Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Віктор Ряшко: "Приємно, що більше половини складу команди – закарпатці"
08:13
Віктор Ряшко: "Приємно, що більше половини складу команди – закарпатці"
Про підготовку до другої частини чемпіонату краю, а також до всеукраїнських змагань U-19 цікавився в тренера команди Віктора Ряшка.

Віктор Ряшко:
Минулої неділі команда МФА «Мункач» розпочала свої виступи в другому колі чемпіонату області з футболу виїзним поєдинком проти ФК «Середнє». Тож про підготовку до другої частини чемпіонату краю, а також до всеукраїнських змагань в першій лізі U-19 цікавився в старшого тренера команди Віктора Ряшка.
 
- Тренувальний цикл ми розпочали з 1 серпня, – почав розмову Віктор Іванович, – проводили заняття в одноразовому режимі. Під час тренувального процесу також зіграли контрольні спаринги з командами, які виступають у чемпіонаті краю.

- Що скажете про селекційну роботу, адже в команді з’явилось чимало новачків?

- Під час підготовки ми переглянули багато претендентів, кращих з них залишили. Майже на 60% склад команди оновився в порівнянні з минулим сезоном. Основу команди U-19 складають гравці 2000 та 2001 р.н. – колишні випускники футбольних шкіл. Приємно, що більше половини складу команди – закарпатці.

- Які завдання стоять перед вами в чемпіонаті області та в молодіжній першості серед команд U-19 першої ліги?

- Щодо першості України U-19 ще не було поставлених конкретних змагань, але як і в попередні сезони, ми боротимемося за потрапляння до фінальної частини змагань. А в обласному чемпіонаті спробуємо потрапити до шести найкращих команд. Адже з вересня гратимемо по два матчі в тиждень, тож хлопцям буде непросто.

- Нещодавно став відомий склад учасників чемпіонату України першої ліги U-19, серед них є й нові команди. Цікаво, кого вважаєте конкурентами в боротьбі за вихід до фіналу?

- Думаю, що конкурентами, як і торік, будуть чернівецька «Буковина», львівське «Динамо», івано-франківське «Прикарпаття». Серед новачків, то поки «темною конячкою» є команда з Вінниці, а луцький «Адреналін» – це вихованці BRW-ВІК та місцевої «Волині».

- Як оцінюєте старт другого кола МФА в чемпіонаті краю?

- Скажу так, що за такої гри поразка 0:3 досить-таки велика. Ми боролися, мали нагоди, але не реалізували, а от середнянці зуміли втілити свої моменти в голи.

- Як налаштовуєтеся на матч з «Вітязем»?

- Працюємо в звичному режиму, серйозно ставимося до цього матчу, адже на виїзді в Концові поступилися, тож вдома спробуємо реваншуватися.
Прес-служба МФА
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 711 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: