Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Відбувся виконком Берегівської районної федерації футболу
23:07
Відбувся виконком Берегівської районної федерації футболу
13 січня відбулось перше, в цьому році, розширене засідання виконкому Берегівської районної федерації футболу.

Відбувся виконком Берегівської районної федерації футболу Відкрив засідання голова федерації футболу Олександр Чегіль, який в своєму вступному слові привітав присутніх зі святами і початком роботи в новому 2017 році.

Найактуальнішим для учасників стало питання роботи Єдиної бази даних футболістів. Олександр Чегіль у подробицях ознайомив із роботою над базою, визначив її плюси та мінуси. Це питання стало актуальним через те, що останнім часом громадськістю точилося багато розмов, іноді з перебільшеннями, ніби з початком роботи бази даних футбол у місті та районі відійде у вічність. Це й не дивно, адже 80 відсотків футболістів Берегівського району нині виступають в сусідній Угорщині. Виконком районної федерації дав роз’яснення, тож представники команд вже розуміють і знають чого очікувати і як готуватись до чемпіонату. Практично всі присутні сприйняли пропозицію приєднатися до єдиної бази даних футболістів. Але, як виявилося, не всі представники команд дивляться в майбутнє з оптимізмом. Один із керівників клубів, посилаючись на складну фінансово-економічну ситуацію в країні, запропонував на рік зробити паузу і не проводити чемпіонат, або проводити без участі юнацьких складів. Абсурдність цієї пропозиції присутніх здивувала і була відкинута.

Надалі учасники засідання були ознайомлені з планом роботи районної федерації на 2017 рік. Традиційно основними змаганнями в районі будуть: Зимовий Кубок, Суперкубок району, Чемпіонат району та Кубок району. У плані роботи також є проведення Кубка Федерації, який після трьох років проведення, минулого року не відбувся через складну фінансову ситуацію у клубах.

Традиційно велика увага в роботі федерації приділена дитячо-юнацькому футболу. Зокрема передбачено проведення дитячо-юнацької ліги району та проведення низки традиційних дитячих турнірів. Зокрема, пам’яті Павла Бідзілі, Анатолія Ромодана, Віктора Бейреша та інших. У календарному плані не забули і про ветеранів та міні-футбол. За планом роботи 2 квітня вирішено провести Суперкубок району між чемпіоном сезону 2016 року берегівською «Зіркою» та володарем Кубка ФК «Артос» (Гать). Чемпіонат району вирішено розпочати 23 квітня.
Олександр Чегіль ознайомив присутніх із форматом проведення Зимового кубка району. За попередньою згодою на старт вийдуть 12 футбольних колективів, які традиційно будуть поділені на дві зони за географічним принципом, і зіграють між собою в одне коло. Це ФК «Батьово», ФК «Свобода», ФК «Запсонь», ФК «В. Бийгань», ФК «Яноші», ФК «Артос» (Гать), ФК «Зірка» (Берегово), ФК «Кідьош», ФК «Талісман» (Великі Береги), ФК Ремети» та новостворений футбольний колектив із Берегова – ФК «Карабін». Вивчивши та обговоривши звернення ФК «В. Добронь» з Ужгородського району про участь у Зимовому кубку Берегівського району одноголосно ухвалено рішення задовольнити їх прохання. Тож, по чотири клуби пройдуть в наступний етап і продовжать боротьбу за системою плей-оф з ¼ фінала. За попередньою домовленістю Зимовий кубок розпочнеться 5 лютого, а фінал буде проведено 26 березня.

Торкнулися і роботи комітету арбітрів. Як футболісти, так і багато арбітрів виїхало за кордон на заробітки, а деякі припинили практику суддівства. Арбітрів в районі явно бракує. Минулого сезону залучалися арбітри з Мукачівщини. Голові комітету арбітрів району Сергію Гецко дали доручення провести необхідну роботу із залучення нових арбітрів та провести їх підготовку до початку Зимового кубку.

На завершення вирішили обговорити ці пропозиції в колективах та зібратися через тиждень, аби ухвалити рішення з формування зон, визначення місць проведення та затвердження положення і проведення жеребкування Зимового кубку району сезону 2017 року.

 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 841 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: