Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Вирвали перемогу над ще одним фаворитом із Мукачівщини
19:59
Вирвали перемогу над ще одним фаворитом із Мукачівщини
​​​​​​​Про один із центральних матчів юнацької Захіної зони першої ліги дізнавайтесь далі.

Вирвали перемогу над ще одним фаворитом із Мукачівщини

Цей матч пройшов у досить рівній боротьбі. Гості протягом матчу скаржились: «Цілу гру їх возимо, а забити не можемо!» Та справедливості заради слід відзначити, що фіра з «Нижнього Коропця» вдало їздила переважно на підступах до штрафного майданчика, тому й не могла розраховувати на те, щоб господарі на півтори години стали їхніми пасажирами. Гості більше пробивали по воротах, та більшість часу їх до цього зобовязував рахунок, який був явно не на їх користь. Хороший удар зі штрафного по центру вдався на 12-й хвилині Оросу (тому, який по батькові Васильович), коли м'яч підступно полетів над поперечиною.

Через чотири хвлини той же стандартист від гостей прострілив зі штрафного з лівого флангу на дальню стійку, де на передачу Сергія підбігало двоє партнерів, які могли замикати її ударом із вбивчої позиції з кількох метрів. Та Попович на якусь мить випередив їх і в пожежному режимі ліквідував небезпеку. Трохи згодом після цього спрацювало правило про незабитий гол з причини того, що гості самі майже повністю привезли небезпеку до своїх воріт (можливо на згаданій вище фірі, якою вони намагались підвозити опонентів).  Після удару зі штрафного метрів із 35-ти, Лановенко відбив перед собою. Цим сповна скористався Куцик, який добивав у ворота метрів із десяти. Та Олександр якимсь дивом зумів відбити, відстрочивши на якусь мить сатисфакцію. Та Корпош знову підібрав і другим темпом, метрів із шести, все ж завдав удару в лівий кут. Воротар «Нижнього Коропця» зумів витягти руку для відбиття, та від неї м'яч все ж зрикошетив у сітку – 1:0.

Після цього аналогічних небезпек уже не було аж до старту другого тайму. На 38-й хвилині господарям вдалась контратака по центру, на завершенні якої Лемак метрів із тридцяти пробив зовсім поруч із стійкою. Через одинадцять хвилин Лемак, на завершенні аналогічного прориву по центру, заробив право на ще один штрафний метрів із двадцяти восьми. Куцик пробив під ліву стійку, та цього разу Лановенко відбив.

Найкраща нагода відігратись у підопічних Кіштулинця була на 53-й хвилині, коли Орос, той що по батькові Ан., пробив зі штрафного з середньої відстані точно в лівий нижній кут. Та Поповича від голу врятувала стійка, від якої м'яч зрикошетив у поле. На добивання підбігало кілька партнерів Сергія, та їх опоненти на якусь мить були швидші й у пожежному режимі ліквідували цю небезпеку. Через хвилину Деяк завершив ще один контрвипад лівим флангом небезпечним ударом поруч із ближньою дев'яткою.

Tа в одній із наступних атак господарі все ж досягли свого. Куцик зі штрафного з правого флангу влучив у дальній кут. Лановенко зміщувався туди, намагаючись дістати, та круглий все ж влетів у сітку – 2:0. Після цього їх опоненти мали дві нагоди, на 66-й та 70-й хвилинах, щоб зменшити розрив у рахунку. У першому випадку Гей, на завершенні атаки по центру зі зміщенням вліво, дуже гостро прострілив із лівого краю воротарського майданчика в зону перед воротами. Та партнер хоча й влучно пробив метрів із семи, та не так сильно, щоб присоромити Поповича, тому Юрій очікувано зумів відбити цей «метелик». У другому епізоді Кривка завершив атаку правим флангом ударом метрів із тридцяти повз ближню стійку й дозволив воротарю господарів оформити черговий шат-аут, а з ним і досить упевнену, як для сили недільного опонента, перемогу.

Перемога дозволила молоді з Копані впевнено триматись на золотій сходинці нижньої половини таблиці. Та спочивати на лаврах підопічним Михайла Свища не доводиться, адже їх фани очікують продовження переможного банкету вже 10-го вересня в столиці закарпатської автомобільної торгівлі проти досить ще не опереного «Соколика», а ще менш ніж за тиждень в гості до власників чистих джерел приїдуть горяни із Великого Березного. Навіть нічиї в цих двобоях не влаштую земляків Юрія Чонки.

Своєю втратою очок очок «Нижній Коропець» відпустив у ще більший відрив від себе «Рутенію» та «Бобовище». Та й реабілітуватись у неділю буде дуже важко, бо чисте гірське березнянське повітря набагато краще діє на місцевих футболістів, тому навіть нічия там буде достойним результатом, а перемога стане святом для всіє Південної Мукачівщини. А от ще через шість днів у Нижньому очікують на гольове шоу, тому «Соколят» до себе, на матч 16-го туру, тамтешні фани мабуть готові привезти навіть своїм транспортом.

Арбітр – Соболч Алмашій,

Асистенти – Андрій Сімку та Сергій Гецко,

Делегат ФФЗ – Ромео Буковецький

«Велика Копаня» – «Нижній Коропець» – 2:0 (1:0),

3 вересня, с. Велика Копаня, стадіон «імені Села Близнюків», хмарно, + 19 градусів, 150 глядачів,

Голи: Корпош, 21, Куцик, 62,

«Велика Копаня»: Юрій Попович, Алик Сірко, Віталій Ткачук, Іван Роспопа, Віталій Івась, Олександр Чорба, Федір Куцик, Андрій Деяк, Роман Лемак, Владислав Корпош, Вадим Чейпеш,

Запасні: Ігор Неймет,  

тренер – Михайло Свищо,

«Нижній Коропець»: Олександр Лановенко, Василь Верегуда, Деніс Гей, Дмитро Ільницький, Ярослав Дідик, Вадим Мельник, Василь Кривка, Сергій Ан. Орос, Іван Йовбак, Сергій Васильович Орос, Дмитро Манчик,

Запасні: Анатолій Тарахонич, Михайло Горки, Василь Машіка, Олександр Федоришин, Артур Маринець, Василь Цанько, Тимофій Фекете,

тренери – Іван Кіштулинець та Степан Гей,

Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1129 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: