Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Відбувся Виконком Федерації футболу Закарпаття (ФОТО)
21:54
Відбувся Виконком Федерації футболу Закарпаття (ФОТО)
Вчора, 9 травня, у селі Поляна (Свалявського району) відбувся розширений Виконком Федерації футболу Закарпаття.

Вчора, 9 травня, у селі Поляна (Свалявського району) відбувся розширений Виконком Федерації футболу Закарпаття.

Відтак, на Виконкомі було прийнято рішення про повну заборону участі у чемпіонаті та першості Закарпатської області легіонерів. Зменшили оплату за участь у першості Закарпатської області з 1500 на 1000 грн, а також збільшення заявкового мінімуму з 20 на 25 чоловік та зменшення оплати за кожного наступного з 200 грн на 100 грн.

Було дозволено заявляти в чемпіонат та першості Закарпатської області гравців ФК «Говерла» Ужгород 1995 р.н. та молодших, котрі мають договори спортивної підготовки, за райони уродженцями котрих вони є.

Щодо першої ліги (захід, схід), то було вирішено, що перше, друге, третє місце в своїх зонах нагороджується медалями, дипломами, грамотами та спеціальними призами, а кубок першої ліги розіграється в фінальному поєдинку на нейтральному полі між переможцями своїх зон. Також команди переможці матиумть право на підвищення в класі, а саме вихід до вищої ліги Закарпатської області.

В цьогорічному чемпіонаті Закарпатської області (вища ліга) приймає участь 8 команд, було запропоновано грати в два кола, а після закінчення провести кубок ліги.

Але на прохання команд пов’язане з малою кількістю ігор, головою Федерації футболу Закарпаття М.І.Ланьо було запропоновано зіграти в три кола. Два кола граються згідно діючого календаря, а третє коло буде прожеребковане за підсумками двух кіл згідно рейтингу.





Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 966 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: