Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Виноградівці знову з +8 (ФОТО)
22:36
Виноградівці знову з +8 (ФОТО)
Команда Валентина Слюсара за пів тайму розібралась із мукачівськими юінорами.

Виноградівці знову з +8 (ФОТО)
Севлюш після втрати очок в Ужгороді був налаштований здобути традиційну розгромну домашню перемогу. Команда Слюсара домінувала впродовж всього матчу, не даючи ні на мить засумніватися у підсумковій перемозі.
 
Досить швидко виноградівці повели в рахунку, коли атака з правого флангу завершилась передачею у штрафну на Чедрика, той відкинув Кольцуну, удар якого з 12 метрів, за допомоги рикошету, влетів у ворота – 1:0.
 
За дві хвилини подачу з кутового завершив Реплюк ударом головою та стійка рятує гостей. На 12-ій хвилині Севлюш повів уже в два м’ячі – Чонка віддав на лівий край Ковтуну, який увірвався у штрафну, але був зупинений захисником, та Пуканич був першим на м’ячі і пробив з 12 метрів практично по центру – 2:0.
 
А в середині першого тайму рахунок взагалі став розгромним. Чонка подав кутовий, а Реплюк на ближній стійці зіграв на випередження головою – 3:0.
 
На 29-ій хвилині Оржеховський подав справа, Чедрик з декількох метрів пробив вище. У мукачівців у першому таймі гострих моментів не було.
 
Другий тайм був не надто видовищним, всі атакувальні потуги команд зупинялись на підступах до карної зони.
На 69-ій хвилині Чонка вивів Чедрика до воріт, який розхитавши захисника вирішив не пробивати, а віддати передачу, на яку ніхто не встиг. На 85-ій хвилині Чонка з гострого кута трохи не влучив у дальній кут.

Загалом гра була повністю під контролем господарів, які мабуть берегли сили на головний поєдинок другого кола у Середньому, що відбудеться вже наступного тижня.

 
Арбітр – ,Юрій Бобаль
Асистенти – Тарас Шопа та Віктор Савко,
Делегат ФФЗ – Йосип Шитєв,
 
ФК «Севлюш» Виноградів – МФА 3:0
 
Голи: Кольцун, 7, Пуканич, 12, Реплюк, 23.
 
Севлюш: Василь Козар, Василь Ковтун, Микола Гібалюк, Адріан Бабич, Павло Оржеховський, , Василь Вашкеба, Адріан Пуканич, Михайло Реплюк, Юрій Чонка, Пилип Кольцун, Михайло Чедрик.
Запасні: Василь Русин, Віталій Чийпеш, Олексій Остафійчук, Мирослав Мудра, Артем Селезньов.
Тренер – Валентин Слюсар.
 
МФА: Ілля Гурський Олег Поліщук Ігор Тихненко Іван Жаренко Олег Луців Владислав Ярмошенко Назар Грицак Олександр Дністрянський Ігор Королевич Максим Кодря Василь Герег
Запасні: Максим Колісник, , Віталій Максимець, Антон Береш, Владислав Мамич, Віталій Курильчук, Олександр Апарін, Ігор Бекеша, Михайло Фляшко, Іван Байса.
Тренер – Віктор Ряшко.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.


 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 731 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: