Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Виноградівське дербі завершилось черговим камбеком підопічних Івана Білака
14:23
Виноградівське дербі завершилось черговим камбеком підопічних Івана Білака
Про один із найцікавіших матчів 17-го туру Східної зони ДЮФЛ Закарпаття дізнавайтесь далі.

Виноградівське дербі завершилось черговим камбеком підопічних Івана Білака
Такі принципові поєдинки завжди проходять у боротьбі, тому видовища годі було чекати. Це твердження цілком підсумував перший тайм, який хоча й пройшов за незначної переваги господарів, та до справжньої гостроти справа майже не доходила. Колоскові протягом чемпіонату навчились вибудовувати захисний мур проти будь-якого опонента. Досить довго вони тримались і на «олімпійській арені» у Виноградові.
 
Небезпека від підопічних Білака відбувалась хіба з кутових та прострілів і навісів із гри, після яких захисники та воротар «Колоса» працювали в поті чола. Певні загострення відбувались і зі штрафних. Так, на 15-й хвилині Баник приклався з 25-ти метрів і м’яч підступно підстрибуючи пролетів поруч із лівою стійкою.
 
Другий тайм був набагато цікавішим у організації гри та різноманітнішим на гостроту. Господарі прагнули будь-що забити, що давало можливість їх опонентам вибігати в контратаки. Одна з таких лівим флангом на 30-й хвилині завершилась порушенням правил. Після навісу зі стандарту відбувся хороший удар із 14-ти метрів, та м’яч полетів над поперечиною.
 
Господарі відповіли через три хвилини наступом по центру. Гевді віддав правіше на Бобіту, який із допомогою дриблінгу змусив майже на куті штрафного майданчика порушити проти себе правила. Баник зі стандарту прострілив на лінію воротарського майданчика, а Коваль небезпечно пробив зовсім поруч із правою стійкою.
Після цього спрацювала контратака «Колоса» лівим флангом зі зміщенням до центру штрафного майданчика, яку результативним ударом із близької відстані під поперечину завершив Данко – 1:0.
 
Однак господарі не впали у відчай і дуже швидко відновили статус-кво, прорвавши мур опонентів по центру. І хоча перший удар із 28-ми метрів Боршош відбив перед собою, та його партнери не підстрахували й Баник добивав зблизька ногою, та й цей постріл дивом вдалось заблокувати. Утім, невтомний Даніель зумів зреагувати на таку прикрість і головою підкорегував м’яч над воротарем у сітку – 1:1.
 
Забитий гол додав оптимізму червоним і вони притисли опонентів майже до їх штрафного майданчика. І знову спрацювала позиційна атака по центру, на завершенні якої Краснай середнім пасом віддав на Бобіту й Владислав підкорегував м’яч під ліву стійку – 2:1.
 
За мить смугасті могли вирівняти все знову, коли Данко пробив низом точно в лівий кут. Лабатій у падінні зумів перевести на кутовий, продемонструвавши свій найкращий сейв і принісши не тільки заповітні три бали, а й перемогу в черговому виноградівському дербі.
 
Перемога дозволила городянам у хорошому гуморі готуватись до виїзного матчу 18-го туру, яка в суботу 29 квітня пройде на батьківщині Віктора Пасулька та братів Івана й Сергія Гецка на красені стадіоні в селі Ільниця. Там на них очікує постійно прогресуюча збірна ДЮФЛ Іршавського району, яка наразі виступає під кольорами команди ДЮСШ «Колос» із Іршавського району.
 
У виноградівських колоскових в цей же день буде хороша можливість реабілітуватись у домашньому двобої з «Нарцисом» із Хуста. Цей двобій у селі Підвиноградово має зібрати чимало фанів, адже обидві команди поступились у 17-му турі й намагатимуться довести випадковість попередньої невдачі.
 
 
Арбітр – Йосип Теремта
 
22 квітня, місто Виноградів, стадіон «Пластмасовик», +12 градусів, хмарно з проясненннями, 60 глядачів
 
ДЮФК «Виноградів» U13 – ДЮСШ «Колос» U13 Виноградівський район – 2:1
 
Голи: Банник, 42, Бобіта, 46 – Данко, 40.
 
ДЮСШ «Виноградів»: Валентин Лабатій, Крістіан Ковці, Павло Левко, Юрій Мар’ян, Даніель Банник, Дмитро Краснай, Станіслав Чонговай, Віталій Чорба, Павло Краснай, Вадим Гевді, Крістіан Коваль.
Запасні: Едуард Богачек, Василь Керечан, Едік Кудрон, Владислав Бобіта, Андрій Шолудько.
Тренер – Іван Білак.
 
ДЮСШ «Колос»: Станіслав Боршош, Денис Кушнір, Едуард Дудаш, Мілан Сантов, Степан Філеп, Олександр Ніколаєвський, Вячеслав Рева, Василь Сагайдак, Михайло Суходольський, Роман Сокачик, Василь Данко.
Запасні: Степан Удуд, Степан Дьопйош, Павло Грицюк, Сергій Ковач, Василь Чийпеш.
 
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 895 | Додав: lobda | Рейтинг: 1.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: