Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Виноградівські юнаки переграють ужгородських (ФОТО)
21:13
Виноградівські юнаки переграють ужгородських (ФОТО)
Лише у другому таймі підопічні Котубея змогли реалізувати свою перевагу у голи.

Виноградівські юнаки переграють ужгородських (ФОТО)
У складі Севлюша в основі вийшов Роман Орос, який більше часу проводить у дорослому складі і він суттєво посилив атакувальний запал гостей. Вже на 2-й хвилині Віктор Микулюк цілив під праву стійку з 12 метрів та воротар дістав. За декілька хвилин Курмаз і Куприч розігнали свою атаку і Василь пробив з 18 метрів, але над воротами.
 
Севлюшці практично всю гру володіли територіальною перевагою та з реалізацією у першому таймі не заладилось. Орос віддав на Чутору та Михайло затягнув з ударом з семи метрів і момент було втрачено. Другим темпом Яцкулинець пробив з 18 метрів, але трохи вище.
 
Та вже на початку другого тайму гості провели гол з роздягальні. Орос здійснив прохід через центральну зону до воріт, обійшовши декількох опонентів та воротаря, але завершив атаку Яцкулинець, який чекав біля лівої стійки – 0:1.
 
Далі Мона прострілив з флангу та Віктор Микулюк з 8 метрів пробив не точно. Орос відкинув під удар Мокару біля лівого кута штрафної та його удар прийшовся у дальню стійку. Черговий момент не використав Орос, після виходу один в один він пробив повз ворота. На 53-й хвилині після довгої передачу Кенийз вийшов на ворота у супроводі Лакатоша і переграв воротаря – 0:2.
 
Ужгородці відповідали швидкими контратаками. Курмаз прострілював справа та влучив у ближню стійку. Ще в одному епізоді Куприч на мить випередив Ерфана у карній зоні та воротаря підстрахували захисники і не дали пробити по пустим воротам. На 59-й хвилині Орос продемонстрував чудеса дриблінгу обігравши декількох захисників, вийшов сам на сам і довершив розгром – 0:3.
 
На 65-й хвилині Віктор Микулюк пробив з 20 метрів, Іонін забрав. Ужгородці також відповіли пострілом Павлика, але над воротами.
 
Виноградівські юнаки здобули важливі три пункти і зберегли лідерство у турнірній таблиці.
 
 
Арбітр – Вадим Рубей
Асистенти – Михайло Лялюк, Михайло Райда
Делегат матчу – Михайло Митровський
 
м. Ужгород, стадіон «Авангард», глядачів 100
 
ФК «Ужгород» - ФК «Севлюш» Виноградів 0:3
 
Голи: Яцкулинець, 37, Кенийз, 53, Орос, 59.
 
Ужгород: Андрій Іонін, Павло Повханич, Валентин Павлик, Мартин Кривка, Андрій Деркач, Ростислав Лакатош, Василь Куприч, Дмитро Іванов, Юрій Чучвич, Сергій Курмаз, Владислав Хорошун.
Тренер – Микола Фанта.
 
Севлюш: Віталій Ерфан, Мирослав Ломага (Іван Микулюк, 46), Михайло Чутора, Петро Монда (Євген Васильняк, 66), Євген Мокар, Валентин Віщак (Владислав Шегда, 58), Роман Орос (Себастіан Феєр, 64), Сергій Яцкулинець (Богдан Боднарюк, 70), Андріан Кенийз (Євген Олашин, 68), Віктор Микулюк.
Тренер – Петро Котубей.
 
Попередження: Іонін, 61 – Мокар, 21, Віщак, 32.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1335 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: