Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Вирвали перемогу вже на завершенні (ФОТО)
15:53
Вирвали перемогу вже на завершенні (ФОТО)
Про дуже конкурентний поєдинок Західної зони дізнавайтесь далі.

Вирвали перемогу вже на завершенні (ФОТО)
Двобій сусідів по таблиці завжди викликає жвавий інтерес у фанів обох команд. Підопічні Фурика привчили, починаючи з середини чемпіонату, своїх ультрас до домінування з володіння м’ячем. У першому таймі «Фурики, Свищо та компанія» не зрадили цій моделі гри. Та до справжньої гостроти справа досить довго не доходила. Перший по справжньому небезпечний момент стався на 10-й хвилині, коли Фурик-молодший опинився на завершенні атаки по центру й метрів із двадцяти двох влучив у правий кут. Дитюк у падінні зумів відбити.
 
Через вісім хвилин Іван знову опинився в епіцентрі наступу правим флангом зі зміщенням до центру й пробив під поперечину. Володимир і цього разу відбив. На продовженні атакувальної дії другим темпом господарям вдалось заробити штрафний метрів із двадцяти семи й Свищо з цього стандарту підступно пробив над поперечиною.
 
На 25-й хвилині Михайло вже якісно подав із кутового в центр штрафного майданчика й захисники винесли, та все ж недалеко. Кельман підхопив і цілив у ближній лівий кут, та м’яч полетів трохи вище поперечини. Через дві хвилин Свищо дуже небезпечно пробив зі штрафного метрів із тридцяти зовсім поруч із лівою стійкою. Гол назрівав й розродився трохи згодом.
 
На 35-й хвилині Фурик-молодший вчергове заробив право на штрафний із правого флангу. Свищо подав на дальню стійку й воротар намагався винести, та при цьому не зміг відбити далеко й Міговк підбіг на добивання й ударом головою переправив м’яч у сітку – 1:0. Через дві хвилини ще одна діагональ із правого флангу на ліву частину штрафного майданчика й Міговк сильно пробив повз дальню стійку, на щастя для воротаря, що не реагував.
 
На 40-й хвилині гості, за наслідками атаки по центру, створили свою найкращу нагоду в першому таймі. Павліш точно пробив метрів із двадцяти двох і влучив трохи ближче до лівого, ніж до правого, кута воріт. Пилип зумів зреагувати, зберігши переможний підсумковий рахунок першого тайму.
 
Друга половина матчу була більш насиченою щодо гольових моментів. На 49-й хвилині відбулась затяжної атаки зі зміщенням зправа наліво й знову вправо за участю Тромболи, Івашка, Фозекоша, Фурика-молодшого та Свища. Останній із цієї пенти гравців цілив метрів із двадцяти восьми в ближній кут. Дитюку було важко відбити, та на його щастя круглий полетів хоча й зовсім трохи, та все ж вище поперечини. Через шість хвилин атака у відповідь. Кравченко перехопив м’яч метрах у сорока від воріт, пройшов уперед і метрів із двадцяти семи пробив поруч із лівою стійкою. Ще через дві хвилини Павліш опинився на завершенні атаки правим флангом зі зміщенням до центру й віддав лівіше на Павленка. Та на влучний удар Антона зреагував копанський спадкоємець слави голкіпера «Ювентуса».
 
На 59-й хвилині господарі пішли вперед лівим флангом і на куті воротарського майданчика м’яч влучив у руку одному із залізничників. Гога показав на центр карної зони. Свищо обманним рухом із одинадцятиметрової позначки змусив Дитюка присісти навшпиньки біля правої стійки, а сам спрямував поліеританову кулю в протилежний нижній кут – 2:0. Та «помаранчево-чорні» дуже швидко повернули різницю в рахунку до попередньої. Варцаба завершив наступ по центру пострілом метрів із тридцяти в лівий нижній кут. Пилип кидався, попередньо трохи змістившись, і кінчиками пальців дістав м’яч, та той далі, рикошетом від стійки, все ж влетів у сітку, змусивши господарів отримати гол-красень – 1:2.
 
Через три хвилини Сивак вдало зупинив круглого на лівому краї штрафного майданчика й влучив у ближній верхній кут. Воротар «Копані» відбив кулаками і з другої спроби забрав м’яча до рук.
 
На 70-й хвилині Дзюбенко завершив атаку по центру небезпечним пострілом метрів із двадцяти зовсім трохи вище поперечини. Через вісім хвилин Шимон на завершенні наступу лівим флангом зі зміщенням вправо перевів м’яч на Павленка, який дриблінгом змусив опонентів порушити проти себе правила метрах у двадцяти від воріт. Крив’яник із цього стандарту потужно пробив у правий ближній нижній кут. Копанський Буфон відбив, та далі «виноградівського Джан-Луїджі» ніхто не підстрахував, чим цілком скористалась людина з відомим футзальним приізвищем – Павленко, який із близької відстані вколотив м’яч у правий верхній кут – 2:2.
 
Через чотири хвилини міг забивати Макара, якого на завершенні атаки правим флангом зі зміщенням до центру вивели на дуже хорошу ударну позицію з району одинадцятиметрової позначки. Та Любомир пробив несильно, що дозволило Дитюку зреагувати. Ще через хвилину Свищо з кутового з правого флангу подав у центр штрафного майданчика. Опоненти винесли, та зовсім недалеко. Івашко підхопив м’яч на лінії штрафного майданчика й другим темпом пробив у дальній лівий верхній кут. Володимир знову зумів зреагувати.
 
Та й він був безсилим трохи згодом, коли Свищо ударом зі штрафного метрів із двадцяти шести влучив у ближній нижній кут, зловивши голкіпера на протиході, й оформив дубль – 3:2. У наступній атаці Івашко прострілив із правого краю штрафного майданчика на дальню стійку на Міговка й Михайло пострілом у ближню шістку й собі оформив дуплет – 4:2.
 
Перемога дозволила підопічним Михайла Фурика залишитись у верхній половині таблиці й далі вони матимуть 7-го лютого хорошу нагоду продовжити позитивні переможні емоції у протистоянні в Ракошині, а далі зустрічатимуть лідера Західної зони – «Витязь», перемогти якого дозволить тільки краща гра в сезоні. Чи зможе досягти цього самобутній колектив із Виноградівщини дізнаємось уже через тиждень-другий.
 
«Локо» залишилось у провідній пенті Західної зони і зможе реабілітуватись тільки через два тижні, бо спочатку наступної суботи його гравці поїдуть в неприступне, та ще й поранене до всього березнянськими краєвидами, Концгазо. Там навіть мінімальна поразка буде почеснішою ніж колись близька, а наразі вже дуже далека, мирова в Копані. І тільки після цього залізничники прийматимуть колектив із Нового Давидкова, який перемогти, з огляду на поразку першого кола, про яку ми писали детально, для підопічних Олега Яворіва буде справою честі.
 
 
Арбітр – Олександр Гога
Асистенти – Микола Мондик та Василь Готько
Делегат ФФЗ – Іван Кампов
 
16 вересня, с. Велика Копаня, стадіон «імені Села Близнюків», ясно, + 20 градусів, 300 глядачів
 
«Велика Копаня» – «Локомотив-Чоп» – 4:2 (1:0)
 
Голи: Міговк, 36, 89, Свищо, 60, 87 – Варцаба, 61, Павленко, 79.
 
«Велика Копаня»: Михайло Пилип, Ерік Івашко, Тарас Тромбола, Ігор Попов, Іван Кельман (Іван Дубровка, 88), Михайло Міговк, Василь Фозекош, Іван Фурик-старший, Михайло Свищо, Ігор Агапітов (Любомир Макара, 54), Іван Фурик-молодший.
Запасні: Руслан Лемак.
тренер – Іван Фурик.
 
«Локомотив»: Володимир Дитюк, Юрій Боднар, Віталій Кравчак, Петро Крив’яник, Владислав Варцаба, Олександр Шимон, Олександр Сивак, Анатолій Павліш, Ігор Дзюбенко (Роберт Рипкович, 75), Руслан Кравченко, Антон Павленко.
Запасні: Олег Яворів, Вадим Тарасов.
тренер – Олег Яворів.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 962 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: