Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Вікторія ЛНС" здобуває перемогу в Ізі
22:22
"Вікторія ЛНС" здобуває перемогу в Ізі
Білоцерківці продовжують гонитву за лідером першості.

Господарі досить непогано розпочали гру. Вони сміливо йшли в атаку великими силами, віддаючи перевагу довгим передачам. Гості ж, навпаки, намагалися за рахунок короткого і середнього пасу «розрізати» захист суперника, але якість газону не дозволяла виконувати технічний прийом, що зводило всі їх намагання практично нанівець.

На 11 хвилині «Іза» повела в рахунку. Швидка контратака правим флангом завершилася передачею на дальню стійку, і Андрій Кемінь замкнув її, переправивши м’яч у ворота.

Гол додав господарям сил. Вони значно активізували свої дії, але доволі неочікувано на 23 хвилині «Вікторія» рахунок зрівняла. Здавалося, що атака лівим флангом для гостей не принесе дивідендів. Якуб Дан в оточенні захисників зумів розвернутися і нанести удар по воротах у дальній кут. Воротар не зміг виручити господарів.

Після забитого голу гра трішки заспокоїлася, а на 34 хвилині стався прикрий випадок, коли важкої травми зазнав голкіпер білоцерківців Сергій Йосипчук. Під час боротьби за верховий м’яч голкіпера, нападника й захисника Іван Грін трішки підсів перед голкіпером, і Йосипчук, зачепивши свого захисника, втратив рівновагу й невдало приземлився на лікоть. У підсумку – сильний вивих ліктьового суглоба й тріщина. Голкіпера замінив польовий гравець, захисник Іван Ципля. Швидка допомога доставила Сергія Йосипчука в Хустську райлікарню, де гравцю було накладено гіпсову пов’язку.

Випадок вніс корективи у гру команд. Темп гри помітно знизився, ініціативою заволоділи гості. Другий тайм не був видовищним, хоч моменти були в обох команд. Юрій Нан навіть потрапив м’ячем у стійку воріт господарів.

Та все ж перевага в техніці «Вікторії» дала про себе знати. На 71 хвилині чергову атаку «Вікторії» точним ударом завершив Василь Станкович. Під кінець гри «Іза» збилася на навал, але змінити результат їй не вдалося.


Арбітр – Михайло Митровський (Ужгород).

ФК «Іза» – ФК «Вікторія ЛНС» – 1:2

Голи: Андрій Кемінь 11 хв. – «Іза»; Якуб Дан 23 хв., Василь Станкович 71 хв. – «Вікторія ЛНС».
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 866 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: