Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Вільхівці" впоралися із "Невицьким замком"
11:22
"Вільхівці" впоралися із "Невицьким замком"
У поєдинку 1/16 фіналу Кубка Закарпаття підопічні Юрія Бучка переграли суперника з різницею у два м'ячі.

Нечисельна аудиторія побачила доволі цікавий матч: з великою кількістю гольових моментів та 6-ма забитими м'ячами.
 
Стартові хвилини зустрічі, варто зауважити, були повністю рівними. Обидві команди намагалися провадити свої атаки переважно через центр поля, де у складі обох колективів виділялися Юрій Мандич та Андрій Бутрик. Команда з Невицького зуміла перекрити кисень нападникам гостей, часто-густо використовуючи офсайдні пастки.
 
А на 18-ій хвилині господарі ще й зуміли вийти вперед. На ударну позицію вивели Миколу Іванчо, який не схибив: пробив у ближній кут — 1:0.
 
Проте дуже швидко «Вільхівці» вирівняли паритет на табло. Подача зі штрафного і у карному майданчику Михайло Міговк ударом головою переправив круглого у ворота — 1:1.
 
На 28-ій хвилині підопічні Юрія Бучка підловили суперника на помилці і оформили другий м'яч. Виходом з рамки воріт кіпера скористався Василь Балог, який переправив м'яч у порожні ворота.
 
«Невицький замок» впродовж першої половини робив спроби вирівняти паритет, однак на завершальній стадії підводила майстерність.
 
У другому таймі команда з Тячівщини подвоїла перевагу у рахунку. Після навісу зі стандарту удар головою відбив Юрій Цветков, однак прямо перед собою. Це використав на свою користь Василь Габор — 1:3.
 
Ближче під завершення матчу він же провів і четвертий м'яч у ворота опонента. Гравець накрутив кількох оборонців і кіпера, спокійно забивши у неприкриті ворота — 1:4.
 
Проте й господарі не бажали миритися з таким становищем. І ще до завершення поєдинку забили гол престижу. Після подачі зі штрафного головою забив Олександр Кирлик.
 
У підсумку, господарі довели, що можуть (хоч, можливо, й не впродовж всього матчу) протистояти команді Вищої ліги, однак «Вільхівці» на класі здобули перемогу, і справедливо йдуть далі.

Рефері: Вадим Запрутняк
Асистенти: Сергій Боднар, Томаш Бабич
Делегат: Михайло Митровський
 
«Невицький замок» — «Вільхівці» 2:4
 
Голи: Іванчо,18, Кирлик, 88 - Міговк, 21, Балог, 28, Габор, 60, 86.
 
«Невицький замок»: Юлій Антал (Юрій Цветков, 46), Дмитро Костелей, Михайло Лаба, Владислав Хорошун, Іван Стойка, Максим Климпуш (Іван Дудик, 78), Сергій Арбузов, Олександр Курта (Олександр Курлик, 66), Ростислав Жолтанич, Микола Іванчо, Андрій Бутрик
Тренер: Іван Матьовка
 
«Вільхівці»: Василь Русин, Володимир Товт, Володимир Кардач, Юрій Мандич (Євген Келеманик, 52), Василь Балог, Едуард Нергеш, Володимир Попадинець, Іван Куцин (Павло Волонтир, 62), Василь Габор, Тарас Тромбола, Михайло Міговк (Іван Мицька, 68)
Тренер: Юрій Бучок
 
Попередження: Юрій Мандич, Владислав Хорошун, Василь Габор, Дмитро Костелей.
Максим Воловченко
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 785 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: