Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Виноградівський "Севлюш" легко перемагає у Поляні
12:18
Виноградівський "Севлюш" легко перемагає у Поляні
Підопічні Івана Білака стартують у Кубку Закарпаття з впевненої перемоги над свалявцями.

Виноградівський Матч обіцяв бути напрочуд напруженим. Не дивлячись на результат, він таким і був.

Полянці відмінно зіграли матч 1/16 фіналу проти «Минаю». Це була швидка, монолітна команда, яка продемонструвала футбол хорошої якості. Можливо, молоді гравці схопили «зірочку», бо в неділю ми побачили зовсім іншу команду: не єдину, а колектив індивідуалістів.

Матч розпочався без розвідки. М’яч у центрі поля не затримувався, біля воріт суперників небезпечні моменти виникали часто. Рахунок було відкрито доволі неочікувано. На 4 хв. арбітр призначив у ворота «Поляни» доволі не обов’язковий штрафний із 16-17 метрів до воріт. Юрій Чонка перекидував м’яч через стінку, той зачепив чиюсь голову, змінив напрямок польоту  – 0:1.

У відповідь полянці провели кілька хороших атак. На 6 хв. одна з них завершилася потужним ударом із-за меж штрафного майданчика. М’яч потрапив у руку захиснику, який перебував у штрафному майданчику. Арбітр зупинив гру і чомусь призначив штрафний, а не пенальті, винісши м’яч за межі карного майданчика. Удар прийшовся у стінку. Моменти на 4 і 6 хв. негативно сприйняли вболівальники «Поляни». Могли бути проблеми, але все під контролем тримав президент ФК «Поляна» Іван Дрогобецький.

На 7 хв. швидкий Попович утік від захисника на правому фланзі, пройшов до лінії воріт і віддав пас назад під удар, але захисники зуміли розрядити ситуацію, вибивши м’яч на кутовий. А на 10 хв. рахунок став 0:2. На лівому фланзі захисту грубо помилився гравець «Поляни». Чонка філігранним пасом знайшов Дениса Ребрика, який легко переграв голкіпера господарів Євгена Шутака. Ще через 2 хв. гості ледь не провели третій м’яч. Знову Юрій Чонка точним пасом вивів на ворота Мирослава Мудру, але удар виноградівця відбила стійка воріт.

Атака у відповідь ледь не принесла успіх «Поляні». Швидкий Попович виходив один на ворота, але не взяв на себе сміливість пробити, а віддавав пас під удар партнеру. Зробив це не точно, м’яч за межами штрафної підхопив Олександр Соломко, пробив по воротах, в яких були тільки два захисники, але м’яч потрапив у сітку воріт із зворотного боку стійки.

На 16 хв. груба помилка в центрі захисту полянців дозволила Чонці вийти один на один із голкіпером, але Юрій не пробив, а віддав вліво на набігаючого Ребрика. Денис міг спокійно пробивати, але він знову переадресував м’яч Чонці. Одним словом, виноградівці перемудрили, й захисники зуміли вибити м’яч.

На 22 хв. знову хороша нагода була у Поповича. Після пасу на вихід захисник «Севлюша» міг відбити м’яч, але він вирішив пропустити його своєму голкіперу. Момент прочитав форвард «Поляни» й перехопив м’яч, але Гринишин зумів скоротити кут і не дав можливості нападнику реалізувати момент. Після доброго десятка гострих моментів гра перемістилася у центр поля, де проходила доволі жорстка боротьба. Юрію Бобалю довелося картками остудити гарячковість гравців. Тільки під кінець тайму виноградівцям вдалася хороша атака. На 42 хв. хороший пас за спину захисників використав Мудра, але атаку ударом не завершив, а віддав пас на Ребрика, удар якого заблокував Чубірко.

У другому таймі небезпечних моментів було значно менше. На полі було багато доволі жорсткої боротьби. Полянці намагалися щось зробити, але складалося враження, що вони не знали, як. У них на полі не було гравця типу Юрія Чонки, тобто плеймейкера. Навіть швидкий гол не зупинив полянців. На 47 хв. знову хороший пас за спину захисників використав Юрій Чонка. Вихід один на один –  0:3.

На 62 хв. після флангової передачі головою пробивав Мудра, але відмінно зіграв Шутак, який у стрибку дістав м’яч під поперечиною і перевів його на кутовий. Все ж виноградівці провели четвертий м’яч. На 81 хв. захисник господарів помилився на фланзі. М’яч у нього відбирають, простріл, захисник не зміг вибити, Чонка віддав м’яч Ребрику, і той із 13-14 метрів забив  четвертий м’яч.

У другому таймі полянці боролися, пробували організовувати атаки, але не зуміли створити жодного гострого моменту. Можливо, молоді полянці справді перегоріли від великого бажання перемогли, бо у їх діях не було тієї легкості, яку ми бачили в  матчах Зимової першості і кубковому матчі з «Минаєм. А, можливо, їм не дав так зіграти суперник. Рахунок 0:4, і «Севлюш» в 1/4 фіналу Кубка Закарпатської області.


Арбітр: Бобаль Ю.
Асистенти: Горгош М., Бабич Т.
Делегат матчу – Варга Ф.З.

ФК «Поляна» – ФК «Севлюш» – 0:4

Голи: Чонка, 4, 47, Ребрик, 10, 82.
Степан Селменський
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1014 | Додав: lobda | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: