Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Вільхівці" доводять камбек до Концова (ФОТО)
21:49
"Вільхівці" доводять камбек до Концова (ФОТО)
Підопічні Юрія Бучка зуміли вивезти три пункти з логова "Вітязя".

Господарі підійшли до цього перенесеного матчу з однією втратою – був відсутній основний центральний захисник Вадим Селещук. Вільхівці змушені були зіграти раніше матч 10-го туру через проведення в ті ж вихідні фіналу Кубку області, до якого вони пробилися.
 
Принциповості цьому матчі додавало те, що ці ж команди часто зустрічаються і в чемпіонаті міста Ужгорода, лише під іншими назвами: Еко і Радванка.
 
У гостей зі старту вийшов дуже досвідчений склад, середній вік якого був 31,5 років. Варто виділити Апіяна, Попадинця, Гринишина, яким вже за сорок та вони демонструють якісну гру, показуючи приклад молодим партнерам.
 
Перша половина тайму проходила за перемінним володінням м’ячем з не частими загостреннями. На 17-ій хвилині кутовий біля воріт тячівців закінчився ударом головою Ковтана, однак трохи мимо. За дві хвилини Скунзяк скористався помилкою центру оборони суперника і з лівого краю увійшов у штрафну і пробив з 13 метрів та воротар спіймав.
 
На 24-ій хвилині Шамрай перехопив передачу на Жоффчака, обійшов Попадинця і пробив з 20 метрів, м’яч рикошетом від захисника, який дезорієнтував Гринишина, залетів у сітку воріт – 1:0.
 
Одразу за декілька хвилин Бучок змінює «Живчика», невдоволений його діями на полі, випустивши Мандича. В цей період біло-червоні заволоділи на деякий час відчутною перевагою, подовгу контролюючи м’яч. Та ближче до завершення тайму Вільхівці все частіше шукали передачами попереду Апіяна, який частіше за все навішував з флангу, але безрезультатно.
 
Друга частина матчу проходила у монотонній боротьбі в центрі поля, до ударів по воротам доходило рідко. На 60-ій хвилині Горняк виконав кутовий, на дальній стійці Красношлик зупиняє м’яч і пробиває з 7 метрів, але вище. На 64-ій хвилині Ковтан пробив з-під Попадинця з 14 метрів, але кіпер забрав.
 
На 68-ій хвилині атака з правого краю вільхівчан, яку розпочав Андрусь, перемістилась в центр на підступах до штрафної, де Габор відкинув Апіяну і Артур відправляє шкіряного точно під перекладину – 1:1.
 
На полі тривала рівна гра, а долю матчу вирішили індивідуальні помилки захисників. На 80-ій хвилині Матяш віддав довгу передачу вперед на Габора, який після заміни Скунзяка грав на вістрі атаки, Василь продавив захисника і пробив з 19 метрів, голкіпер був готовий відбити цей не складний постріл та м’яч перед ним вдарився об «кочку» і змінив траєкторію – 1:2. Цей гол був ідентичним до того, що концгазівці дістали у Середньому.
 
Останні десять хвилин матчу команда Бучка впевнено тримала оборону, а в додатковий час зуміла провести ще й третій гол. На 4-ій доданій хвилині вкидання ауту біля чужих воріт від Вільхівців: Мандич отримав м’яч біля кутового прапорця, прикриваючи корпусом та замість затягування часу Юрій вирішив просуватися по лінії до воріт, обійшовши двох опонентів, потім ще одного у штрафній і пробивши з гострого кута, м’яч рикошетом залетів у ворота – 1:3.
 
Вільхівці перемагають і роблять два кроки вверх по турнірній таблиці. Вітязь зазнає першої домашньої невдачі у цьому сезоні.
 
 
Арбітр – Михайло Лялюк
Асистенти – Тарас Шопа, В. Савко
Делегат матчу – Віктор Наскалов
 
с. Концово, глядачів 60
 
ФК «Вітязь» (Концгазо) – ФК «Вільхівці» 1:3
 
Голи: Шамрай, 24 – Апіян, 68, Габор, 80, Мандич, 90+4.
 
Вітязь: Максим Харін, Євген Колобов (Юрій Кузьма, 87), Вячеслав Пінковський-молодший, Богдан Лук’яненко, Анатолій Павліш (Владислав Бухарієв, 83), Іван Жентичко (Олександр Ревта, 77), Олександр Шимон (Василь Красношлик, 51), Дмитро Кренько, Андріан Горняк (Євген Костик, 76), Максим Шамрай (Іван Варваринець, 74), В’ячеслав Ковтан.
Запасні: Олександр Костик.
Тренер - В’ячеслав Пінковський.
 
Вільхівці: Віталій Гринишин, Володимир Товт, Володимир Попадинець, Михайло Матяш, Едуард Нергеш, Михайло Крьока, Віктор Жоффчак (Юрій Мандич, 29), Артур Апіян (Михайло Міговк, 82), Іван Куцин (Євген Келеманик, 86), Василь Габор, Іван Скунзяк (Владислав Андрусь, 66).
Запасні: Ерік Гречка.
Тренер – Юрій Бучок.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1223 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Boss  
0
Першоі і неостанньоі...

الاسم *:
Email *:
كود *: