Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Відбувся турнір присвячений Олімпійському чемпіону Беці (ФОТО)
15:56
Відбувся турнір присвячений Олімпійському чемпіону Беці (ФОТО)
В двох залах ужгородського СК «Юність» відбувся футбольний турнір «Кубок НОК України» з футзалу.

На вихідних в двох залах ужгородського СК «Юність» відбувся футбольний турнір «Кубок НОК України» з футзалу, присвячений пам’яті олімпійського чемпіона Йосипа Беци.

Уже четвертий рік поспіль Закарпатське відділення НОК України (голова Іван Риляк), асоціація міні-футболу та футзалу Закарпаття (голова Денис Близнець) та Федерація футболу Закарпаття (голова Михайло Ланьо) проводять цей популярний турнір.

У цьому році команд, бажаючих взяти в ньому участь, було біля тридцяти, але взв’язку з тим, що формат і жеребкування підготовлені заздалегідь, до участі було допущено 16 команд, які в 4 підгрупах виявили 8 кращих команд для продовження турніру в двох групах. В наступному етапі з двох півфіналів виявились команди, які і розігрували призові місця.

У матчі за третє місце переможець визначився в серії пенальті. Команда готелю «Ужгород» (керівник Олексій Баранюк) перемогла «Бумеранг» Ужгород із рахунком 4:3. Фінальний поєдинок тримав уболівальників у напрузі весь ігровий період. Основний час завершився внічию, 2:2. У серії післяматчевих пенальті перемогу з рахунком 5:4 та престижний приз здобула команда «Проспект» (Ужгород) -керівник Євген Прозор. Друге місце в збірної команди Міндоходів - керівник Василь Іванчо, третє – в команди готелю «Ужгород» - керівник Олексій Баранюк.

На урочистому нагородженні представники оргкомітету Степан Негер, Денис Близнець та Михайло Митровський-старший вручили переможцю та призерам дипломи, грамоти, медалі, кубки, призи та грошові винагороди.

Допомогу в організації та проведенні турніру надали, Закарпатське відділення НОК України та Федерація футболу Закарпаття, асоціація міні-футболу та футзалу (голова Близнець Д.В.) та фірма спортивного одягу «Джома».
Джерело








Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 924 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: