Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Вікторія" Біла Церква грає внічию з "Минаєм"
23:35
"Вікторія" Біла Церква грає внічию з "Минаєм"
У першому матчі чвертьфіналу команда з Ужгородщини не зуміла вибороти перемогу над білоцерківською «Вікторією».

Минайцям у матчі не могли допомогти Погоріляк, Багрій, Микуляк, Лобода. Натомість після певної перерви повенувся Мирончук, який виводив команду у ролі капітана.
 
Перший серйозний момент на початку гри прогнозовано створили минайці. Мирончук заробив стандарт, який взявся виконувати Образцов. Перший удар заблокувала стінка, а другий постріл злету кіпер у стрибку перевів на кутовий.
 
Через кілька хвилин послідували ще два удари з-за меж штрафної. Однак суттєвої небезпеки вони не створили. Білоцерківці теж відповіли пострілом з-за меж — вище. Пізніше Образцов знову був у епіцентрі подій. Оборонець пробивав головою після верхової подачі — кіпер на пару з оборонцями забрали м'яч.
 
Футболісти «Минаю» впевнено контролювали гру і продовжували насідати на ворота «Вікторії». Кополовець пробивав з напівоберту у нижній кут — кіпер блискавично потягнув.
 
Згодом «Минай» розігнав комбінацію і вийшов вперед: Кополовець віддав на Шпака, який прострілив вздовж лінії воріт. На правому краї підібрав Беца і відпасував у центр, де Пиняшко розібрався у ситуації пробивши головою з другої спроби — 0:1.
 
Опісля цього Вагін організував перепасовку з партнером і Пиняшко міг подвоювати рахунок. Спочатку врятував кіпер, а з другої спроби Василь пробив мимо.
 
У другому таймі минайці так само діяли першим номером, але перший гострий момент створили гравці «Вікторії». Попша наносив удар метрів з 20-ти, але спроба успіхом не увінчалась.
 
А от через кілька хвилин «Вікторія» вирівняла рахунок. Після подачі кутового відзначився Василь Штефан, який переграв Бабенка у ближньому бою. Після нічийного паритету білоцерківці почали ще більш цупко грати в обороні. Підопічні Гібалюка намагалися атакувати різнопланово, але надто вже часто втрачали м'ячі.
 
У середині другого тайму Гегедош пробивав зі штрафного — м'яч влучив у стійку. Згодом той же Гегедош перевіряв кіпера з-за меж штрафної — мимо. «Вікторія» не тільки відсиджувалась у захисті, але й не втрачала нагоди для ще одного взяття воріт. Дутчук з позиції лівого інсайду завдавав удар на виконання — Бабенко у стрибку перевів на кутовий.
 
Минайці ближче під завершення створили кілька хороших моментів і повинні були виходити вперед. У одній з атаці Пиняшко віддав верхову передачу на Гегедоша, той злету прострілив вздовж, але Машталір не зміг переправити м'яч у ворота. Пізніше вже сам Гегедош не реалізував вихід сам на сам: вирішив підсікати над кіпером, але той вчасно вийшов з воріт. Ще один шанс не використав Пиняшко, який на віражі пройшов кількох опонентів, але пробив повз ворота.
 
У підсумку господарі вистояли і здобули важливу нічию у рідних стінах. Футболісти ж «Минаю» впевнені, що у матчі-відповіді своє візьмуть. А сьогодні — «вікторіанці» мають право на святкування. Во ж бо дали бій фавориту!
 
Що цікаво, у більшості сьогоднішніх поєдинків теоретичні аутсайдери вибороли нічиї на домашніх стадіонах, і тільки «Ужгород» зумів розправитись зі своїм опонентом.

 
Арбітр: Сергій Дребужан
Асистенти: Василь Федак, Володимир Кочетов
Делегат: Михайло Митровський

Стадіон «Обрежа», 800 глядачів
 
«Вікторія» (Біла Церква) — «Минай» 1:1
 
Голи: Василь Штефан 56 - Василь Пиняшко 33/ 
 
«Вікторія»: Сергій Йосначук, Юрій Марінчан, Олександр Грін, Іван Грін, Василь Дорунда, Василь Штефан, Санду Бокоч, Михайло Бубен (Юрій Нан 18), Михайло Дутчук, Михайло Попша, Іван Дебич
На заміні: Михайло Форкош, Маріус Ціпле, Михайло Чубан, Едвард Грін, Якуб Дан
Тренер: Адріан Попша
 
«Минай»: Дмитро Бабенко, Василь Беца, Максим Минайленко, Владислав Образцов, Роберт Смокоровський (Едуард Дзьоба 60), Євген Мирончук, Ігор Вагін, Степан Федак (Роберт Гегедош 46), Олексій Шпак, Василь Пиняшко, Михайло Кополовець (Сергій Машталір 46)
На заміні: Владислав Хмельовський
Тренер: Микола Гібалюк
 
Попереджені: Степан Федак, Санду Бокоч, Юрій Нан, Василь Штефан
Прес-служба ФК "Минай"
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1506 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.3/3
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: