Головна » Усі публікації » Інтерв'ю » Вилоцький ФК «Болаж» готується знову стати чемпіоном
09:31
Вилоцький ФК «Болаж» готується знову стати чемпіоном
У цьому ні на йоту не сумнівається тренер команди Іван Бровді.

У цьому ні на йоту не сумнівається тренер команди Іван Бровді.

Звідки така впевненість? - запитали ми наставника вилочан, коли він учора завітав до редакції "Новин Виноградівщини".

-Якщо пригадуєте, ще в 2012 році у Вилоці взагалі не було команди. Але в 2013 році перед самим стартом чемпіонату несподівано зателефонував наш підприємець, депутат районної ради Юлій Болаж і сказав: «Збирай хлопців, ідемо на районну першість». Це були не просто слова, за ними стояли чіткі гарантії спонсорства, отож можна було сміливо братися за справу, яку ми достойно завершили, виборовши кубок переможця чемпіонату.

Підтримка – річ важлива, коли є кого підтримувати. Якраз цей фактор грає визначальну роль у команді минулорічного лідера. За словами Івана Бровді ( не плутати з відомим скульптором земляком, хоч вони обидва Васильовичі), 80 відсотків ФК «Болаж» складають молоді перспективні хлопці, які ще в 2007 році в системі ДЮСШ виграли республіканські змагання «Даруймо радість дітям!». Зараз це надійний кістяк команди, зцементований досвідченими Жолтом Кордошом ( раніше виступав за «Берегвідейк») та Йосипом Егрі (капітан команди).

Приємно, що за старшими гравцями хорошою результативністю радують Юлій Болаж-молодший та Іштван Кордош. А якщо до цих хлопців додати ще й пістрялівського легіонера, центрального захисника Михайла Карібова, то можна зрозуміти, звідки така впевненість тренера в успіх своєї команди.

Зараз Вилоцький «Болаж» активно готується до цьогорічного чемпіонату. Тренування колектив поєднує з іграми одночасно у двох зимових кубках – Берегівському і Виноградівському. Отже футбольної практики вилочанам не бракує.

Пильнує тренер і за підготовкою юнацького складу команди, яка минулий рік завершила на четвертій позиції чемпіонату. Підростаючу зміну він готує і в секції ДЮСШ, де працює футбольним тренером. Іван Бровді каже, що з приходом у федерацію Йосипа Гевеші та Адальберта Сверенка рівень районного чемпіонату значно зріс у плані дисципліни, організації і роботи з суддями. Тож вилочани охоче знову готуються до старту, коли команди включаться у боротьбу за трофеї, а уболівальники - за видовищним гарним футболом. Ану хто складе конкуренцію «Болажу»?
Василь Вишнянський

Джерело

Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 912 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: