Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Вільхівці" вдома поступаються "Нафтовику"
08:53
"Вільхівці" вдома поступаються "Нафтовику"
У матчі-відповіді тячівці знову зазнали поразки і вилітають з Кубку України серед аматорських команд.

5 хвилина матчу - Гутник з льоту з 20 метрів влучає в стійку. За дві хвилини атака через центр, закидання в центр штрафної, де Халацький з льоту забиває в ліву дев’ятку - 0:1
 
На 29-ій хвилині небезпечний штрафний пробиває Басараб з 20 метрів по центру штрафного майданчика. Трохи вище
 
Нафтовик краще контролює м’яч і створює непогані атаки. Вільхівці непогано контратакують, але без особливої гостроти. В цілому поєдинок нервовий і непростий. 35 хвилина - прохід по лівому флангу від Лаврінка, подача на дальній кут воротарського. Гутник замикає головою, але стійка. На 42-ій хвилині стіночка на лівому фланзі атаки гостей між Лаврінком і Дяківим. Роман увірвався в штрафну і пробив низом. Воротар Вільхівців перевів на кутовий. 44 хвилина - штрафний від Басараба з 25 метрів по лівому фланзі атаки. Поруч зі стійкою.
 
На старті другого тайму заміна воротаря в Нафтовика. Гала травмував палець руки. Замість нього на поле вийшов Димид. На 47-ій хвилині атака Вільхівців через лівий фланг. Подача на 11 метрів, але Радульський перервав. Далі два поспіль кутові від господарів. Долинянці впевнено відзахищались. Вільхівці почали з тиску на ворота суперника, проте без особливої гостроти. 52 хвилина - штрафний з 18 метрів по центру воріт. Апіян пробив у кут - Димид виручив.
 
На 57-ій хвилині Басараб добре подав кутовий з правого флангу, Пастух замкнув головою, без шансів для воротаря, а захисник на лінії не зумів винести - 0:2.
 
Гол надламав Вільхівці. Нафтовик повернув контроль над грою і мав кілька потенційно непоганих атак, які не закінчувались ударами. На 62-ій хвилині непогана контратака - Лаврінок протягнув з флангу в середину і пробив. Трохи вище. 65 хвилина гри - штрафний знову пробивав Апіян по центру з 25 метрів. Димид перевів на кутовий.
 
На 67-ій хвилині знову хороша контра від Нафтовика. Гутник лівою пробив з лінії штрафного в руки воротарю. За три хвилини стався чи не перший провал захисту Долини. Простріл з правого флангу, на дальній забули нападника господарів, який не влучив по м'ячу. Тут же хороша контра від гостей. Гутник завершував ударом з льоту - трохи вище. На 71-ій хвилині Бабінчук знову головою замикав дальню після кутового від Басараба, поруч зі стійкою. За мить небезпечний удар від Цвеюка з 25 метрів низом. Сантиметрів не вистачило
 
На 77-ій хвилині в одному моменті два грубі фоли на Бабінчуку і Дяківу, тож відповідно дві жовті для суперників. Для одного з гравців попередження повторне - червона картка для центрального оборонця закарпатців.
 
В останні хвилини матчу хороший момент був у Павелчака. Роман добивав м’яч у ворота з 7 метрів, але влучив у воротаря. А на 89-ій хвилині забиває ветеран команди Олег Шатковський після затяжної атаки - 0:3.
 
Тож Нафтовик проходить в 1/16 Кубка України серед аматорів. Вільхівці зосереджуються на гонитві за бронзовими нагородами чемпіонату області.

 
29.08.2018. Вільхівці. Стадіон Вільхівці-Арена. 300 глядачів, 18:00, поле 3, +26С
Суддя: Байдюк Микола (Чернівецька обл.)
 
СК Вільхівці — Нафтовик (Долина) — 0:3 (0:4 за двома матчами)
 
Голи: Халацький, 4, Пастух, 56, Шатковський, 90
 
Вільхівці: Гринишин, Товт, Кривка, Нергеш, Септа, Білінський (Андрусь, 62), Попадинець, Куцин, Мандич (Жоффчак, 46), Габор (Міговк, 83), Апіян.
Запасні: Гречка, Матяш.
Головний тренер: Бучок Юрій.
 
Нафтовик: Гала (Димид, 46), Вецко (Жмуркевич, 80), Бабінчук, Пастух, Радульський, Басараб (Лесів, 83), Цвеюк, Гутник (Шатковський, 87), Лаврінок, Халацький (Павелчак, 73), Дяків (Тишківський, 88).
Головний тренер: Москвин Валентин.
 
Попередження: Вецко, 2, Попадинець, 29, Басараб, 70, Мандич, 90
 
Вилучення: Попадинець, 76 (повторне попередження)
Прес-служба ФК "Нафтовик"
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 776 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 мікітос  
0
Більшого від команди Радванка і не чекали, так, для статистики поучаствували, щоб потом казали - учасник кубку України серед аматорів:)

الاسم *:
Email *:
كود *: