути на обласному рівні. Та склад, який привезли на іршавську верховину Гога, Готько та Герц, був далеко не районного рівня. Пізніше це зрозуміли й господарі. Можливо в позитивному плані на гостей вплинув проїзд через батьківщину Пітри – Білки, а можливо дощик, який накрапав дозволив «колосковим» укоренитись в зеленому довжанському газоні.
 
Початок першого тайму, як і очікувалось при достатній конкурентності матчу, пройшов у боротьбі й хоча з ударами, та все ж більше в регбійному стилі. Серйозної гостроти біля воріт практично й не було. У середині тайму було трохи жвавіше, утім без особливої видовищності. Тоді ж і виникла перша реальна небезпека. Пінджоля отримав м’яч по центру, перед лінією штрафного майданчика, й віддав правіше й трохи вперед на Стеця. Юрій пробив точно під ліву стійку – 0:1.
 
Господарі досить довго не могли прийти до тями, щоб створити якісь контраргументи на це. Уже трохи ближче до кінцевої третини тайму їм вдалось створити щось путнє. Боднар заробив право на штрафний із правого флангу. Бровдій із цього стандарту прострілив на найближчу стійку. Роман відгукнувся й намагався з ходу підкорегувати ближній кут, та все найважливіше трапилося поруч зі стійкою. Через чотири хвилини Боднар отримав пас на лівому краї штрафного майданчика й метрів із десяти влучив у ближній кут. Це був перший точний удар по воротах Нагорнюка, а Юрій виявився готовим до нього й відбив.
 
На 39-й хвилині гості могли подвоїти перевагу. Пінджоля отримав пас на правому куті штрафного майданчика й віддав лівіше й трохи вперед на Стеця. Юрій метрів із дванадцяти розстрілював воротаря, та цього разу Шандра зумів відбити, продемонструвавши свій найкращий сейв. Аналогічну реакцію через дві хвилини показав і його візаві, коли парирував удар із близької відстані, з лівого кута воротарського майданчика, від Бровдія й зберіг для своєї команди переможний рахунок першого тайму.
 
Початок другого тайму господарі не можуть занести собі в актив. Мало того, що не знайшли своєї гри в позиційних атаках, та ще й пропустили одну з контратак правим флангом, що завершилась штрафним ударом. Після прострілу Пінджолі на дальній край карної зони м’яч підхопив Меденці й влучив під дальню праву стійку, повз руки Шандри, й потрапив у символічні обійми партнерів – 0:2.
 
Через десять хвилин господарі втратили шанс скоротити розрив у рахунку. Боднар подав зі штрафного з правого флангу в район одинадцятиметрової позначки на Романа. Іван дуже небезпечно пробив головою. Нагорнюку було важко дістати, та поперечина була трохи нижче польоту м’яча.
 
Ближче до завершення гри, на 79-й хвилині, Пінджоля добре подав із кутового з правого флангу в центр штрафного майданчика. Стець скинув головою на Ільницького й Мирослав міг додати з близької відстані, та йому для цього не вистачило швидкості думки. Як наслідок, господарям все ж вдалось скоротити розрив до мінімуму. Фулей подав із кутового з правого флангу на ближній край штрафного майданчика. Роман головою проштовхнув на дальній край воротарського майданчика, де Якуб метрів із семи вколотив у ближній верхній кут – 1:2.
 
Через три хвилини, після розіграшу штрафного з лівого флангу від Рота, все могло звестись навіть до повної рівності. Перший простріл у карну зону було успішно відбито, та Бровдій одразу зачепився з м’яч уже на правому краї й другим темпом подав у карну зону. Там його підхопив Якуб і дуже добре пробив із близької відстані в лівий кут. Нагорнюка від голу врятувала стійка, яка дозволила «Колосу» вивезди з досить неприступного Довгого три, доволі несподівані, залікові бали й трохи підвищити свої котирування в букмекерських канторах щодо преференцій на одне з призових місць.
 
 
Арбітр – Віктор Печунка
Асистенти – Олександр Сташко та Семен Кагач
Делегат ФФЗ – Семен Головнич
 
13 травня, с. Довге, стадіон «Боржава», хмарно, часом дощ, + 20 градусів, 350 глядачів
 
«Боржава» Довге – «Колос» Іванівці – 1:2 (0:1)
 
Голи: Стець, 18, Олександр Меденці, 53 – Якуб, 85.
 
«Боржава»: Василь Шандра, Михайло Якуб, Віктор Ловга, Петро Попюрканич, Іван Роман, Іван Фулей, Василь Симканич, Іван Боднар, Іван Бровдій, Владислав Рот, Олександр Хрінь (Ярослав Шандра, 62).
Запасні: Владислав Волошин, Василь Керечанин, Ярослав Батрин, Дмитро Баран, Віктор Ганчич, Юрій Керечанин.
тренер – Іван Ледней.
 
«Колос»: Юрій Нагорнюк, Андрій Герц, Василь Напуда, Сергій Гичка, Євген Кукрі, Віталій Кучінка (Олександр Чикаловський, 56), Мирослав Ільницький, Олександр Меденці, Юрій Стець, Михайло Ковач, Олександр Пінджоля.
Запасні: Василь Гудивок, Ернест Нусер, Олександр Кузьма, Ярослав Бела, Сергій Морон, Олександр Меденцій.
тренер – Андрій Герц.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 779 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: