Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Вийшли з першого ... до наступного кола (ВІДЕО)
17:18
Вийшли з першого ... до наступного кола (ВІДЕО)
Про поєдинок, який суттєво впливав на долю обох путівок із групи D, дізнавайтесь далі.

Вийшли з першого ... до наступного кола (ВІДЕО)
Після виграних у «Закарпатській Лозанні» післяматчевих дебатів із «Фанчиковом» та отримання дуже цінних технічних балів команда з Іршавщини повернула собі статус одного з проміжних фаворитів своєї зони пріоритетів. І вже мало хто із зарічанських ультрас сумнівався в проходженні своїх улюбленців до наступного етапу. Для цього згодилась би навіть мирова з «Карпатами», яким, перед принциповим протистоянням із «Бужорою», важливо було перемогти. Та й сам двобій із підопічними Цимбала не був для гостей рядовим. Особливо це відчувається тоді, якщо пригадати те, що цілий ряд гравців, які наразі захищають кольори команди із села малих і середніх фермерів, у першому колі минулорічної вищої ліги доклали свої зусилля в тодішню перемогу «Бужори» над клубом із Рахова.
 
Із огляду на вищевикладене, не стало дивним те, що перший тайм трохи активніше розпочали гості, які могли на 5-й хвилині відкрити рахунок зі стандарту. Іван Микуличинський закрутив із кутового з лівого флангу й влучив у ближній верхній кут. Сухан вчасно змістився й у падінні відбив.
 
Через вісім хвилин ледь не спрацювала одна із контратак «Заріччя» по центру, за наслідками якого Великошич вибіг на воротаря й цілив у правий кут. Кудлі було дуже важко врятувати свою команду, та м’яч хоча й зовсім поруч, та все ж оминув браму Мафтія.
 
На 17-й хвилині Василь Зан добре подав із правого флангу в центр, на ділянку біля лінії штрафного майданчика, а Великошич пострілом із лету влучив у рамку. Кудла зумів відбити цей досить складний удар і далі партнери в пожежному режимі локалізували небезпеку.
 
Рахівці відповіли не менш гостро через дві хвилини, за наслідками наступу по центру. Іван Микуличинський вибіг на воротаря й намагався перекинути його. При цьому Сухан вийшов на зустріч із лідером «Карпат», трохи підстрибнув, виставив руки вгору й зумів заблокувати політ м’яча. Партнери Івана могли додати його в сітку другим темпом, та Василь Зан самовіддано виніс круглого буквально з ударної ноги суперника.
 
Не менша загроза сталась на 24-й хвилині, коли гості, під час атаки лівим флангом зі зміщенням до центру, заробили право на штрафний удар із дуже вигідної позиції. Іван Микуличинський обвідним ударом влучив у правий кут. Сухан зумів перевести на кутовий, який уже не ніс такої загрози, й цим дозволив своїй команді піти на перерву за прийнятного результату.
 
Старт другого тайму краще вдався господарям, які в одній із атак віялом, зі зміщенням із лівого флангу в центр і далі на правий край, за участю Бобика, Булези й Курилишина змогли відкрити лік своїм голам. На завершенні цієї наступальної фієсти Зан влучив із середньої відстані в дальній лівий кут. Кудла стрибав, та не дістав – 1:0.
 
Через дві та три хвилини відповідно Булеза двічі дуже гостро подав із кутового з лівого флангу. У першому випадку Юрій сухим листом нагадав фанам про подібні витівки відомого Рудого із Києва ще в минулому тисячолітті, й закрутив під поперечину. Кудла зумів перевести за ворота. Повторний досить небезпечний простріл Юрка з лівого кута на ділянку перед воротарським майданчиком так і не змогли замкнути Великошич, Бізіля та Томич, які перебували проблизу траєкторії польоту м’яча.
 
На 43-й хвилині Лембак відгукнувся на флангову подачу й головою підступно пробив повз ліву стійку. Через дві хвилини Курилишин подав із правого флангу й при цьому круглий полетів під поперечину, та й цього разу Мафтій зумів дістати його звідти, перевівши на кутовий. Після розіграшу з лівого кута Бобика та Булези, Назар прострілив у карну зону, де відгукнувся Чернявський, якому вийти на непогану ударну позицію активними діями допоміг Курилишин. Михайло пробив хоча й досить гостро, та все ж повз дальню ліву стійку. Та в одній із наступних атак господарі зуміли подвоїти перевагу. Великошич опинився на завершенні атаки правим флангом і віддав лівіше в штрафний майданчик на Булезу, який влучив у дальній кут. Кудла намагався дістати, та знову не дотягнувся – 2:0.
 
Через шість хвилин Томич виконав перехоплення на своїй половині поля, пройшов уперед і віддав на правий фланг на Зана. Василь скинув трохи лівіше й назад на Великошича, який підступно пробив низом, та все ж поруч із дальньою стійкою воріт. Після подачі Курилишина з правого кута Великошич ударом головою влучив у рамку, та Кудла відбив.
 
Та за мить Булеза в прямому сенсі «сотворив третій гол». Юрій виконав слаломний забіг лівим флангом, де по ходу залишив позаду опонентів, вибіг на ближній кут воротарського майданчика, витягши на себе Мафтія, й легенько повз нього спрямував м’яч на протилежну стійку на Зана. Василю залишалось з метра-двох не промахнутись по майже стоячій лобді – 3:0.
 
На 70-й хвилині «Карпати» мали шанс забити гол престижу, коли заробили право на штрафний по центру метрах у двадцяти п’яти від воріт. Іван Микуличинський обвідним ударом спрямував круглого повз ліву стійку, дозволивши Сухану оформити свій перший у зимовій першості шат-аут.
 
 
Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Томаш Бабич і Валерій Шкура
Делегат ФФЗ – Йосип Шитєв
 
24 лютого, м. Виноградів, стадіон «Пластмасовик», хмарно з проясненнями, 140 глядачів
 
«Заріччя» - «Карпати» 3:0 (0:0)
 
Голи: Василь Зан, 37, 66, Юрій Булеза, 52.
 
«Заріччя»: Василь Сухан, Петро Кляп, Михайло Чернявський, Володимир Томич, Михайло Бізіля, Віктор Зан, Сергій Курилишин, Назарій Бобик, Василь Зан, Юрій Булеза, Ростислав Великошич.
Запасні: Михайло Булеза, Олександр Совтан, Ярослав Горзов, Едуард Шкіря.
тренер – Микола Цимбал.
 
«Карпати»: Мафтій Кудла, Анатолій Лембак, Володимир Іванов, Микола Романюк, Роман Рошко, Микола Вішован, Богдан Тимочук, Юрій Микуличинський, Юрій Яремчук, Василь Терпак, Іван Микуличинський.
Запасні: Олексій Семенюк, Владислав Василенко, Микола Савляк, Микола Рус, Роман Лазарчук, Антон Мільчевич, Микола Козурак, Юрій Пташник, Павло Петрище.
тренер – Андрій Панасюк.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1432 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: