Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Виноградівці перемагають у Концові (ФОТО)
20:17
Виноградівці перемагають у Концові (ФОТО)
Підопічні Валентина Слюсара поклали до своєї скарбнички чергові три залікові пункти.

Виноградівці перемагають у Концові (ФОТО)
В порівнянні із грою з Середнім, у гостей відбулись дві зміни в старті - вийшли воротар Русин та півзахисник Чейпеш. У господарів також було дві зміни - місто центрфорварда зайняв Ковтан, а зліва в захисті вийшов Ревта.

З стартових хвилин виноградівці взяли м’яч під свій контроль і плели мережева біля воріт Харіна. Чонка пробивав з штрафного – мимо. На шостій хвилині виник перший гольовий момент в матчі - Чедрик на швидкості пройшов Ревту, обіграв Селещука та пробив занадто вище. Та вже на 20-ій хвилині рахунок був відкритим: після незлагодженості захисників та голкіпера круглий вийшов на кутовий, Чонка навісив, а Бабич підкорегував у ворота – 0:1.
 
Вже через дві хвилини Реплюк подав з правого краю на Пуканича та Адріан пробив зависоко. Концгазівці відповіли двома штрафними від Ковтана та Горняка, якщо в першому моменті для Русина не було нічого небезпечного, то у другому епізоді круглий ледь не влетів в дальній кут. Більше небезпечних моментів в першому таймі не було.

На перших хвилинах другого тайму рахунок міг стати рівним, після подачі Колобова непорозумілись Русин та Оржеховський які обоє йшли на м’яч і Павло ледь не забив у власні ворота. Один з найкращих моментів, щоб зрівняти рахунок господарі мали на 57-ій хвилині, коли Шамрай віддав на Колобова, який зряче подав, де ніким не прикритий Горняк пробивав злету метрів з 12, але удар останнього пройшов вище перекладини. На 66-ій хвилині Севлюш подвоює рахунок - Пуканич чудовим розрізним пасом виводить Кольцуна на рандеву з Харіним і Пилип пробиває в ближній кут – 0:2.
 
За 20 хвилин до кінця зустрічі розпочався сильний вітер з дождем через який багато вболівальників покинули стадіон. Проте моментів було чимало. На 73-ій хвилині вже Пуканич міг забивати після передачі Кольцуна та Харін був проти. Через дві хвилини Красношлик пробив метрів з 23 та Русин відбив в сторону. На 80-ій хвилині вже Чедрик міг відзначитись та господарів врятувала поперечка.
 
А під кінець зустрічі Витязь міг відновити інтригу, бодай на декілька хвилин, після триходівки Ковтан – Красношлик - Костик удар останнього з трьох метрів воротар перевів у поперечину.
 
Підопічні Слюсара здобувають чергові три пункти і чекають на останній тур першого кола, де будуть приймати іршавську Бужору. Що ж до Витязя, то явно було видно, що команді потрібне підсилення щонайменше в кожній ланці.

 
Арбітр – Михайло Райда
Асистенти – Іван Варга, Михайло Лялюк
Делегат – Василь Козик
 
с. Концово, глядачів 200
 
ФК «Вітязь» (Концгазо) – ФК «Севлюш» Виноградів 0:2
 
Голи: Бабич, 20, Кольцун, 66.
 
Вітязь: Максим Харін, Євген Колобов Вадим Селещук, Іван Жентичко, Вячеслав Пінковський-молодший, Олександр Ревта, (Юрій Кузьма, 87), Олександр Шимон, Андріан Горняк, (Анатолій Павліш, 82), Максим Шамрай, (Євген Костик, 87), Іван Варваринець, (Василь Красношлик, 74), В’ячеслав Ковтан.
Запасні: Олександр Костик, Богдан Лук’яненко, Богдан Будз.
Тренер - В’ячеслав Пінковський.
 
Севлюш: Василь Русин, Василь Ковтун, Андріан Бабич, Павло Оржеховський, Микола Гибалюк, Пилип Кольцун, (Олексій Остафійчук, 89), Віталій Чейпеш, (Мудра Мирослав, 75), Адріан Пуканич, Михайло Реплюк, Юрій Чонка, Михайло Чедрик, ( Василь Василинець, 90+2).
Запасні: Василь Козар, Артур Продан , Василь Манчос, Денис Ребрик
Тренер: Валентин Слюсар
Юрко Канте
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 747 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Саньок  
0
Вітязю не підсилення треба,а вертатися у першу лігу,то був іхній рівень,а тут хіба всю команду набирати нову,бо у вишці вони просто ніякі...

الاسم *:
Email *:
كود *: