Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Відбулось жеребкування Кубка Берегівського району
16:26
Відбулось жеребкування Кубка Берегівського району
8 липня в приміщенні Берегівської районної федерації футболу, відбулось жеребкування Кубка району з футболу сезону 2019 року.

Відбулось жеребкування Кубка Берегівського району

Перед жеребкуванням очільник федерації Олександр Чегіль, ознайомив представників команд – учасниць з регламентом змагань. Таким чином Кубок району як і серед дорослих так і юнаків стартує зі стадії ¼ фіналу. Перші ігри пройдуть серед дорослих 28 липня, матчі відповіді за тиждень. На цьому етапі, завдяки сліпому жеребу зустрічаються ФК «Спарта» Берегово – ФК «Перехрестя», ФК «В. Бийгань» - ФК «Бакта» та ФК «Бадалово» - ФК «Берегово». Особливо цікавою є остання пара, так як за результатами першого кола вони лідирують в чемпіонаті, Ігри ½ фіналу, в якому стартує ФК «Кідьош», відбудуться 11 та 18 серпня. Фінал 29 вересня.
 
На першому етапі ¼ фіналу серед юнацьких команд, який стартує 27 липня, жереб звів лідерів чемпіонату ФК «Кідьош» та ФК «Батьово». У двобої ці команди виборюватимуть путівку до півфіналу, де на них очікує ФК «Гать». У другому півфіналі зустрінуться ФК «Бене» та ФК «Перехрестя». Ігри ½ фіналу відбудуться 10 та 17 серпня. Фінал серед юнаків пройде перед фінальною грою серед дорослих 29 вересня.
 

 
Чемпіонат Берегівського району з футболу серед юнацьких команд

VІІ – тур (29 червня)

ФК «Гать» - ФК «Бене» 3:1
ФК «Батьово» - ФК «Кідьош» -:+
Вихідний: ФК «Перехрестя»

VІІІ – тур (6 липня)
 
ФК «Бене» - ФК «Батьово» 1:2
ФК «Кідьош»- ФК «Перехрестя» 4:1
Вихідний: ФК «Гать»

Нет описания фото.
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 577 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: