Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Вільхівці" у додатковий час виривають путівку у чвертьфінал
12:33
"Вільхівці" у додатковий час виривають путівку у чвертьфінал
У Вільхівцях пройшов один із найнапруженіших поєдинків 1/8 фіналу Кубка області.

Усі 95 хвилин гра тримала команди й уболівальників у напрузі. І вибух радості на 4 доданій хвилині. Такі матчі уболівальники довго не забувають.

Гра була динамічною, швидкою, м’яч у центрі поля практично не затримувався. Уже на 5 хв. господарі були близькі до успіху. Іван Куцин сильно пробив, Ярослав Бучок – відбив. Першим на добивання встиг Нуцу Арделян, але його удар прийшовся у голкіпера.

Гості в боргу не залишилися. На 8 хв. вони провели свою атаку, яка завершилася взяттям воріт. Господарі обрізалися біля власного штрафного майданчика. М’яч на вихід отримав Даніель Барна, нападник пробив, Янек Ковач – відбив, але послідував пас на Петрушко, і Річард відкрив рахунок. Слід зауважити, що у цьому моменті захисники «Вільхівців» загубили своїх візаві.

На 20 хв. господарі зобов’язані були забивати. Апіян атакував лівим флангом, перекинув м’яч через голкіпера, а Куцин, який набігав,  головою наносив удар із 2 метрів. Важче було не забити. Вільхівчанин ухитрився не вцілити у ворота. На 27 хв. господарі рахунок зрівняли. Швидка контратака флангом, подача у штрафний майданчик, Апіян приймає на груди, скидає на хід і з 12 метрів наносить невідпорний удар. У цьому моменті хустяни не тільки дозволили прийняти м’яч, але і пробити в площину воріт.

Другий тайм був ще напруженіший, особливо це стосується останніх 20 хвилин гри. На 70 хв. гості розіграли кутовий – подача на ближню стійку, і Михайло Олексик головою пробив із кількох метрів. Янек Ковач якимось дивом зреагував на удар, а захисники винесли м’яч із лінії воріт. На 75 хв. Апіян загострив гру на фланзі. Послідувала подача в штрафну, і Арделян вцілив м’ячем у голкіпера.

На 80 хв. Степан Савко чудовий дриблінг завершує сильним і точним ударом, але на шляху м’яча стає захисник. На 88 хв. знову кутовий подають хустяни, м’яч летить на ближню стійку, Олексик продовжує політ м’яча на дальню стійку, удар Михайла Береца, і тільки дивом м’яч не влітає у ворота вільхівчан. На 93 хв. господарі проводять атаку лівим флангом, слідує подача, Арделян пробиває, а Ярослав Бучок рятує свою команду.

На 4 доданій хвилині Матяш грузить м’яч у штрафну «Оболоні», захисники виносять, а Степан Савко з 25 метрів зльоту посилає його у ближній кут, 2:1. Більше тисячі вболівальників зірвалися з місця. Радості не було меж. Абсолютний чемпіон І ліги долає четверту команду чемпіонату. «Вільхівці» – у чвертьфіналі.


Арбітри: Митровський М., Шимон Ю., Шкура В.
Делегат – Головко І.С.
 
ФК «Вільхівці» – ФК «Оболонь» – 2:1

Голи: Апіян, 27, Савко, 90+4 – Петрушко, 8.
Степан Селменський

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1115 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: