Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Вільхівці" в кінці матчу здобувають перемогу над "МФА"
13:07
"Вільхівці" в кінці матчу здобувають перемогу над "МФА"
23-го вересня у Вільхівцях проходив матч 17-го туру чемпіонату Вищої ліги Закарпаття.

Місцева команда приймала молодий та перспективний колектив «МФА» Мукачево. Матч обіцяв бути дуже цікавим, адже з турнірної точки зору господарі являлись фаворитами, однак мукачівці в минулому турі вдома впевнено розібрались із Поляною (3:0), а «Вільхівці» серед тижня в драматичному матчі мінімально поступились на виїзді Ужгороду, тож очевидно, що команда з Тячівщини бажала тільки переможного результату.
 
Матч розпочався дуже жваво та місцями досить жорстко. Господарі намагались не поступись в силовій боротьбі мукачівцям і місцями грали проти останніх достатньо жорстко, подекуди порушуючи правила. В основному вся гра проходила в центральній частині поля. Відверто кажучи великої кількості по-справжньому цікавих та гольових моментів у першому таймі не було, на полі було багато боротьби та дрібних фолів. Можна згадати сильний удар з-за меж штрафного майданчика на 27-ій хвилині Апіяна Артура, однак в цьому епізоді надійно зіграв Колісник Максим, який перевів круглого на кутовий. Мукачівці теж намагались створювати моменти, але чудово грали захисники господарів. Взагалі потрібно відзначити, що в цьому матчі захисна лінія обох команд виглядала пристойно і тим самим нападникам було дуже важко демонструвати свою націленість на ворота.
 
В другому таймі ситуація на полі не змінилась, команди так і продовжували вести боротьбу за центр поля. На 64-ій хвилині «МФА» було близьке до забитого голу. Після навісу зі штрафного м`яч зрикошетив в перекладину воріт Гринишина. В цьому моменті фортуна була на боці господарів, адже Гринишин вже нічим не міг би допомогти своїй команді.
 
«Вільхівці» також відповідали небезпекою. Гострими були штрафні та кутові удари у виконанні Юрія Мандича та Артура Апіяна, однак, то м`яч пролітав трохи мимо воріт, то кіпер гостей Колісник Максим демонстрував чудову реакцію. Матч наближався до свого нічийного завершення, але не судилось. Після прострілу з правого флангу від Павла Кривки, на випередження чудово зіграв нападник «Вільхівців» Іван Куцин, який ногою проштовхнув сферу в сітку воріт. Таким чином на 84-ій хвилині рахунок в матчі було відкрито.
 
Радості місцевих вболівальників цьому голу не було меж. Після забитого голу господарі сили в захист, а гості відповідно побігли в атаку, однак нічого небезпечного мукачівці створити не змогли.
 
Як підсумок, фінальний свисток арбітра зафіксував важку перемогу «Вільхівців» з рахунком 1:0.

 
Арбітр – Дьордь Назар
Асистенти – Рогач Ян, Мирослав Горгош
Делегат матчу – Туряниця Михайло.
 
ФК «Вільхівці» - «МФА» 1:0
 
Голи: Куцин, 84.
 
ФК «Вільхівці»: Гринишин В, Нергеш Е, Андрусь В, Кривка П, Мандич Ю, Попадинець В, Септа О, Міговк М, Куцин І, Габор В, Апіян А.
Запасні: Гречка Е, Білінський Р, Матяш М.
 
«МФА»: Колісник М, Поліщук О, Жаренко І, Береш А, Тихненко І, Апарін О, Ярмошенко В, Грицак Н, Луців О, Дністрянський О, Герєг В.
Запасні: Королевич І, Курильчик В, Максимець В, Манич В.
Панченко Артем
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 614 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: