Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Вигризли чергову бойову трійочку (ФОТО)
20:58
Вигризли чергову бойову трійочку (ФОТО)
Про те, як заділ першого тайму дозволив господарям із боями тріумфувати на фініші, дізнавайтесь далі.

Вигризли чергову бойову трійочку (ФОТО)
«Двобій сусідів по таблиці» – що ще треба для фанів на завершенні сезону? Із огляду на це, не викликає здивування те, що саме цей поєдинок викликав жвавий інтерес уболівальників Виноградівщини та Мукачівщини. Певно були серед них і селекціонери з клубів вищого рангу, для яких у міжсезоння постає питання «Ким замінити тих, які залишать їх колективи в пошуках кращої долі?». Сам матч пройшов у дуже конкурентній боротьбі з невеликою перевагою з володіння м’ячем за господарями.
 
Підопічні Михайла Фурика провели дуже сильний перший тайм, що й дозволило в подальшому претендувати на максимум очок у скарбницю. Утім, усе могло скластись і по іншому, якби гості краще реалізовували свої нагоди. Так, уже на першій хвилині гравець із милозвучним для закарпатських ультрас прізвищем Гранчак на завершенні атаки по центру прострілив у центр карної зони на Ковача. Михайло вже був готовий вколочувати м’яч у сітку, та його на якусь мить випередили опоненти. Через хвилину Кобака влучно пробив метрів із п’ятнадцяти з правого флангу. Сівок зачепив і м’яч рикошетом полетів у сторону воріт. Та Іван зумів перегрупуватись і накрив круглого буквально в метрі від запровітної, для новодавидківців, смужки й врятував своїх від інфарктного епізоду.
 
Та найкраща нагода на початку першого тайму була в забивного форварда Лозинця, якого на 4-й хвилині вивели на вбивчу ударну позицію метрів із семи. Михайло міг обирати кут, у який спрямовувати смугасту сферу, та пробив у сантиметрах над поперечиною. Своєрідною копією Мишка серед господарів був Макара. Якби ці двоє реалізували всі свої нагоди, то рахунок цілком міг стати хокейним. Та головну свою місію Любомир все ж виконав і вчергове втілив у життя правило про «Не забиваєш, то виймай». Макара отримав м’яч метрах у тридцяти п’яти від воріт і віддав на лівий фланг на Міговка. Михайло пройшов уперед і подав у центр штрафного майданчика. Там прискорились Фурик-молодший та Любомир-гринадер. Останньому й вдалось метрів із восьми проштовхнути м’яч у сітку – 1:0.
 
Трохи згодом Івашко отримав пас на правому фланзі й вирізав середню передачу в штрафний майданчик на Міговка. Михайло метрів із дванадцяти переправив круглого під праву стійку – 2:0. Через чотири хвилини після цього був ще один супер-шанс у Лозинця, який здійснив слаломне забігання лівим флангом і метрів із чотирнадцяти розстрілював Сівока впритул. При цьому Іван завчасно вийшов із воріт, скоротивши кут обстрілу й зумів парирувати цей дуже складний удар, здійснивши свій найкращий сейв тайму. Через чотири хвилини зі штрафного влучно низом пробив Балаж-перший, та Сівок знову зреагував.
 
На 23-й хвилині Фозекош небезпечно прострілив із правого флангу. Кілька партнерів могли замкнути на дальньому краї штрафного майданчика, та на якусь мить розминулись із м’ячем. Через чотири хвилини Балаж-перший середнім пасом знову виводив Лозинця на воротаря, та Михайло не прийняв цю передачу, що дозволило Попову винести круглого подалі від нападника.
 
На 33-й хвилині Свищо подав із правого флангу на ближню стійку на Міговка. Михайло міг переправляти в сітку метрів із семи, та Горчак на якусь мить випередив його і зняв м’яч від нього з голови. Через дві хвилини Качур-старший, той що Іванович, пробив із штрафного метрів із тридцяти п’яти поруч із правою дев’яткою, на щастя для воротаря, якому було складно зреагувати. Могли гості забити й «у роздягальню», коли на 45-й хвилині Качур-молодший, той що Євгенович, заробив, на завершенні атаки по центру зі зміщенням управо, штрафний удар метрів із двадцяти п’яти й сам підступно пробив низом із відскоком від газону. Сівок зумів відбити і з другої спроби заволодів м’ячем.
 
Другий тайм пройшов у більш рівній боротьбі. Гості більше йшли в атаку,бо зобов’язував поточний рахунок, а господарі тікали в дуже якісні контратаки. На 50-й хвилині Агапітов опинився на завершенні наступу правим флангом і отримав м’яч біля краю штрафного майданчика. Ігор коротко віддав назад та трохи лівіше на Івашка, а Ерік переадресував у центр карної зони на Міговка. Михайло дуже небезпечно пробив поруч зі стійкою. Через три хвилини Кобака завершив масовану атаку по центру пострілом метрів із чотирнадцяти над поперечиною.
 
Протягом 58-ї хвилини дві нагоди відзначитись мали господарі. Спочатку на завершенні атаки по центру на воротаря вивели Макару. Любомир зумів обійти Горчака, та змушений був пробивати вже падаючи, тому спрямував м’яч в сантиметрах поруч із лівою стійкою. Після цього одразу відбувся наступ правим флангом, на фініші якого Свищо віддав середню передачу лівіше на Івашка. Ерік як слід приклався й влучив у дальній верхній кут, та Олександр зумів парирувати постріл «Копанського Тайсона».
 
Через чотири хвилини Свищо, на завершенні атаки по центру, отримав коротку передачу від Макари й у дотик середнім розрізним пасом вивів Любомира на воротаря. Нападник пробив точно в правий кут, та Горчак продемонстрував неймовірну реакцію, відбивши дуже складний удар.
 
На 71-й хвилині Фурик-молодший промчав по правому флангу й віддав на Івашка. Ерік вирізав верхову передачу на дальній край штрафного майданчика й Агапітов ударом із лету влучив у поперечину, від якої м’яч зрикошетив униз і приземлився зовсім трохи, та все ж перед лінією воріт. Утім, уже за мить господарі змогли «вбити цвях у дубову скриню». Агапітов знову опинився на завершенні наступу по центру й віддав паралельний пас на правий край штрафного майданчика на зовсім вільного Фурика-молодшого, який спрямував м’яч в обвід воротаря точно в ближній кут – 3:0.
 
Команда з Нового Давидкова продовжила шукати щастя біля чужих воріт і трохи згодом, протягом однієї хвилини, мала дві нагоди. Спочатку Лозинець завершив наступ по центру пострілом у правий кут, та опонентів від голу врятувала стійка. А далі Качур-молодший підсумував атаку другим темпом влучним ударом у лівий кут. Сівок у падінні відбив, та м’яч відлетів недалеко, на ділянку метрах у чотирнадцяти від брами. Лозинець встиг першим підбігти й влучив точно під праву стійку. Іван стрибав, та не зміг дістати – 1:3.
 
Трохи згодом після якісної подачі з правого флангу кілька гравців «Ф. Медвідя» могли замикати все результативним ударом. Попов випередив і чужих і своїх і в пожежному режимі намагався винести за ворота, та м’яч по зрадницьки залетів у сітку – 2:3.
 
На більше у клубу з Мукачівщини не вистачило ні сил, ні часу. Утім, сумувати команді з Нового Давидкова не доводиться, бо після повернення в обласний чемпіонат вони дуже гідно виступали. А от «Велика Копаня» вчергове підтвердила статус стабільного колективу своїм черговим потраплянням у провідний квартет.
 
 
Арбітр – Михайло Лялюк
Асистенти – Іван Біров та Тарас Шопа
Делегат ФФЗ – Іван Староста
 
28 жовтня, с. Велика Копаня, стадіон «імені Села Близнюків», хмарно, дощ із вітром, + 10 градусів, 300 глядачів
 
«Велика Копаня» – «імені Ференца Медвідя» Нове Давидково – 3:2 (2:0)
 
Голи: Макара, 5, Міговк, 9, Фурик-молодший, 72 – Лозинець, 79, Попов, 86 (автогол)
 
«Велика Копаня»: Іван Сівок, Ерік Івашко, Іван Кельман, Тарас Тромбола, Ігор Попов, Михайло Міговк, Василь Фозекош, Іван Фурик-молодший, Любомир Макара, Іван Фурик-старший, Михайло Свищо.
Запасні: Ігор Агапітов.
тренер – Михайло Фурик.
 
«імені Ф. Медвідя»: Олександр Горчак, Михайло Ковтун, Олександр Балаж-перший, Євген Євгенович Качур, Сергій Грива, Едуард Варга, Вадим Гранчак, Ян Кобака, Михайло Ковач, Євген Іванович Качур, Михайло Лозинець.
Запасні: Михайло Янкович, Василь Іванчулинець, Владислав Кузьма, Вадим Мердєєв, Владислав Човрій, Олександр Олексик, Олександр Балаж-другий.
тренер – Василь Качур.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 915 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: