Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Вимучена перемога минайців у більшості
21:30
Вимучена перемога минайців у більшості
Закарпатський клуб у шаленому матчі здобув три очки.

Вимучена перемога минайців у більшості
У Харкові зустрічалися четверта та восьма команди чемпіонату. Цей матч був надзвичайно важливий з турнірної точки зору для обидвох команд, адже суперників розділяло всього три залікові пункти. Харків’яни набрали потужну ходу, команда перемагає у трьох турах поспіль.
 
Щодо Минаю, то підопічні Кобіна вже три виїзні матчі не можуть виграти. Амбітні ужгородці завітали до Харкова з бажанням виправити невтішну для себе статистику. І ледь не після першого ж стандарту минайці забили. Стасюк заробив штрафний біля кута штрафної Металіста 1925, Микуляк навісив і Гавриленко ударом головою прошиває Сидоренка.
 
Господарі відігралися майже відразу. Сантос збив Савіна у власній штрафній і Кольцов не залишив шансів Поповичу. М’яч довго не затримувався у центрі, харків’яни перехопили ініціативу, але забили знову підопічні Кобіна. Дехтяренко відмахнувся від Микуляка у власній штрафній, а це друга жовта для півзахисника і «точка» у ворота Металіста 1925. Нурієв ударом з пенальті робить рахунок 1:2.
 
У другому таймі харків’яни залишилися в меншості. Новачок господарів Максим Прядун у необов’язковій ситуації пішов прямою ногою на Гавриленка, навіть, зачепив його і Сергій Задиран без роздумів показав червону 22-річному гравцеві.
 
Харків’яни у подвійній меншості заграли ще більш натхненно і дуже вчасно вийшов на поле Лукас. Саме він почав завдавати найбільше клопоту захисникам Миная, завершивши дві атаки непростими ударами для Поповича. А на 78-й хвилині Поспєлов пробив з-за меж штрафної, свіжий Вагін не встиг прибрати руку і Задіран вказав на «точку» у ворота Миная. Однак з ударом Кольцова справився Попович. Це щось неймовірне!
 
Але харків’яни свого досягли. Свіжий Лукас на 82-й хвилині скористався шикарною передачею Романова і зумів зрівняти рахунок. Фантастика! Ат все ж останнє слово було за Минаєм – свіжий Гегедош отримав передачу від Стасюка і потужно відправив м’яча у кут.
 
Металіст 1925 втрачає очко у драматичному поєдинку, а Минай продовжує радувати своїх прихильників
 
 
Металіст 1925 – Минай 2:3
 
Голи: Кольцов, з пенальті, 19, Лукас, 82 – Гавриленко, 10, Нурієв, 37, з пенальті, Гегедош, 90+2
 
Нереалізований пенальті: Кольцов, 78 (воротар)
 
Металіст 1925 (стартовий склад): Сидоренко, Шершень, Поспєлов, Цвіренко, Кравченко, Кольцов, Савін, Ямполь, Дехтяренко, Романов,Давидов.
Запасні: Дьяков, Жук, Жданов, Єрмошенко, Дмитренко, Лукас, Єрмоленко, Петров, Прядун.
Головний тренер: Андрій Демченко
 
Минай (стартовий склад): Попович, Жичиков, Маткобожик, Сантос, Стасюк, Гавриленко, Пиняшко, Микуляк, Нурієв, Страшкевич, Маїк.
Запасні: Кулініч, Допілка, Вагін, Кіча, Беца, Ібадов, Капустей, Глагола, Гегедош.
Головний тренер: Василь Кобін
 
Вилучення: Дехтяренко, 36, друга жовта, Прядун, 65, неспортивна поведінка (обидва – Металіст 1925)
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 785 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Віола  
0
Суддя тупив на два боки..два пенальті у ворота Минаю... другий вообше придумав з ничього... Просто іграки Минаю не давали повод для червених карток... А так суддя -- шьи тот конарь..

2 Ужгород  
0
Хоть Минай і наша команда, но в сій грі реально Металіст шкода, вони сильніші і даже при мінус два іграка умудрялися возити наших. Но так судити не мож, не розумію, нашо Минай почти в каждів грі купує суддів? Се не красить Минай, і так нас називають командою, яка жиє на гроші від контрабанди, тепер в першій "славимося" тим, шо файно суддям на лапу даємо! Позорно і мерско!

1 Мікітос  
0
Доста ганьба, коли судді так помагають Минаю, реально Металіст на голову сильніший, просто суддя тупо убив.

الاسم *:
Email *:
كود *: