Головна » Усі публікації » у світі » Віктор Симчо приступив до тренувань на полі
21:17
Віктор Симчо приступив до тренувань на полі
Одужання Віктора Симча, який зазнав серйозної травми коліна більше 8 місяців тому, йде повним ходом.

Віктор Симчо приступив до тренувань на полі Наразі він тренується з тренером з фітнесу Тамаш Ковачем, який повідомив нам про стан Віктора та подальші кроки до повного одужання.

Ніщо не заважає Віктору Симчо, який в цей дощовий ранок наполегливо тренувався з Тамаш Ковачем. Віктор не приховував свого бажання повернутися на поле і хоче якнайшвидше приєднатися до товаришів по команді.

Після розминки у тренажерному залі Симчо сьогодні вийшов на поле і з усією силою кинувся до тренувань, незважаючи на вологу дощову погоду.

Віктор поспілкувався з клубною пресслужбою після тренувань. "Я дуже радий, що зміг нарешті розпочати тренування з м'ячем, і я радий, що зможу знову тренуватись із командою, хоча зараз і тренуюсь окремо після такого тривалого часу. Я почуваю себе добре, іноді відчуваю трохи біль в колінах, але вже можу робити всілякі рухи. Я дуже з нетерпінням чекаю, щоб знову приєднатися до команди, сподіваюсь, що досягну цього якомога швидше. - сказав Симчо.

Тренуваннями Віктора керує Тамаш Ковач, тренер з фітнесу дорослої команди, який намагається повернути гравця до 100% стану, пам’ятаючи про принцип градації.

Він розповів нам, як Віктор Симчо проходив процес реабілітації досі та які наступні кроки.

Тамаш Ковач: «Травма сталася у вересні, після операції Віктор місяцями тренувався разом із Радо Крістівел, який першим відновлював діапазон руху коліна, а потім зміцнював м’язи стегна. Це результат багатомісячної роботи, наприкінці якої Віктор зміг почати бігати на біговій доріжці. Надалі ми з Радо спостерігали, щоб усі функції коліна працювали правильно, і ми могли почати працювати на полі. На першому етапі відновлення в програму було включено прямолінійний біг, а потім, поступово збільшуючи його навантаження, щоб згодом можна було виконувати бічну роботу та зміни напрямку. Нам потрібно було продовжувати рухатись вперед, і ми також повинні були робити вправи з м'ячем та технічні вправи, щоб потім не було проблем з цим на полі. Наразі ми на етапі, коли Віктор може працювати з усіх сил з мінімальним дискомфортом. За два тижні ми хочемо зробити тести, необхідні для того, щоб упевнитись, що він готовий повернутися до тренувань з командою, але коли це станеться, нам все одно доведеться його реінтегрувати в команду з певними обмеженнями. Він не зможе спочатку йти в стики зі своїми товаришами по команді, його потрібно поступово підвести до підготовки до поєдинків та повних тренувань, після чого слідують тренувальні матчі, де він буде проводити обмежений час із поступовим збільшенням ігрових хвилин, щоб він міг у майбутньому витримати весь матч. Сподіваємось, ми зможемо продовжити реабілітацію без особливих проблем, і Віктор зможе повернутись в основну обойму команди якнайшвидше. На початку нового сезону ми хочемо, щоб Віктор був боєздатною частиною команди».


Szimcso már a labdás edzéseknél tart

szimcso

szimcso

szimcso

 

szimcso

Категорія: у світі | Переглядів: 580 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: