Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Вирвали принципову звитягу (ФОТО)
15:17
Вирвали принципову звитягу (ФОТО)
Про те, як завершилось одне з центральних протистоянь 8-го туру серед юнаків у Західній зоні, дізнавайтесь далі.

Вирвали принципову звитягу (ФОТО)
Поєдинок юнацьких складів у Нижньому був не менш бойовим, ніж їх старших одноклубників. Обидва клуби підійшли до матчу в хорошому гуморі. Коропівці на виїзді здобули блискучу звитягу над сильними новодавидківцями, а зарічанці вдома дали бій лідеру з Сторожниці й відібрали від нього перші залікові бали.
 
Перша десятихвилинка хоча й пройшла на зустрічних курсах, та супроводжувалась в’язкою боротьбою на підступах до штрафних майданчиків, тому суттєвої гостроти не виникало.
 
На 11-й хвилині Орос, той що Ан., віддав розрізну передачу вперед та направо на Йовбака. Іван опинився зовсім вільним від опіки опонентів, та довго приймав рішення й змарнував можливість вийти віч-на-віч із воротарем. Через чотири хвилини Орос, той що В., подав із кутового з правого флангу на ділянку перед лінією воротарського майданчика, де Манчик влучив у лівий нижній кут без шансів для Булези. Та Михайла від голу врятувала стійка, від якої м’яч відлетів у центр і тоді голкіпер вже його накрив мертво.
 
Та вже наступна атака по центру стала для гостей фатальною. На її завершенні Йовбак пробив метрів із 17-ти й влучив у праву дев’ятку без шансів на відбиття – 1:0. Через шість хвилин Марко завершив наступ правим флангом зі зміщенням трохи лівіше влучним ударом метрів із десяти, та несильно і Дановенко зреагував.
 
На 25-й хвилині на завершенні наступу по центру Орос, той що Ан., заробив право на штрафний із 30-ти метрів. Ільницький влучно пробив, із відскоком від газону, та Булеза зреагував. Через вісім хвилин Василь Булеза опинився на завершенні атаки по центру й заробив право на кутовий. Віктор Зан подав із правого кута в центр карного майданчика. Після певної боротьби Булеза з лету пробив трохи вище поперечини, зберігши мінімальну перевагу господарів за підсумками першого тайму.
 
Друга половини мало чим відрізнялась від попереднього аналогічного відрізку часу. На 41-й хвилині Гей віддав по правому флангу на Машіку. Василь промчав уперед і прострілив на ближню стійку, де Орос, той що В., влучив метрів із 12-ти в ближній кут. Михайло відбив. Через девять хвилин Віктор Зан прострілив зі штрафного з лівого флангу у центр штрафного майданчика. Після боротьби м’яч відскочив на правий край, де Булеза приклався до нього й круглий полетів над поперечиною. Ще через три хвилини нова атака правим краєм зі зміщенням до центру, за участю Булези, Караслая та Химинця, яка завершилась підступним ударом метрів із 34-х від Івана поруч із правою стійкою.
 
Протягом 63-ї хвилини відбулось дві схожі наступальні дії господарів по центру зі зміщенням вліво й щоразу за активної участі Йовбака. У першій удар Івана метрів з восьми в ближній кут Булеза відбив. У наступній Йовбак дуже добре прострілив на Манчика, та Дмитро на якусь мить розминувся з м’ячем у прагненні замкнути його із вбивчої позиції. Через хвилину Машіка завершив ще одну атаку по центру ударом під праву стійку. Булеза у падінні дістав цей дуже складний м’яч, продемонструвавши свій найкращий сейв. Та після однієї з наступних контратак лівим флангом і Михайло був безсилим врятувати свою команду. На завершенні Йовбак із допомогою дриблінгу змусив помилитись опонентів і Гал показав на одинадцятиметрову позначку. Орос із «точки» влучив під праву стійку без шансів на відбиття – 2:0.
 
На більше в команд не вистачило ні сил ні часу. «Заріччя» в неділю матиме хорошу нагоду реабілітуватись за локальну поразку в домашній грі з «Великим Березним», а «Нижній Коропець» цілком може продовжити свою переможну серію в домашній грі проти «Соколят» з Кінчеша.
 
 
Арбітр – Анатолій Гал
Асистенти – Дмитро Меденцій та Євген Дубровка
Четвертий арбітр – Іван Грубінка
Делегат ФФЗ – Іван Кампов
 
17 червня, с. Нижній Коропець, стадіон «Колос», ясно і спека, 40 глядачів
 
«Нижній Коропець» U 17 – «Заріччя» U 17 – 2:0 (1:0)
 
Голи: Йовбак, 15, Сергій В. Орос, 69 (з пенальті)
 
«Нижній Коропець»: Олександр Дановенко, Деніс Гей, Артур Маринець, Дмитро Ільницький, Ярослав Дідик, Василь Машіка, Василь Перегуда, Сергій Ан. Орос, Іван Йовбак, Сергій В. Орос, Дмитро Манчик.
Запасні: Тимофій Фекете, Василь Цанько, Анатолій Тарахонич, Михайло Горки, Олександр Карнаухов, Сергій Кушнерєв, Олександр Федоришин, Віктор Балога, Юрій Кізман.
тренери – Іван Кіштулинець та Степан Гей.
 
«Заріччя»: Михайло Булеза, Михайло Садварій, Ярослав Семак, Сергій Караслай, Віктор Зан, Віталій Король, Іван Фущич, Василь Булеза, Олександр Зан, Іван Марко, Іван Химинець.
Запасні: Василь Каражія, Михайло Шпак, Михайло Фельцан, Василь Бобіта.
тренер – Любомир Ганчич.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1191 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: