Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Виноградівці розправляються вдома з "Поляною" (ВІДЕО)
11:10
Виноградівці розправляються вдома з "Поляною" (ВІДЕО)
Севлюш здобуває чергову перемогу і закінчує перше коло чемпіонату на вершині таблиці.

Виноградівці розправляються вдома з Перші хвилини матчу пройшли на зустрічних курсах, полянці нічим не поступались супернику і пробували відповідати своїми атаками, але до ударів не доходило. На 11-ій хвилині Пітра приклався з 25 метрів, але над воротами.

Господарі не форсували події на полі, розігруючи свої комбінації. На 14-ій хвилині Віщак віддав на лівий край Мудрі, який на швидкості пройшов до лицьової лінії і прострілив точно на Еріка, який з восьми метрів пробиває повз кіпера - 1:0.

Гра проходила в спокійному темпі, і лише виноградів ці час від часу турбували Безика. Так на 18-ій хвилині Віщак, який замінював на полі Ребрика і добре підігрував своїм партнерам, прорвався правим краєм штрафної і віддав центр, Мудра пропустив, а Вашкеба з 15 метрів пробив біля стійки.

На 23-ій хвилині полянці стоврили перший по-справжньому гострий момент, Головнич навісив з правого флангу, Островка наздогнав на дальній стійці, віддав під удар Поповичу та Василь з семи метрів пробив по центру і Гринишин відбив.  

Чонка завдавав небезпечного удару зі штрафного з 30 метрів, Безик відбив у ближньому куті. На 32-ій хвилині після подачі з корнера Вашкеба у падінні забиває другий гол своєї команди – 2:0.

За дві хвилини севлюшці притисли суперника на своїй половині поля, намагаючись пробитись до воріт. Віщак віддав наліво Мешку, який трохи пройшовши з доволі гострого кута вирішив пробити і не прогадав – 3:0.

Біля протилежних воріт Островка та Мельник завдавали ударів, та воротар грав надійно. Під завершення тайму гості сконструювали швидку атаку лівим флангом, Іван Русин вивів Островку на хорошу ударну позицію та Євген з 14 метрів не зміг переграти голкіпера.

По перерві господарі одразу ж збільшили свій гольовий доробок. На 47-ій хвилині Міцв з середини поля віддав розрізну передачу на Остфійчука, який вибіг на одного воротаря, на швидкості обіграв його і закотив у пусті ворота – 4:0.

Підопічні Білака повністю контролювали хід зустрічі. На 51-ій хвилині Вайда пройшов з м’ячем лівим флангом, увійшов у штрафну, обігрався з Вашкебою і пробив з 12 метрів у дальній кут – 5:0.

Через три хвилин Ломага розрядив свою гармату з 25 метрів і воротар безсилий - 6:0.

На цьому виноградівці не зупинились і продовжували тероризувати ворота Безика. Вайда вивів на ворота Котляра і Богдан пробив повз воротаря, але нападник був у положенні поза грою.

На 64-ій хвилині Іван Русин та Островка виходили два в два, але удар останнього встиг заблокувати Жуков. Через три хвилини Іван Русин зі штрафного по центру з 24 метрів змусив Гринишина здійснити сейв. Господарі одразу відповіли ще гостріше. Остафійчук навісив справа і Вашкеба пробивав у падінні головою з 5 метрів, воротар відбив ногами, Ковня спробував добити з 15 метрів, але Безик забирає. На 75-ій хвилині Ковня вивів Вайду на ворота лівим краєм штрафної та Артур пробив у воротаря.

За п’ять хвилин до кінця матчу жовто-чорні втікли в контратаку два в один, Чонка віддає на Ляховича, який лише з другої спроби переграє голкіпера – 7:0.

Поляна могла забити гол престижу в останні хвилини та Понзель з 12 метрів не зміг пробити Гринишина, який відбив ногою, добивання Соломка забирає кіпер.

Чергова феєрична перемога Севлюша дозволяє їм зайняти таку бажану першу сходинку. Підопічні Ропонича показали бійцівські якості, але цього виявилось замало, щоб протистояти лідеру чемпіонату.
  
 
Арбітр - Мирослав Гала
Асистенти - Віталій Лофинець, Мар'яна Сухан
Делегат матчу - Василь Козик
 
м. Виноградів, стадіон «Юність», глядачів 300
 
ФК «Севюш» - ФК «Поляна» 7:0

Голи: Віщак, 14, Вашкеба, 32, Мешко, 35, Остафійчук, 47, Вайда, 51, Ломага, 54, Ляхович, 85.

Поляна: Михайло Безик, Артур Русин, Едуард Мельник, Роман Лебович, Віталій Грабар, Василь Мигович, Василь Попович, Іван Головнич, Іван Русин, Василь Пітра, Ілля Ропонич, Євген Островка.
Запасні: Семен Головнич, Едуард Понзель, Мирослав Русин, Сергій Сокач, Олексій Соломко, Роберт Рипкович, Мирослав Реслер,.
Тренер – Василь Ропонич

Севлюш: Віталій Гринишин, Андрій Ломага, Себастіан Шопота, Артур Вайда, Віталій Чейпеш, Василь Вашкеба, Олександр Міца, Юрій Чонка, Юрій Мешко, Мирослав Мудра, Ерік Віщак.
Запасні: Василь Козар, Борис Ковня, Микола Ляхович, Богдан Котляр, Олексій Остафійчук, Дмитро Жуков.
Тренер – Іван Білак.
Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1471 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Вова  
0
та тут діло не в тренерах і не в воротарі..є багато інших причин по яким маємо те шо маємо!!

1 Ваня  
0
Поляна тепер даже на районний рівень не тяне. Хто би не говорив, а гравці просто грають без налаштування, без тренера, без воротаря бо подивитися які голи пускає то можна поставити в рамку дідика років 80. Незнаю чому президент тримає цей тренерський штаб. Такої ганьби Свалявщина ще не знала

الاسم *:
Email *:
كود *: